God Jul!

Imorrn är det julafton =) Känns lite smått jätte skönt att jag haft det mesta klart i tid för en gångs skull :) Jag och Moii har vart Sverige runt för att hitta julklappar, fast det slutade oftast med att vi handlade till oss själva ;)

Ha en riktigt God Jul nu mina Nära & Kära! <3

...

Länge länge länge sen ;)

Fredag!

Fredag nu igen?!! ;)

Moii fixade min blogg igår medans jag va och jobbade ;) Tack kära du <3 Vid två tiden åkte jag till tandis med Fredda, gick rätt fort och smidigt ;)

Aa juste, kanske ska säga att jag tog bort tandställningen i onsdags, så jävla nice!!! Äntligen!!! Hade inte sagt nått till Fredda så han fick en liten chock när han kom hem, mamma också :) haha!

Idag åkte Fredda till arninge på morgonen, så jag åkte till lillebror en sväng och hämtade lite skor inför morgondagen ;) Sen tog jag en sväng till Mickan, satt och snackade lite, sen hjälpte jag henne att färga utväxten, får hoppas att de dög?! ;) Ska troligtvis träffa henne lite senare också för en fika, och Johanna :)

Imorrn är det jobb som gäller, sen snabbt hem för dusch, fix & förkrök. Sen blir det fira Rebeccas födelsedag på trädgårn, kommer bli hur nice som helst! :) TAGGATAGGATAGGA!!

8/12

Tjing tjong!

Har gjort lite vettigt idag faktiskt ;) Små plockat lite, vart ner på stan och köpt smink, spelat lite med Fredda såklart ;) Haha! Sen har jag faktiskt bakat, kors i taket!! ;) Men va gör man inte för en kladdkaka ;) Nu hade jag typ tänkt fixa lite middag i någon form :o

Glöm för sjutton gubbar inte att Moii har börjat blogga igen ;) Länk ligger nere till vänster ;)

Planeras utlandsresa ;)


7/12

Helgen bestod av leka med Bulle, jobba och vara hundvakt :) Jobbade kväll igår, gick riktigt bra och då går tiden också fort :)

Idag tog jag och Fredda en sväng till Täby centrum, köpte nästan alla julklappar ;) Inte fasiken trodde man att jag skulle bli klar såhär tidigt ;) Men fy fan vad jag är bra!!! :)
Har precis slagit in alla, då har man en sak mindre att tänka på ;)

Har hunnit med rätt mkt idag, Freddas far va på besök också, sen åkte vi in och träffade lite härliga människor :)

Nu blir de film: Australia!!!! =)

3/12

Idag blev de jobb, hur skönt som helst! Äntligen igång! Stressa hem som en galning för middag och sen bio, men de kom lite bajs i vägen. hihi! ;) Har precis vart till mamma och hämtat lite skor och en jacka och lite smått & gott ;) Nu blir det nog åka och handla lite, kanske?!

See yaa!


2/12

Idag va jag ledig igen :) gick upp i någolunda vettig tid. Fredda va också ledig idag så vi åkte in och handla lite, sen fixades de med utebelysning :) Kollade på Flickan som lekte med elden också :) Så sjukt jävla Braaa!
Har precis vart ute och gått och fått lite frisk luft i lungorna =) Nu blir de tv sen sova, imorrn börjar allvaret, Jobb :) Imorrn blire kanske bio med Tilda och Moiii :)

Kulit!!!

Under alla år som Britta och Bertil varit tillsammans hade Bertil alltid velat älska med lampan släckt. Efter 20 år tröttnade Britta på att
ständigt treva sig fram i mörkret och tände! Hon såg till sin förskräckelse att hennes man använde en dildo och utropade:
- FÖRKLARA DET HÄR! VARFÖR HAR DU ANVÄNT EN DILDO UNDER ALLA DESSA ÅR?
Lugnt och sansat sa Bertil:
- Jag förklarar dildon om du förklarar varför vi har 5 ungar...

1/12

Herregud! Redan 1:a December!! Hänger inte riktigt med :/ Men har iaf hunnit pynta pytte lite och mer lär de inte bli ;) Är ingen riktig julfantast.

Jahopp va har jag gjort den senaste tiden. Jobbade en hel del förra veckan, Johanna & Hellan va över i torsdags och kollade mammas pojkar med oss =) Fredag blev det inflyttningsförkrök med middag och sen Mobergs, skit kul kväll :) Aa juste, hann åka till Thuns på dagen också :)  Lördag va seg dag, låg typ på soffan hela dagen, städade lite efter kvällen innan och lagade en skit god middag. Jävla hemmafru! ;) Fick en liten snabbvisit av Johanna, Daniel, Hellan, Malin o Patric på kvällen också :)

I söndags va vi hemma och gjorde lite vettigt :) Igår va jag faktiskt också ganska duktig, åkte in och köpte lite grejer och sen hem och fixa och storstäda. Ganska tråkigt och va ledig när ingen annan är de. Men idag hoppas jag på att få träffa Söt-Johanna :)


RSS 2.0