...

   

Har precis målat naglarna(igen) och idag fick de även bli lite brun utan sol, så får se om de blir nått resultat ;)

Sovmorgon?

Ledig från praktiken idag!! Trodde jag skulle få en riktigt härlig sovmorgon, men så blev det inte. Fick ett sms typ kvart över 8, inte populärt!!! Somnade om, nej då ringer mobilen istället, absolut inte populärt!! ;) Gick upp och fixade mig sen tog jag bussen upp till skolan för att säga hej till alla glada som satt ute och stekte i solen ;) Blev bara en snabb visit. Åkte ner till körskolan sen, satt där och pluggade några prov och sen hade jag lilla uppkörningen =) Gick bättre än väntat om jag ska vara helt ärlig ;) Sen blev det bussen hem, och hemma stog det våfflor på menyn, riktigt smarrigt ;) Och nu sitter jag här och har som vanligt kollat på andra avenyn och målat naglarna =)




Hej Hopp <3

Ny dag, Ny vecka!

Jag älskar att vakna när man vet att det kommer bli fint väder =) Och det ska hålla i sig hela veckan ;) Och på fredag skulle de bli riktigt varmt, dags för första doppet snart kanske? ;)
Blev iaf praktik idag =) Både jag och Alle va i taxfreen sen i sminket..Vi va båda på nått konstigt fniss humör idag, vet inte riktigt varför, men de kan ju ha med vädret att göra =) Gick iaf riktigt bra och det var ganska kul, har nog provat varenda parfym som finns, så nu doftar man precis som taxfreen på en ålandsbåt =) Kom precis hem, vette sjutton vad som händer ikväll, men nånting hittar man alltid på. Har några andra avenyn avsnitt jag skulle behöva se ;) Hahaha!
Imorrn är jag iaf ledig från praktiken, ska va på körskolan typ hela dagen ;)

<3

Söndagen den 29 mars år 2009

Vaknade idag och blev lite virrig! Kollade klockan på mobilen, den var halv tio. Efter att ha somnat om en snabbis, vaknade jag och kollade på klockan på datorn, halv elva!! Vaa? Det kunde verkligen inte ha gått en timme. Jag fick inte riktigt ihop de, men sen kom en av mina få hjärnceller på att man ska ju ställa om klockan ;) Haha!
Iaf, jag gick ner käkade lite frulle, sen åkte jag och mamma till mommo & moffa! Där va även kusin Ella, så det fick bli lite kortspel =) Jag vann tyvärr inte =( Va där i nån timme, sen åkte vi och handla, fick nått ryck att det är jag som ska laga mat idag, blir nog lika smarrigt som vanligt =) Ikväll blir en hemma kväll, kolla lite film hade jag tänkt, kan va skönt ibland!
Men nu ska jag städa mitt rum =)

Hade <3

Seeeeg

Seg som fan idag! Blev lite för mycket av det goda igår tror jag. Blev väckt av ett sms vid 11, vaknade lite halvt till liv. Men somnade om lika fort igen och vaknade vid fyra. Låg och vred och vände på mig, skulle kunna sovit lite till, men man kan ju inte sova bort en lördag. Nu har jag iaf för ett tag sen duschat och ätit "frukost", kanske inte kan kalla de frukost halv sex men ändå. Har så fruktansvärt tråkigt! Hoppas Mickan ringer snart, dom skulle bara till stallet så får se om vi hittar på nått sen =) HoppasHoppasHoppas!

Ha en bra lördag kväll <3

Tack för en grymt rolig kväll !!!

Måste erkänna att det var en riktigt rolig kväll igår! Först blev det förkrök hemma hos mig. Hellan, Mickan och söt-Johanna kom över. Satt och drack och snackade, sen blev det kortspel och barngeni. Måste erkänna att vissa är ju smartare än andra ;) Haha.. Åkte iaf in till Norrtälje sen, plockade upp gurkan och sen blev det mobergs. Och där fortsatte de vara riktigt roligt! Ganska mycket folk och trevligt desutom ;) Sen blev det statoil (såklart) och sen fick jag skjuts hem av mattias, Tack!!

                 



            



<3

Äntligen fredag!

Ganska seg dag idag, ville att praktiken skulle ta slut fort som ögat! Men bara för att man vill de, så går tiden grymt sakta. Men nu är första veckan slut iaf, riktigt skönt =) Blåste lite mycket idag, men annars har det vart en rätt okej dag. Jag och alle fick en liten present idag också, ett jätte fint halsband och en lypsyl eller va det parfym? ;) Haha.
Kom iaf precis hem, sitter och varvar ner lite. Snart blir det duschen och sen städa rummet lite ;) Mickan, Johanna och Hellan kommer över lite senare, ska väl sitta här och snacka lite skit och dricka gott, sen blir det utgång =)

Ha en bra kväll! <3

Snart helg!!!

Tog sena bussen idag också =) Träffade Jessica på bussen, riktigt kul att se henne faktiskt, det var ju så himlans länge sen ;) Kom och tänka på att jag saknat några i den andra klassen faktiskt ^^.

Hade iaf praktik idag, i vanlig ordning! Stog i baren och blanda drinkar ;) Måste erkänna att jag jobbar med världens trevligaste människor!! Det är första gången jag verkligen storm trivs på min praktik plats =) Och jag måste nog erkänna att det här är nog första gången jag verkligen lär mig nått nytt hela tiden, och det bästa är att det fastnar också, eller ja! Det mesta i alla fall. Va iaf riktigt slut idag på vägen hem, orkade knappt hålla ögonen öppna och jag är helt slut och skulle kunna somna nu!! Fast man är nog lite klen efter att ha suttit vid en skolbänk i, ja va blir de?! 12-13år eller nått. Men men...bara bita ihop, för kul är de ;)
Nu ska jag nog plocka lite i mitt rum för de hinner jag inte imorgon! Då blir det riktigt tajt på schemat! StressStressStress!



Aa juste ska hälsa till min gulliga lillebror(mvg-barnet) som tydligen också läser mig blogg <3
Eller kanske ska hälsa till hela släkten när jag ändå håller på?! Det här verkar ju vara deras mötesplats ;) Haha.


<3

...


Dag 2.

Va lite små seg i morse måste jag erkänna. Men imorrn blir det en timmes sovmorgon iaf ;) Åkte till praktiken och allt var frid och fröjd, tills vi kom ut på öppet hav, fy satan vad det gungade!! Fick gå ner och lägga mig i hytten och ta åksjuke-tablett. Mådde inte så bra på dit vägen, men det lugnade sig lite på hemvägen =) Fick lära mig några nya roliga drinkar iaf, kommer ju bli alkis om jag ska blanda så där goda saker hela tiden. Men det gick iaf bra idag, och som vanligt har dagen gått hur fort som helst. När jag kom tillbaka till Norrtälje kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem, fikade lite, sen kom pappa och hämtade mig. Skulle nämligen hem till honom och äta middag och snacka lite skit. Va lite små trött och stressad eftersom mitt rum skulle städas och då kändes det onödigt att bara ligga där och glo på tv, så det fick bli en kort visit idag =)
Har iaf precis städat mitt rum, nu ser man iaf hur golvet ser ut ;)

Jipppppiii, imorrn får man pengar =)

Tjing <3

Praktik

Gick upp med tuppen i morse, tog halv åtta bussen ner till station. Alle skulle inte komma förrän tjugo över så jag skulle få vänta nästan en timme. Men icke da, där kommer korkade denise som tagit fel på tiden och låg före en timme ;) Haha smart drag!! Så fick sällskap av henne ett tag, men sen var det dags för mig och Alle och åka ut till sjöss.
Kommer dit och allt verkar lite små stressigt och ingen har typ koll. Men sen fick vi till slut kläder och en egen hytt. Alle gick till tax-free och jag upp till baren, sen var det bara att börja. Fick lära mig kassan och sen fick jag lära mig en massa drinkar ;) Måste säga att den här dagen har vart riktigt rolig. Brukar tycka att praktisera suger, men det var verkligen roligt. Grymt trevliga människor och roligt att göra saker hela tiden. Sen blir inte dagarna så långa så man tröttnar inte på de sättet.
Nu är jag iaf hemma efter att ha suttit i bilen och väntat på mamma och lillebror för han hade UVS, och den lilla skit ungen har Mvg i engelska och snart Mvg i matte om han ligger i. Hur fan lyckas man?! Är vi verkligen släkt?! Ska nog släktforska lite sen nån gång när jag har tid. ;)
Nu ska jag bara ta det lugnt, är riktigt riktigt trött efter en halvt sömnlös natt! =)

Tjaoo <3

Vad verkar mest lockande?!




Är så förbannat trött på SNÖ!!!

Söndag

Som vanligt är söndagar tråkiga. Man vet aldrig vad man ska hitta på. Sov ut ordentligt i morse iaf =) Sen åkte jag och handlade lite med mamma och lillebror. Har fixat lite på bilen också, men vette sjutton om det gick så bra. Ska nog ringa och smöra lite för bror min sen ;) Sitter här nu och lyssnar på musik och installerar lite nya spel ;) Får se om det händer nått kul =)

Heej <3

Tjing tjong!

Va till Arninge med mamma idag. Hittade ett par jeans, en kofta, två par skor, nagellack och lite små skit ;)  Riktigt nice ;) Tack mamma <3 Och självklart fick jag köra dit och hem, måste erkänna att jag är kung =)
Kom hem, käkade lite middag och nu sitter jag här igen, har som vanligt kollat på andra avenyn och målat naglarna ;) Försöker komma på nått att göra, orkar inte sitta hemma hela kvällen, speciellt inte nu när det är lördag =(

Tjing <3

Vaken..

Fredags kvällen spenderades med Johanna, Malin, Mickan. Åkte runt lite, hälsade på Hellan uppe på mobergs. Sen vidare hem till Sara, satt där och typ halv sov. Då kände vi att det var dags att åka hem =)

Nu har jag precis vaknat, skulle kunna sova några timmar till men man kan ju inte sova bort en hel lördag?!  Ska snart orka resa mig upp och klä på mig. Annars vette sjutton vad som händer idag, kanske blir lite Andra avenyn ;) Haha. Nee men nånting hittar man alltid på, kanske träffar Mickan och Johanna sen, vi får se =)

Puss <3

Helg =)

Äntligen helg!!
Det har hänt ganska mycket idag om man säger så.
*Stölder
*Polisbesök
*Några stölder till
*Några till
*Översockrade negerbollar (jenkan) Haha
*Chef som lärare
* Måste tillägga att tessan skar sig lite på handen!!
Ja herregud listan kan bli längre!...Har iaf precis vart in och handlat med mamma: Snart blir det middag och då kommer även bror över på fin besök =) Sen lite senare ska jag va med Malin, Mickan och söt-Johanna =) Får se vad vi hittar på för kul, men jag är på riktigt bra humör så nått kul lär det ju bli. Bara det inte börjar snöa för då går jag och lägger mig i sängen med täcket över huvudet!

Jag måste erkänna att det här vädret gör mig så jävla glad och man får mycket mer energi än vanligt =) Nu ska det bara bli lite varmare så är jag nöjd =)


Lallalallalla

Va ner till körskolan med Mickan idag, kan ju bara tillägga att det gick hur bra som helst! Nu ligger körkortet bakom hörnet och väntar =) Eller hur slickus? ;) Sen skjutsade vi hem mickan och fort hem för middag, höll på att dö av hunger. Hade inte så mycket för mig så städade mitt rum och bäddade rent i sängen. Och självklart när man har nybäddat så måste man ta en riktigt lång och varm dusch, så de fick de bli =) Har självklart kollat på andra avenyn och målat naglarna också ;)
Men nu ska jag fortsätta kika runt lite och snacka med nötterna på msn =)

Tjaoo <3

Hålis!

Har precis gjort massage provet, tror det gick riktigt bra. Efter lite hjälp ;) Nu har vi håltimme på typ 3 timmar, vette sjutton om det är bra eller dåligt?! Sitter här och väntar på lunch, sen blir det engelska. Och jag måste erkänna att jag är lite små förbannad!! Det snöar!!!! Fy bubblan, och jag som var så glad igår för att det var så fint väder! Vart tog vårkänslan vägen?!

 Tjing <3

Onsdag

Missade bussen idag igen, men idag gjorde det absolut ingenting eftersom det var så grymt fint väder! =)
Hade skola som vanligt, hände inte så mycket direkt. Satt ute i solen nån timme när vi hade håltimme, hur skönt som helst =) Sen åkte jag och handla med mamma och så kom hennes kompis över på middag. Nu sitter jag här, har pluggat massage och kollat andra avenyn ;) Aa juste jag har precis klippt mig lite och duschat =)

See yaa <3

Underbara Tisdag!

va på riktigt bra humör när jag vakna i morse. Och det kunde ju inte bli bättre när man tittade ut och så var det fint väder! Tygskor Here I Come =) Skuttade iväg till bussen vid halv tolv eftersom vi hade sovmorgon =) Sen dog mitt humör för en stund eftersom vi hade världens tråkigaste lektion, och sen psykologi, där jag fick lika mycket gjort som vanligt.
Har iaf vart lite duktig idag, jag och Mickan va ner till körskolan efter skolan. Jag måste skryta och säga att det gick riktigt riktigt bra, känner mig jävligt pressad att ta den där skiten nu alltså! Men men =) Sen blev det middag med Mickan och becca, och nu är jag hemma =) Ska försöka sätta lite fart med skolan nu också hade jag tänkt, så det blir plugga!! Hoppas att jag hinner städa mitt rum också =)


Tjing <3

Söndag/Måndag

Söndag
Gårdagen kan jag väl inte säga så mycket om egentligen, eftersom jag gjorde absolut ingenting. Låg i sängen precis Hela dagen, kollade på 19 avsnitt av andra avenyn ;) Äsch det är ju ingenting, tog bara 9 timmar ;) Usch vad spännande! Va lite små seg hela dagen så kände att det passade perfekt.

Måndag
Idag försov jag mig nån timme, vaknade kvart i tio och kände att det kanske var dags att gå upp efter att jag fick ett sms av Moii som undrade var jag var?! Skyndade mig och fixade mig för att hinna med halv elva bussen! Och inte fan kom bussen halv elva, nej den kom typ fem i halv och då stog jag fortfarande hemma i hallen och klädde på mig. Frågade plast pappa om han kunde skjutsa upp mig, och självklart kunde han de =) Gick ut till Ådi och skulle precis hoppa in. Nej då starta inte stackarn! Måste ha blivit förkyld eller nått =( Stackarn! Måste be pappa kolla upp det där en vacker dag ;) Ja men då fick de ju bli en promenad i det härliga vädret, rätt åt mig när man tar sovmorgon sådär! Kom till idrotten, men jag va inte med eftersom min hals inte är på topp, så det fick bli plugga teori istället. Sen åkte jag ner på stan med Alle & Tessan jansson o husmusen =)
Sen tillbaka till skolan för massage, höll på att sträcka ut en massa saker och jag kan ju inte påstå att jag är vig ;) Haha.
Efter det så gick jag ner med Moii på stan en snabbis och sen till badhuset för att möta Mickan & Hellan, duktiga som dom är så hade dom vart och simmat =) Mickan och jag skulle till körskolan men dom skulle typ precis stänga s¨vi bestämde att vi skulle ta det imorgon istället. Om de nu blir av?! ;)
Vi åkte iaf hem till Mickan. Låg och snackade och hade det lite flummigt! Sen träffade vi Sara en snabbis =) Och vidare till rebecca för att sen åka och fika. Sen fick lilla Mattias skjutsa hem mig i sin grymt tysta bil =) Haha! Nu ska jag bränna en skiva till Rebecca sen blir det lite mer andra avenyn! Har ju några avsnitt kvar om man säger så ;)

Hade gött <3

..












Tack för en riktigt rolig kväll <3

Tjihooo...

Vaknade lite lagom sent idag, man behöver sova ut ibland. Hade faktiskt inte lika ont i halsen idag när jag vakna, nu kan jag i alla fall äta, och tänderna har sluta göra så förbannat ont också =) Kan ju inte bli bättre ;)
Har typ inte hunnit med så mycket idag, käkade frulle, duschat, sminkat mig, målat naglarna, klätt på mig, fixat håret och nu har jag precis bränt en skiva till Mickan ;)  Ska snart gå ner och försöka fixa lite middag, sen ska jag nog till Mickan =) Sen jävlar........ ;)


Ha en bra kväll alla glada <3


...

Blev ett litet läkar besök eftersom jag hade så jävla ont i halsen att jag låg och grina. Men det var inte halsfluss som tur va, men dom visste heller inte va de va. Men jag fick pencilin i alla fall, så får väl hoppas att det går över. Sen efter det så åkte jag ut till Jennifer, där va det ett par brudar, vissa nyktrare än andra ;) Efter nån timme åkte vi in till Norrtälje, åkte en snabbis hem till Mickan, fick även med oss Johanna =) Sen blev det fika på donkas och sen skulle Hellan hem så vi gick en liten promenad =) Men det blev lite kallt och jag ville inte bli ännu sjukare så vi gick till statoil sen kom Johanna och Daniel och sa att dom kunde skjutsa hem oss, riktigt gulligt =)
Nu ska jag ta mig en halstablett och sen starta nån bra film och kanske förhoppningsvis somna =)

Puss & Kram <3

Fredag den 13

Det kunde man ge sig på att man skulle bli sjuk nu bara för att det är fredag den 13e och för att jag har sett fram emot den här helgen..Hade så jävla ont i halsen imorse när jag vakna så det fick bli stanna hemma idag. Ska till sjukan snart och kolla så att det inte är halsfluss och är det de då dör jag!!

Torsdag

Dagen började med massage prov, gick helt okej tror jag. Sen blev det lunch och ner till station med Moii & Alle. Satt där och väntade på Mickan, för hon skulle följa med mig till sthlm. Åkte in till stan, tog bussen till odenplan, och som vanligt så skulle jag till tandis. Men jag måste erkänna att det gick riktigt fort den här gången, och nu ska jag inte tillbaka förrän om två månader =) Sen åkte vi på ett litet äventyr ;) haha. Och jag måste erkänna att fy vad jag aldrig skulle kunna bo i sthlm, så äckligt mycket folk överallt och ja man blev fan tokig! Sen åkte vi iaf till Mörby där Mattias stog och väntade, så åkte vi med honom hem igen, galen färd de där ;) Åkte till Mickan, men hennes mamma stog på parkeringen och skulle åka och handla så vi åkte med. Men jag var tvungen att springa iväg för jag skulle med bussen till Svanberga, hem till Alle där hon och Moii höll på för fullt med att montera möbler. Båda var lite halvt små förbannade när jag kom, men vad begär man efter att ha suttit flera timmar i sträck och monterat möbler och läst beskrivningar som inte ens beskriver nått?! Jaja, köper man möbler så får man faktiskt skylla sig själv ;) Jag försökte hjälpa till, eller nej nu ljög jag nog, eller jag kanske försökte lite med det gick åt pipan! Men men....Sen tog iaf jag och Moii bussen hem =)

Nu ligger jag här i min varma säng och är hur trött som helst..Måste bara tillägga att jag har så fruktansvärt ont i halsen fortfarande =( Hoppas banne mig att det går över annars blir det ligga hemma i sängen imorgon, för inte så smart att stå i kök när man är sjuk..
Morgondagen annars vette sjutton hur den ser ut, skulle egentligen ut med Pia men min ekonomi tillåter inte riktigt de, så jag tror att jag ska vara med Slickan =)

Puss & Go Natt <3

Kalas!!

              

              

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PIA SOM FYLLER ÅR IDAG!!! <3




Fan tant Pia börjar bli gammal ;)
19!!

...

Självklart inge sovmorgon i morse heller =( Skulle upp till skolan och ha utvecklingssamtal, min lärare tyckte det var dags eftersom jag missat 3-4 stycken. Men som vanligt sitter vi och pratar om saker jag redan vet, Jag är bäst! Kan man inte ha utvecklingssatal med dom som behöver de ist? Aja nu är det gjort i alla fall. Sen gick jag hem, måste erkänna att det var halt och kallt. Jag ramlade två gånger och skorna var som dyng sura tvättsvampar. Var bara att gå och lägga sig i sängen för att värma upp mina frusna tår. Och självklart kan ju inte jag lägga mig ner utan att hoppa på sömntåget, så sov några timmar till sen kollade jag lite andra avenyn. Har precis duschat och sminkat mig ska snart ringa till slickan och planera kvällen då det blir kalas hos Världens bästa Pia som fyller 19 idag =) Tjihoooo!!

Hörs & Ses <3

Ingen sovmorgon här inte.

Blev ingen sovmorgon idag inte :( Skulle åkt till thuns med hellan & co men blev lite ändrade planer. Åkte med Moii & Alle till täby ist.
Tog bussen in halv nio i morse, mötte upp alle, tog en kaffe på donken och alle käka lite frukost =) Sen kom Moii efter att hon haft uvs. Så tog vi bussen in till sthlm, haha ganska roligt att åka buss ibland, man får se så mycket sjuka grejer. Först luktade det spya på hela bussen och det låg matrester typ överallt längst bak i bussen, sen var det en konstig gubbe med en bröstvårta på huvudet =p Hahaha. Sen klev vi av och tog en promenix till täby centrum i det underbart fina vädret. Fy bubblan vad det snöade! Sen gick vi runt och strosade lite och slösa en massa pengar ;) Satte oss och käkade lunch och sen åkte vi lite tåg, mötte även världens gulligaste lärare Catarina i sthlm =) Sen tog vi bussen hem, hade lite små damp efter lunchen, förstår inte varför =p. Sen gick vi till blygis och sen ner på stan för att slösa lite till =) Och nu är jag hemma =) Fick med mig ett par skor, leggings, tröja och en kjol. och självklart present till världens bästa Pia som fyller år imorgon =)

Tack för idag brudar, det var riktigt kul ;)

                          

Dutti..

Gjort klart engelskan nu =) Hur skönt som helst att ha skiten avklarad. Det tog sin lilla tid men de var det värt. Sen var jag duktig och började lite på svenska också. Usch vad jag har vart duktig idag, kommer knappt ihåg när jag fick så här mycket gjort sist?! Fy bubblan vad stolt jag är över mig själv, trodde aldrig att engelskan skulle bli klar.
Har inte bara pluggat idag men ändå, var faktiskt ute och fin körde ådi med mamsen en sväng också, vi skulle försöka köra lite seriöst idag men det gick typ åt pipan. Mamma skulle påminna om saker jag missar, men hon kom inte ihåg en enda och jag hade skratt attack hela tiden. Kan ju vara bra att titta på vägen nån gång..Och sen blir jag så jävla irri på alla idioter, va fan kan man inte köra behöver man ju inte ha körkort heller! Gaspedalen sitter till höger och inte i mitten!
Aja, annars har jag inte gjort så mycket mer idag, suttit vid datan som vanligt och hunnit kolla lite på film också ;)

Nu blire duschen =)


Hade fint <3

Sömnlös...

Blev inte mycket sova inatt inte, låg och vred och vände på mig, startade en film men kunde ändå inte somna. Vaknade långt innan klockan ringde och var lagom pigg, låg och vred och vände på mig men kunde inte somna om. Men självklart lyckades jag somna om typ 5 min inna jag skulle gå upp, och självklart så var jag inte pigg längre =( Kom knappt upp, men var ju tvungen...
Första lektionen va projekt, känner att det kanske börjar bli lite dags att börja med de snart..Ska ta mig i kragen en vacker dag =) Sen blev det gympa, pluggade teori eftersom jag är lite småkrasslig (försökte komma undan med de också men gick inge vidare). Sen blev det lunch och sen gick jag hem, hade bara massage kvar och kände inte att jag orkade de riktigt. Nu ska jag iaf sätta igång med en rest jag har kvar i engelska sen förra året ;)

Heej <3

Jag är duktig!

Har vart hur duktig som helst idag, har storstädat hela mitt rum, och då menar jag verkligen Hela. Har till och med städat garderoben ;) Sen har jag piffat och fixat lite. Det tog sin lilla tid, men nu är jag iaf klar =) Ska snart in till Norrtälje och käka med Pia, Slickan och becca. Va ganska länge sen nu faktiskt, ska bli ganska kul om jag ska vara helt ärlig. Sen blire hem och glo på tv och bara ta det lugnt =)

Ha en bra kväll <3

Söndag

Riktigt mysig kväll igår, låg och glassa i soffan hela kvällen,Skönt! Sen efter att vi vart hos Moii åkte vi in till Norrtälje och träffade Sara, Slickan,Malin,Tessan och sen kom även Johanna =) Åkte hem till Sara ett litet tag och sen gjorde vi inte så mkt mer, jag satt väl mest och sov tror jag. Kom hem vid halv 2 tiden och somnade som en stock.

Nu har jag iaf precis vaknat, ska försöka orka resa mig upp snart och gå ner och äta lite frukost, jag känner att min mage skriker efter de.
Idag vette sjutton vad jag ska göra, blir nog ta det lugnt så att jag blir frisk nån gång och sen ska jag städa rummet, som jag sagt att jag skulle gjort hur länge som helst. Men när man har så mycket grejer i sängen att man själv inte ens får plats i den då är det fan dags!





                                    

Tjing tjong långkalsong <3

Moiiiii

Ligger hemma hos Moii med Moii och Hellan. Har kollat på Jag vet vad du gjorde förra sommaren ;) Haha sit kul att kolla med kycklingar som höll på att skita på sig ;) Sen blev det Alias efter de, mitt favorit spel om jag får säga det själv. Nu har vi precis vart ute och hälsat på hästarna och nu står Min Stora Kärlek på schemat!

Ha en bra kväll <3

...




Lugnt...

Var ovanligt pigg i morse när jag vakna, fast jag blev väckt av att folk skrev på msn eftersom jag glömde ändra status igår så var jag online hela tiden. Men sånt är livet, man kan ju inte sova bort en hel lördag inte. Vaknade till liv och fixade lite sen åkte jag och handlade med mamma och så gick vi en sväng på stan också. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka resa på mig och börja städa rummet, kan vara smart eftersom halva garderoben ligger på golvet. Sen håller mamma på och fixar en tre rätters middag till familjen, vette sjutton vad som hänt men jag hoppas det händer oftare ;) Vid sex tiden kommer Hellan för vi ska hem till Moii och spela spel och snacka skit =)


Hare kanin <3

Lyckat!

Gårdagen blev riktigt lyckad måste jag säga. Eller först var det trassel eftersom klant Moii missade bussen, men hennes mor va så snäll och skjutsade henne till mig =) Sen åkte vi och handlade lite och sen fort hem för att börja färga håret. Och det tog sin lilla tid eftersom Moii skulle ha slingor, men med de resultatet så var det värt de ;) Och så färgade hon mitt hår och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd! Sen blev det fixfixfix och snabb middag. Och sen kom hellan över och vi kom till de där jobbiga beslutet: Vad f*n ska man ha på sig? Jahopp och där låg hela garderoben på golvet. Men men sånt händer....Sen satt vi typ och hade det allmänt trevligt, eller jag kan inte påstå att jag satt, jag sprang mest runt. Sen skulle Hellan skjutsa hem sin pappa, men det visade sig att det var några fler fyllon som ville ha skjuts ;) Haha roliga gubbar de där,, haha den ena tappade en hel platta öl mitt på gatan och dom babbla på som fan hela vägen =p Sen blev det en snabb pink hemma hos Hellan och sen vidare upp till Mobergs där vi mötte upp resten. Väl där inne var det ganska dött till en början, men taggad som man va så var det kul ändå. Sen efter ett tag kom det bara mer och mer folk så till slut var det ganska mycket ;) Sen träffade vi några rackare som Pia kände så åkte med dom på ett seg varv och sen korv på statoil ;) Och så var dom så gulliga att dom skjutsade hem mig =) Sen blev det sömntåget!
Jag hade iaf riktigt riktigt roligt och jag är faktiskt pigg idag och det känns skönt ;)

                                                                                         


                                                                                           

Tack för kvällen brudar <3

Jobbigt läge!

Så jävla skönt att vi är lediga idag. Fick sova 13 timmar inatt och det är inte varje natt man får göra de. Har ialla fall precis öppnat ögonen, ska snart kliva upp för att gå ner och äta frukost. Sen blir det lite städning inför kvällen, Moii kommer vid tre tiden och då blir det färga håret och sen kommer Pia och Hellan för förkrök =) Sen får man se vart man hamnar ;)

Måste bara tillägga att den här äckliga förkylningen sitter kvar, snart kommer hela hjärnan åka med ut om jag ska behöva snyta mig såhär mkt ;)

Hade bra! <3

...

Blev leka med Hellan idag, sjuka som vi är =( Har nog smittat varandra lite mer kan jag tänka mig, men sånt är livet! Först kom hon hem till mig för att jag skulle fixa lite, sen åkte vi in och solade, skönt! Sen gjorde vi typ inte så mycket, åkte runt och snackade och lyssnade på våran favvo låt =) Efter ett tag skjutsade hon hem mig och hon åkte hem till sitt, vi behöver nog lite vila båda två inför morgondagen ;)

Jippi! Imorrn är jag ledig =)

Krya på er alla sjuka <3

Torsdag idag =)

Mådde inte så bra i morse när jag vaknade så låg kvar en halvtimme extra och funderade på om jag skulle till skolan eller inte? Men jag gick ändå, eftersom det var prov. Eller gick jag sprang som en tok eftersom jag var så dum och låg kvar i sängen för länge. Första lektionen va massage, hade först prov sen masserade vi, hur skönt som helst! Sen blev det lunch och vidare till blygis för att köpa hårfärg =) Så imorrn blir jag gulhårig och Moii svart =) hihi. Sen fick vi skjuts upp till Roden av gulle tessan. Satt där och glodde nån timme, väntade på att Slickan skulle sluta för vi skulle till körskolan. Måste erkänna att jag var ganska duktig, fick ganska många rätt den här gången =) Sen blev det en kaffe med Mattias och Mickan, men sen fick han lite brådis för han skulle jobba.
Nu sitter jag här och gör ingenting, sen kommer Hellan och vi ska åka och sola. Och bäst som man är så är man ju ledig imorgon =) Då kommer Moii och vi ska färga håret ;) Sen blir det utgång med brudarna =)

Tjaooo <3
Svart hår? ;)

Bussiga klubben!

Jahopp, det blev inte mycket plugga idag inte. Smart drag Emelie eftersom det är prov imorgon, men jag ska försöka sätta lite fart innan jag går och lägger mig =) Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, pratat med Moii i telefon i typ 2 timmar och nu pratar vi mick på msn ;) Hihi. Ska försöka hinna duscha också, men tiden räcker inte alltid till så jag måste prioritera, det blir nog duscha före plugga ;)

God Natt på er alla glada <3

Sjuk?

Blev inte mycket sova inatt...Kan vara för att jag aldrig kunde somna eftersom jag hade sovmorgon igår. Men jag slockan väl vid 2 tiden tror jag. Var inte så jätte sugen på att kliva upp när klockan ringde klockan 7! Men det var bara ta sig i kragen och kliva upp. Och samtidigt när jag var sådär grymt trött så började jag känna mig sjuk på de =( Men tog en halstablett och sen var det över för stunden. Kom till skolan, satt och små sov på första lektionen, sen hade tessan lektion ;) Karate =) Sen blev det lång rast med lunch och somna nere i soffan. Och jag har varit konstig i huvudet hela dagen, lite som när man har feber typ. Hoppas bara inte att jag blir sjuk nu, men det känns så =( Mamma fick komma och hämta mig vid 3 för jag orkade inte mer, så nu ligger jag här, ska försöka plugga lite sen blir det nog sova en halvtimme eller två ;)

See yaa <3

Det är bättre med en dålig ursäkt än ingen ursäkt alls....och dom finns det många av!


Tisdag

Hade sovmorgon i morse, usch va skönt =) Åkte upp till skolan, käkade lunch, sen åkte vårat UF företag ner till banken för att sätta in vår förmögenhet. Sen blev det en kaffe på Pelikan och sen fort upp till skolan igen för lektion. Slutade vid tre, då gick jag till Pia och lekte med henne. Åkte ut en jätte snabbis till hennes hästar och sen åkte vi och handla. Sen blev det hem och laga en romantisk middag =) Efter ett tag kom Slickan och Rebecca över, snackade lite och hade skrattdamp. Sen blev det en liten promenix till donken, mötte upp Mattias där. Sen åkte vi runt lite med honom, en ganska galen prick det där om jag får säga det själv. Och vipps så hade vi tanterna polis i röven. Och självklart hade dom inget bättre för sig så dom stoppade honom, men som tur va så var dom trevliga. Sen var det bara åka vidare. Sen skjutsade han hem Pia och sen mig, och nu ligger jag här i min varma säng och funderar på hur skönt det egentligen är att sova =) Ska nog försöka mig på den snart ;)

God Natt <3

....




Aa juste imorrn blir det lunch med mitt underbart fråmgångsrika UF företag Vitsippan ;)

Puss <3

Trött!

Fy bubblan vad trött jag är, det är inte lätt att börja skolan direkt efter ett lov! Dagen blir riktigt riktigt lång med nästan bara tråkiga lektioner, först projekt sen gympa och sist massage. Massagen är ju i och för sig ganska rolig men ganska lång tråkig, vi gör bara samma sak hela tiden. Men det är bara stå ut! Och efter skolan ska jag direkt hem till pappa på kalas =)

Nej nu blir det klä på sig och springa till bussen ;)

Ha en bra dag! <3

Sista dagen på lovet..

Jahopp, då var det här lovet slut då! Men den sista dagen började bra, vaknade strax efter 1, kändes verkligen som om jag behövde sova ut efter gårdagens lilla sömn. Sen fick jag nått riktigt konstigt ryck och började storstäda hela garderoben, den jag har grejer i. Hur mycket papper och skit som helst, blev tre påsar fulla med bara sopor, jag är kung på att spara en massa skit.
Efter städningen åkte mamma och jag och skjutsade Pia och hämta Maria. Sen blev det en snabb handling och fort hem för att mamma hade bokat in en som skulle komma och prata om hudvård och sälja en massa grejer. Det var faktiskt ganska roligt, vi fick testa det mesta. Vi köpte iaf till slut en hel radda med grejer, eller ja, mamma gjorde men jag lär ju sno de lite då och då :) Sen kom Hellan och hämtade mig så åkte vi och tog en fika på donken, träffade även Jennifer där. Åkte runt lite och snackade, träffade även Pillan och Tessan Jansson & Husmusen. Sen skjutsade hon hem mig igen. Låg och kollade på beck och efter ett tag kom P på fin besök. Kollade på scary movie 4, så jävla kul ;) Det är min humor de ;)
Men nu blire nog försöka sova dom sista timmarna som är kvar tills klockan ringer 6:45! Fy fan säger jag bara =( Men man måste försöka vara pigg, ska på kalas och grejer, eftersom pappsen fyller år <3

God Natt <3

Helgen..


Fredda kom och hämtade mig, sen vidare för att plocka upp Danne och sen vidare till Hellan. Sen bar det av! Tog 3 båten över till Åland, och där kom Jennifer och Sanna och plockade upp mig och Tilda, eftersom den andra bilen var full och jag inte ville lämna Tilda ensam. Sen blev det fix, fix, fix och förkrök, riktigt trevligt. Sen fick vi skjuts till bussen för att ta oss in till Mariehamn och gå på arken. Tyvär så blev det ju lite dyrare att komma in för vissa men är smällar man får ta. Det var faktiskt riktigt roligt där, kändes skönt att inte känna någon om jag ska vara helt ärlig. Helt nytt folk, helt nya ansikten och man var med dom man åkte dit med. Även fast det blev lute små tjaffs som vanligt, så hade i alla fall jag riktigt roligt! ;) Sen blev det hem med taxi, och väl hemma kom vi på att vi bara skulle få sova i 2h innan vi skulle upp kl 6 för att hinna med halv 8 båten hem igen. Men självklart är det ju någon/något som ska störa sömnen, och den här gången var det faktiskt jag. Jag vette sjutton vad som var fel, men jag var inte trött och jag kunde inte sluta skratta! =) Men till slut somnade vi, fick väl 1,5h sömn innan klockan ringde. Lite små seg men det funka. Och självklart ska det ju alltid hända något så fort man åker bort, det blev kvarglömda saker, borttappade bilnycklar och borttappad biljett, men allt löser sig ;)
Sen på båten hem blev det lite frukost och sen slappa uppe i baren som var tom, så det var bara lägga sig raklång på soffan. När vi sen kom till Norrtälje igen så skjutsade vi hem Danne sen hem till Hellan för några timmars sömn. När vi sen vaknade till liv blev det donken och sen tillbaka hem till Hellan och vila lite till.
Åkte hem en snabbis för dusch och packa upp och fixa lite, sen kom Hellan och hämtade mig så åkte vi till Fredda och kollade på film och svulla, självklart blev det Australia =)

Tack allihopa för en riktigt rolig helg, och speciellt tack till Johanna som var så snäll och körde <3

                                              

                                              



                                               

Tjaooo <3

RSS 2.0