Steeek

Blev stek ute med familjen Bolinders båt idag. Det var jag, Hellan, Janne & Jonas, riktigt trevligt =)

                             

                             

         

                    


Fredag

Par middag utan par ;)






<3


....

Dagen började tidigt, gick upp med tuppen för att åka in till stan och gå till tandis. Har nått så fruktansvärt ont i käften just nu =( Kom hem vid typ tolv, fixade lite på bilen och käkade frukost/lunch. Sen träffade jag Hellan & Fredda en stund =) Åkte hem, glodde lite andra avenyn och målade naglarna som vanligt ;) Sen fick vi fin besök, kusinerna kom över och ska sova här, så blev man barnvakt mitt i alltihopa ;) Bara jag får sova ut imorrn så är det lugnt ;)


Gårdagen spenderades på stranden, med Hellan & Fredda =) Riktigt skönt, men vissa banga ju bada =p och andra måste ta 14 simtag för att kunna hoppa i ;) Sen var det bara direkt hem och fixa sig på nytt för middag med pappa och brorsorna, trevligt! Sen va jag med Hellan & Fredda igen =)





<3

Tisdag







<3

Ett mirakel: Emelie är trött!!!

Helt slut efter idag. Vette sjutton vad jag har gjort som varit så jobbigt men är helt död. Vaknade av att klockan ringde vid elva, åkte över till Mickan och sen skjutsade vi hem ttias. Vidare in för shopping och lite annat. Sen blev jag så himlans badsugen så vi åkte ner till våran badplats och badade, eller okej då, JAG badade, Mickan banga ;) Ganska skönt faktiskt. Sen blev det en sväng över till farmor för att hämta lite blommor och nycklar och sånt, och snäll som man är så gjorde man ett ärende åt henne också =)
Mitt i alltihopa kommer huggarn in med Lisa, Elin & Petter, så det fick bli en fika med dom. Sen stog vi mest och pratade =)

Och ändå är jag helt slut ;)

Imorrn blire upp med tuppen för att åka ner till aarbetsförnedringen på möte ;)

<3

Hej Hopp Gummi Snopp!

Fy bubblan va fint väder de är!! Äntligen!!
Ligger i sängen fortfarande, men ska ta mig i kragen och kliva upp snart. Ska försöka få tag i Mickan så vi kan åka och steka nångång ;) Sen får man se vad som händer.
Ska upp med tuppen imorrn också, för möte nere på arbetsförnedringen ;)

<3

Helgen slut...

Då va ytterligare en helg över, men måste erkänna att den här helgen har vart rätt händelserik.
I lördags va jag med Mickan och ttias och jag inte minns helt fel. Fingled och kvällen slutade uppe på görla så att ttias fick leka av sig lite med dom andra moppepojkarna ;)

Igår, lekte med Mickan. Blev görla på kvällen, vilket var ett riktigt fiasko eftersom farbror blå va där hela kvällen. Sen lekte vi med Linus också, galen prick de där! ;)

<3

Midsommarafton

Kul att man hade midsommar känsla! Tiden går så fort att man inte hinner med. Jaja, det blev iaf lite middag hemma med familjen igår. Sen åkte jag över till Mickan för att klippa tias, usch vad jag är snäll!
Hämtade rebecca och sen hem till mig, satt och väntade på dom andra två sega nötterna ;) Till slut kom dom och vi planerade vad vi skulle göra. Första planen var en sväng ut till Frans, sen drog vi ut till Luppe. Duktig som jag var så var jag nykter igår! =) Riktigt skönt att vakna pigg faktiskt! Ute hos Luppe var det en jävlans massa folk, började rätt okej, men slutade mindre okej. Innan vi åkte hem så va vi lite bussiga och hjälpte lilla Luppie att städa, sen var det verkligen dags att åka =P Ojj, jag kanske ska tillägga att Luppe var som vanligt inte vaken under hela kvällen =P...
Sen blev det korv på statoil och hemgång. Va så jävla pigg när jag kom hem så låg och glodde på film.

idag vette sjutton vad som händer, men nånting hittar man alltid på =)


<3

Onsdag

Fy vad tiden går fort! Trodde jag skulle få sova ut ostört imorse, men icke sa nicke. En ivrig Hellan ringer och skickar sms! Som sagt, Väck inte en Emelie som sover ;)
Skjutsade ner bror till station, sen hem till Hellan. Där va också Johanna och Malin =) Åkte och käkade frukost/lunch/middag på arena ;) Hem till hellan igen, då kom även Bulle och Fredda, blev kortspel och Alias. Åkte in en snabb sväng dör att köpa lite godis och sen tillbaka till korten igen ;) Måste erkänna att jag är Kung!
Skulle egentligen sova där, men vad är en soffa jämfört med sin egna sköna säng? :O... Ringde till huggarn som va i Ntlje, så träffade henne ett tag, gick in och ut på trädgårn men de va ingen höjdare. Så fick bli hemgång istället.

Neee nu ska jag slå på en rulle :)

<3

Tid?

Herregud, tiden bara rinner iväg och får knappt nått gjort ;)

I fredag tog jag iaf Studenten, Shit vilken dag!! Roligaste jag gjort i hela mitt liv tror jag =) Allt var helt galet och hur kul som helst.. Blev mottagning hemma hos mamma efter, riktigt trevligt. Sen drog jag iväg på Mickans mottagning, även den riktigt trevlig. Kvällen avslutades på mobergs ;)


Lördag: Vaknade och va lite smått bakis, men de får man va efter att ha hållt på i typ 18-20h. Åkte till Mickan en stund, men de slutade som det slutade så Hellan kom och hämtade mig. Åkte och hämtade Fredda och hans bror, sen blev det film kväll =)

Söndag: Va till Johan och köpte baslåda, sen vidare till Uppsala för köp av kablar och skit ;) Sen hem till Hellan för att sätta i den. Tack Fredda och Fredrik för hjälpen, riktigt duktiga pojkar de där =) Och tack Hellan för att du städade bilen åt mig =) Sen blev det några glädjevarv i spöregnet. Kvällen avslutades med film hos Hellan.

Måndag: Åkte ner på stan med Hellan. Sen hem för fix av naglar, tog sin lilla tid om jag ska vara ärlig ;) Sen kom danne över på finbesök och Fredda också. Gjorde inte så mycket, fixade lite naglar och registrerade oss på arbetsfömedlingens hemsida,(som sen visade sig vara meningslöst). Åkte ut till Moii en snabbis för att hämta betyg och studentmössa. Sen hem och sova.

Tisdag: Va uppe med tuppen idag igen, åkte ner till arbetsförmedlingen och registrerade oss igen. Hade blivit nått fel förra gången. Sen hem för nagelfix idag igen. Satt hemma hos Hellan, sen kom Söt-Johanna över =) Fick middag hos familjen Calmäng, gulligt! =D... Åkte in en sväng och fikade med Rebecca, sen åkte Hellan hem efter ett tag.
Då kom Huggarnin och lekte med mig, så fick fin glida lite peugot ;) Träffade några människor under kvällen, trevlans =)












Imorrn smäller de ;) Student 2009!!!!










<3

Helgen!

Fredagen spenderades med Hellan, Söt-Johanna & Fredda. Förkrök hemma hos Fredda sen vidare till mobergs =) Va faktiskt riktigt kul ;)




Lördagen: Va inte direkt pigg när jag vakna =p men men, kul var det ;) Danne kom och hämtade mig och Moii va med, satte oss nere på stan och glodde på motorcyklar ;) Satan vad vissa var snygga! Sen blev det grillning hemma hos Fredda med massa trevligt folk =) Lite små konstig stämning lite då och då, men va gör de? Ingenting! Sen skjutsade jag hem Moii & Danne och sen Hellan & Tim..Hade så tråkigt så jag åkte tillbaka till en full Fredda och en full Pillan =)

Tack för helgen! <3

Ojj!

Råkade glömma bort att jag hade blogg =p...

Helgen spenderades med Danne och Moii.. Det blev finglid, sol och bad. Träffade Söt-Johanna och Daniel också =) Sen självklart några fler bla en full Hellan ;) Haha!!

Igår blev det jobb i skolan, va faktiskt ganska kul. Hade avslutningsmiddag =) Vi stog i baren så det var absolut helt okej. Sen blev det en sväng upp till görla och sen hem. Moii sov hos mig som vanligt också =p..

Idag var vi ganska slitna när vi vakna, men var bara försöka kliva upp. Hade en lektion sen drog vi till Täby ;) Spenderade en jävla massa timmar i klädaffärer. Hittade iaf min klänning nu, och en massa annat :) Vi va tvugna att va där länge för Moii skulle till tandis kavrt över 4, så jag gick och la mig i bilen och sov lite =)
Åkte via Rimbo hem, till mormor & morfar, gulliga filurer de dät. Fick middag, fika, en klocka och hårfärg. Nu har jag precis färgat klart och målat naglarna. Tänkte nog ta bort handduken från skallen nu så man får se resultatet ;)

Tjing <3

RSS 2.0