Hellan..

Skrik och panik, hade ingen skjuts in till norrtälje, och hallå, jag ska ju till mickan =) Men som tur va så är hellan så bussig och kommer och hämtar mig. Så nu sitter jag hos henne och hon håller på och fixa sig och snart ska vi till mickan så att jag också kan börja fixa mig snart ;) Sen smäller de =) Har en känsla av att det kommer bli skit kul idag ;)

Hade <3






Fredag, I Like!

Äntligen fredag ;) Tog en rejäl sovmorgon imorse, känns skönt så slipper man sova middag idag ;) Hehe. Tog en riktigt lång dusch när jag vakna och sen satte jag mig vid datan och kollade andra avenyn =) Nu har jag precis sminkat mig och rivit ut HELA garderoben för att hitta nått att ha på mig, men det är fan inte lätt. En fullproppad garderob men i den finns ju inget man vill använda =S Usch ja, jag ska snoka lite till i högen på golvet annars tar jag på mig ett par mjukisbyxor eller nått ;) Om typ två timmar går tåget till mickan för förkrök, det kommer en massa trevligt folk så jag hoppas det blir kul ;)

Ha en bra kväll, vi kanske ses...<3




...

Ja jag har nog vart lite duktig idag ändå, jag har städat och plcokat och städat kaninburen så nu är agned glad =)
Sen satt jag typ bara hemma och tog de lugnt ;) Eller nja jag låg och pratade i telefon några timmar också, alltid lika kul =) Sen skjutsade mamma mig till danne för att han skulle hjälpa mig med min mobil som var helt väck, man hörde inget i den för det gick inte att höja, men så fort han tog mobilen och skulle prova så funkade det. Men Ja grattis då åkte jag dit helt i onödan =P Efter ett litet tag kom hellan, så vi gick och mötte mickan och sen vidare ner till rebecca ;) Åkte en sväng upp till donken och sen åkte rebecca och hellan hem. Jag och mickan tog en sväng med lina och tessan och självklart så ville ju även dom till donken, så det blev donken igen (pinit). Sen tröttna jag och ville hem så nu sitter jag här med min älskade vän i knät =) Har en känsla av att jag aldrig kommer kunna somna ikväll men det är en annan femma ;)

God natt ändå <3

Ingen dag är den andra lik...




















Ledig.

Fy fan vad skönt med sovmorgon imorse, men jag måste erkänna att jag ändå är lite småtrött. Jag tror att jag råkade sova lite för mycket, 12h, det är ju inte så konstigt om man blir trött när man sovit för lite, men hur sjutton kan man bli det när man sovit mycket. Fast det brukar vända sig fram emot eftermiddan, då kanske man får lite energi.
Nu har jag iaf precis duschat och småstädat lite nere, tömt diskmaskin och snart är det dags att gå ut och städa agnes bur.
Sen vette sjutton vad jag ska göra? Kanske äta frukost men det känns ju lite dumt eftersom jag precis städat i köket och jag vill ju inte stöka ner igen.

Aa juste igår var jag med Pia, slickan & rebecca. Vi satt först hemma hos pia och snackade lite och så, sen kom Sara på besök ett tag, alltid lika trevligt ;) Sen gick vi och la oss i sängen och snackade en massa, hahaha sen blev det lite garv åt Slickan, men jag kanske inte ska säga varför =P
Sen drog vi till donken och träffade några som jag inte har en aning om vilka de va, kalle var också med =)
Och jag måste erkänna att jag hade världens jävla huvudvärk och typ magknip, jag kan nästan sätta en hundring på att jag kommer bli sjuk eller nått annat äckligt! Fyy!



Kraam <3




Jobbig dag!

Usch då var den här vidrigt jobbiga dagen över! Inte nog med att det var en riktigt lång och jobbig dag, så skulle jag kolla upp lite vad jag hade kvar och göra?! Då får man helt plötsligt höra att man har IG varning i engelska, usch och fy och blää vad arg jag blev. Hur ska man egentligen hinna med allt är det tänkt? Känns som om jag inte gör annat än går i skolan och när man kommer hem är man ju så trött på allt vad böcker, papper och penna heter. Men jag får väl kämpa lite nån gång.
Jag har typ kännt mig nere hela dan, kanske för att jag haft så himlans tråkigt och jag är så trött på allt och alla. Okej, kanske inte alla men många, nu behövs verkligen en långhelg ;)

Puss <3

Onsdag

Vaknade för typ en timme sen och var hur pigg som helst ;) Det finns ju inget bättre än att vakna pigg =) Idag är det en riktigt lång och tråkig dag i skolan, har även en redovisning som jag inte ens är klar med. Slutar halv fem idag och det gör absolut inte saken bättre, men det är bara stå ut för efter idag är det långhelg.

Ha en bra dag <3


Älska helg!




Tisdag

Idag har jag hunnit med en jävla massa, först va jag i skolan, slutade tre idag, hur skönt som helst ;) Sen åkte jag hem, fick nått konstigt ryck och storstädade hela mitt rum, och då menar jag verkligen storstädade ;) Torkade allt och fixa alla kablar som ligger överallt, dammsög och böt lakan ;) Ska bli lite lagom skönt att lägga sig i sängen sen kan jag ju säga =). Sen kom danne och hämtade mig vi gled runt lite och snackade sen drog jag till rebecca där hon och pia satt. Sen kom mickan och vi åkte och handla sen vidare till pia för fika och massa prat. Det är faktiskt konstigt hur det kan finnas så mycket att prata om, vi träffas typ varje dag eller så snackar vi på msn, men det kommer alltid upp nått nytt =) Trevliga prickar de där ;)

Nej nu ska jag sitta här ett tag sen blir det nog sova skapligt tidigt, det är en lång dag imorrn ;)

Puss <3

Missa inte...!



Ni missar väl inte att Emma runström har skaffat blogg?! ;)
http://emmarun.blogg.se

Sovmorgon!

Hur skönt som helst med sovmorgon såhär på en tråkig tisdag ;) Det gör liksom att man gillar dagen. Usch vad kul jag hade igår, jag och alejandro satt och dampa på msn, jag har typ kramp i magen för att jag skrattade så mycket, hahahaha jag tror att våran humor är lite konstig eller så var vi bara trötta ;) Men vid halv tolv så gav vi upp och gick och la oss, men jag kunde inte sova jag var så himlans uppe i varv.

Nu har jag vaknat, sminkat mig och precis ätit frukost. Har ju en massa tid över så jag tänkte, jag sätter mig vid datan ett tag. Snart ska jag upp till skolan för att jobba med företaget och ha psykologi, sen slutar vi =) Kanske är dags att leta reda på min psykologibok, har hört ryktas om att vi fick en sån i början av 3an men jag har aldrig sett nån i min hög, så ska storleta lite ;)


Hade <3

Klockan är bara barnet..

Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv, jag har börjat med engelskan idag, känns skönt eftersom den ska in på onsdag och man ska redovisa också. Men jag kan ju erkänna att det tog ett bra tag, jag har typ skrivit en halv sida och det tog typ 2 timmar. Jag tror att jag har allvarliga problem ibland asså, jag fick söka på typ varenda ord som finns i ett engelskt lexikon, eller så frågade jag alejandro om varannan mening, stackarn hon måste tycka att jag är trög eller nått.  Men tack ändå <3 Humanpuppy är människovalp om du frågar mig =) Ingen aning om det är det eller nått jag bara hittat på =P

Nu sitter jag här i soffan med datan i knät och vet inte riktigt vad jag ska göra? Jag har ju sovmorgon imorrn så det känns ju lite onödigt att gå och lägga sig, då kommer jag ju sova i över tolv timmar och då brukar man bli tröttare än om man sovit typ 9

Trött...

Hade massage sista timmen och jag måste erkänna att jag är helt slut, skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men det får jag inte =) för klockan fem kommer mammas kompis och vill ha ögonfransarna färgade, klart man ställer upp ;) Lite extra klirr i kassan är inte fel =) Sen ska jag plugga engelska, det är något jag verkligen måste, så de får de bli ;) Sen tror jag inte att jag hinner så mycket mer.
Aa juste idag blev jag överlycklig när dom sa att vi är lediga tors & fredag den här veckan, de hade jag totalt glömt bort =) Nu är min vecka räddad annars hade jag tänkt och ta en "vara hemma" dag men nu slipper jag de =)



Tjaooo <3

Måndag - ny dag, ny vecka

Gick upp med tuppen idag, tog en dusch och jag sminkade mig utan att titta på tv samtidigt så det gick hur fort som helst, ska nog fortsätta med det. Därför hade jag lite tid över så tänkte, då kan jag ju sätta mig vid datan och glo runt lite ;) Idag står projekt, gympa och massage på schemat, och tyvär så slutar man sent idag, usch jag tycker det är lite taskigt på en måndag! Nej nu ska jag försöka orka resa mig upp och gå och klä på mig =)

Ha en bra dag så hörs vi ikväll <3

Min älskling...

Vad skulle jag göra utan dig? Jag blir lika glad när jag ser dig varje gång! Undrar hur mitt liv hade sett ut utan dig, hur skulle jag då spendera min tid. Jag tänker på dig dag som natt och när jag gör det så får jag som ett glädjerus inom mig. Min älskade acer idag blev du lite sjuk och du skrämde nästan livet ur mig! Jag lovar att om du är snäll mot mig så ska jag vara det tillbaka.

Hehe okej nu ska jag vara seriös, jävla skit!! Jag fick virus på datan, jag trodde jag skulle bryta ihop, den fick fjutt. Msn lagga sönder och ingenting fungerade, det ploppade upp fönster hela tiden utan att jag gjorde nått och ja, herregud! Men som tur är så har man en vän som inte alltid men ibland ställer upp ;) Och den här gången var han på bra humör och hans namn är daniel bolinder =) Han kom och installerade nytt virus program, men det roligaste var att när han kom hit så var allt som vanligt igen, datan var bara lite segare än vanligt =S Men tack iaf, sånt där är värt guld =)

Ha en bra kväll <3

Söndag

Som jag alltid säger på söndagar, shit vad den här veckan har gått fort. Känns som om jag har hunnit med ganska mycket ändå, eller nej föresten, jag har ju inte gjort nått vettigt. Tyvär så skulle jag behöva plugga idag, det känns ju lite sådär småsurt att behöva plugga när man för en gång skull är ledig och det är man ju bara två dagar i veckan. Men jag ska försöka skriva lite engelska fast det tar emot, sen blir det städa rummet som vanligt. Jag ska försöka lägga in lite filmtittande i schemat också, känns som om jag inte kollat på film på jag vet inte hur länge ;)

See yaa <3



Lördag kväll...

Lördags kvällen började med att jag åkte till mickan, sen kom hellan och johanna. Satt och snackade lite sne åkte vi en liten sväng med rebecca och sen hem till mickan igen. Sen kom tessan jansson och husmusen och pillan ;) Satt hos mickan och snackade och hade det allmänt trevligt. Efter det var det dags att åka ner på stan , gick först till på g sen trägårn sen g igen. Träffade några bekanta ansikten, vissa snyggare än andra om man säger då ;) Va där mesta dels, sen åkte vi till statoil och pillan och tessan drog hem så vi stog där och svamlade lite. Sen var hellan en sån gullunge så hon skjutsade hem mig ;) Tack <3 Nu vette sjutton vad jag ska hitta på, är inte så jätte trött om man säger så, men om jag lägger mig i sängen kommer jag nog somna som en stock ;)
Tack för ikväll tjejor <3
















Kväller...

Sitter hemma hos mickan och väntar på gänget. Hellan och johanna kommer vilken sekund som helst och sen pillan och tessan jansson och husmusen ;) Ikväll ska vi ut och sätta oss någonstans och snacka skit ;)

Ha en bra kväll <3

Lördagen den 24 januari

God morgon god morgon! Vaknade ovanligt tidigt idag måste jag säga.
Kanske ska berätta lite om gårdagen, den började hemma hos mig, tessan kom över och vi fixade oss och satt och snackade och lite sånt. Sen kom danne och hämtade oss så åkte vi hem till honom för förkrök. Sen fick vi skjuts upp till mobet, det var jag, tessan jansson och husmusen, danne och fredda. Tiden gick läskigt fort uppe på mobergs, helt plötsligt var klockan tre och det var dags att åka hem ;)
Jag måste väl erkänna att man är lite små seg idag om man säger så. Idag vette sjutton vad som händer måste försöka styra nått roligt, hellan är ju på ;)

Aa juste jag klippte mig och färgade håret igår och jag är hur nöjd som helst =)


Pusssss <3

Det är över nu...

Äntligen är veckan i skolan slut. Det var faktiskt en ganska soft dag i skolan idag, fast vi var i varmkök. Det var lagom mycket att göra och lagom mycket folk, det kan ju inte bli bättre en fredag ;) Sen efter skolan kom tessifluff och tj och hämtade mig så åkte vi ner på stan, köpte en massa onödigt små skit som vanligt ;) Nu ska jag klippa mig och färga håret sen får jag se om jag orkar städa mitt rum lite eller hur jag gör, blev inte riktigt färdigt igår, skulle behöva sova en kvart eller två men det finns inte tid till de tyvär =( Sen kommer tessan över vid typ halv sex, då är det dags för fix, sen får vi se vart vi hamnar och lite senare mobergs ;)

Ha en bra kväll alla glada <3

Äntligen fredag!

Äntligen fredag, jag skulle vilja säga att jag har vaknat på ett toppen humör, men det kan jag tyvär inte. Har inte sovit många timmar i natt, vaknade hela tiden av det dunkade i käften. Frukost är ju inte att tala om så det kommer göra att jag kommer vara lite extra grinig nu på morgonen. Jag har iaf precis sminkat mig och klätt på mig ska ner och försöka borsta tänderna så gott de går. Sen blir det springa till bussen! haha som vanligt är min planering inte den bästa, mycket skönare att sitta vid datan.
Idag har vi kök i skolan, jag är i varmkök, det roligaste om man är på sånt humör att man gillar att ha något att göra hela tiden, och den här veckan är vi fyra stycken i varm så får se om man får något att göra ;)

Ha en bra dag så hörs vi senare <3

Torsdag

Det enda bra med torsdagar, det är att de är fredag imorgon. Morgonen börjar med ett mini prov, inte var man förberedd inte, hade totalt glömt bort de men jag läste igenom pappret och det gick nog ganska bra. Sen var det dags för massage, skit skönt till en början men sen skulle man börja massera röven och grejer, asså det känns ju lite fel att ha en tjej som verkligen står och knådar röven, det måste jag ju erkänna. I och för sig så var jag med tessan så det var ganska lugnt, men usch asså, man borde inte få göra sånt i skolan, näää det var nog första och sista gången!! Gick tidigare idag för att jag skulle till tandis, så jag och Pia åkte in till sthlm med halv ett bussen, gick och strosa runt lite kollade en massa roligt, jag köpte skor och två tröjor ;) Jag ska nog inte berätta hur det gick för oss två bönder, men jag kan viska att vi både gick och åkte vilse några gånger ;) Pia gick efter mig och jag efter henne, och helt fel blev de. Sen var det dags för tandis, det skulle egentligen bara ta 20min idag men jag fick ligga och gapa i nästan 50. Ohh shit vad dom spände, jag har en känsla att jag får ligga hemma hela helgen och tycka synd om mig själv =( Sen fick jag några äckliga gummisnoddar som gör att jag inte ens kan öppna munnen!! Nu blir det sega och sen ta en riktigt lång dusch, kanske vaxar benen om jag orkar med mer smärta =)



Pözz & Kjam <3

Onsdag

Jaha, nu är ytterligare en dag slut, shit vad tiden går fort. Idag har jag iaf gjort lite vettigt, först kom mamma och hämtade mig sen åkte vi ner till körskolan och köpte skivan med frågor. Åkte hem satte mig och började plugga, fast jag gav upp efter ett tag när jag inte ens fattade vad jag läste, då har min hjärna sagt hej då. Men som vanligt kunde jag inte slita mig från datan, så har suttit här några timmar nu. Ska ner och äta lite snart hade jag tänkt, sen blir det nog lägga sig i sängen och glo på tv. Och så har jag haft mitt glädjerus idag, fick se hur mycket jag kommer få i lön på fredag, jag trodde jag skulle dö, herregud det måste vara fel konto. Sprang som en dåre ner till mamma och ja jag vette sjutton vad jag gjorde, jag var så jävla glad, låg och rullade på vardagsrums golvet och skrattade så jag nästan tappade andan, sen sprang jag upp igen och sa att jag skulle köpa en ferrari ;) Okej, så rik kanske jag inte är men jag kan ju köpa en massa annat kul och fixa lite på Ådi, han mår inte så bra just nu så jag måste göra honom på litte bättre humör =)
Imorrn blir det skola, röv massage för att vara mer exakt och sen ska jag till sthlm med Pia =) En gullig filur det där ;)

Pussss <3

Tips från coachen...



Ibland är det bäst att bara iakta och inte öppna näppen!


Skolannn

Sitter i skolan har precis ätit lunch, smaka bläää. Och där hemma ligger pia i sängen och ska snart steka pannkakor, är avis så det bara skriker om de. Har precis varit jätte duktig och varit uppe på ip och åkt skridskor =) Alla spelade bandy förutom jag och Moii, vi åkte glädjevarv istället (glädjevarv= det är till för dom som inte är så duktiga på att åka ;) Denise borde egentligen åkt glädjevarv med oss men hon ramla så ofta så vi orkade inte med henne. Idag blir det en lång dag, slutar inte förrän halv fem då blir det hem och plugga för en gång skull ;) Ha en bra dag <3

....

Fan va trött jag blir på tjat, tjat och ännu mer tjat. Det blir väl inte bättre för att man tjatar! Det gör mig bara ännu mer trotsig speciellt eftersom jag hatar att göra saker som någon annan säger att jag SKA göra, aldrig i livet att jag gör det då. Här sitter man och pluggar körkort och så kommer min käre mor in och gapar om att jag måste ta körkort, släng dig i väggen körkortsboken. Nu skiter jag i körkortet, slängt ut flera tusen på hur många körlektioner som helst, det blir ju inte bättre av att man står och gapar och skriker. Eftersom jag ska betala hela själv så bestämmer jag väl själv också, eller? Det är underbart att vara myndig när man inte ens får bestämma underkläder själv!!!

Tack & Hej!

20/1

Ännu en dag i skolan är över, jag borde egentligen åka hem och plugga den förbannade körkortsboken men mitt huvud orkar inte riktigt de. Så istället sitter jag här vid datan i skolan ett tag och senare ska jag va med Pia ohc Rebecca, vi ska äta pannkakor =) Det är nämligen Pias spcial ;)
Skriver senare ;)

Hade <3

Kvinnlig & Manlig vänskap

Kvinnlig vänskap

En kvinna kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hos en väninna. Mannen ringer de 10 bästa väninnorna: Ingen har sett henne.

Manlig vänskap

En man kommer inte hem en natt. Morgonen efter säger han till sin fru att han sov hos en vän. Frun ringer de 10 bästa polarna: 8 stycken bekräftar att hennes man sov hos dem, 2 påstår att han fortfarande är där....




Måndag

Jahopp då var det en ny dag på en ny vecka. Ganska tråkig lektion på morgonen men ändå ganska slapp ;) Sen gympa, då träffade jag Pia =) Alltid lika trevligt att möta på en svettig brud som Pia ;) Sen kom tessifluff och hämtade mig så glodde vi tv och åkte och käkade en romantiskt middag ;)  Åkte ett varv och sen hämtade vi upp Pia som är så duktig och slutar skolan tjugo i fem, så nu sitter vi hemma hos henne ooch glor på medans hon gör pannkakor. Sen får man se vad som händer, eftersom jag är så bra så har vi sovmorgon imorgon också =)

Hade fint <3

Helgen..

Japp då är helgen slut...
I fredags var jag med tessifluff, pia och mickan. Vi kollade lets dance men jag vette sjutton om jag kan erkänna att jag kollade så mycket, jag var helt inne i ritblocket ;) Sen kom sophia och jonas och då blev det lite damp ryck. Efter ett tag kom även johanna så vi åkte runt en sväng med henne efter lets dance.  Sen var det bara åka hem och lägga sig.

Lördags morgonen börjar med att mormor kommer in i rummet och frågar om jag kan klippa henne lite, självklart så ställer man upp.(alltid bra att smöra för lite pengar). Sen fort som attans hem till mickan för att fixa sig och stressa ner till rebecca. Åland stog på schemat ;) Måste säga att det vart en lyckad resa med många bekanta ansikten, och för en gång skull var det mycket folk ;) Vidare in till Norrtälje för att gå till På G, och sen vidare till mobergs. Jag kan säga att det kändes lite hopplöst den första timmen eftersom det inte var nå folk alls, men sen kom det allt mer och i slutet var det riktigt roligt. Sen blev det dags att åka hem efter en lång dag i rampljuset, så jag och mickan åkte hem och jag kan erkänna att jag somna som en stock.

Haha idag väckte jag mickan genom att dra henne i fötterna och i täcken. Men hallå man kan ju inte sova längre när klockan är ett, då är ju hela dan förstörd. Vi gick till konsum och köpte godis sen låg vi i sängen, kolla tv och käkade popcorn. Sen var det dags för en klassiker, Arenan. Så det fick bli dagens middag en kebabtallrik ;) Sen åkte vi ut till rebeccas hus ute i länna, det var jag, niicole, mickan, pia och rebecca. Och nu sitter jag här ska nog försöka ta mig i kragen och hoppa in i duschen och sen blir det andra avenyn ;)


Tjaoooo <3

God morgon!

Lite lagom seg såhär på morgonkvisten, har precis sminkat mig ska börja klä på mej snart för att sen springa till bussen. Fast jag gör nog det sen, lite senare, när jag orkar röra mig. Jag hoppas verkligen inte att vi ska vara i köket idag för det är inte direkt något jag är sugen på en trött fredag. Men vi får väl se ;)

Ha en bra dag <3

15/1

Usch vad trött jag var i morse när jag vakna, tänkte ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv. Gick och la mig halv nio igår, sen ringde telefonen kvart över nio och sen kunde jag inte somna om, det är ju det värsta som finns att bara ligga och vrida och vända på sig och aldrig somna. Men jag klev upp ändå, kom iväg i tid och allt fast det var ju lika stressigt som vanligt, jag börjar bli proffs på att springa till bussen. Första lektionen var massage, men jag ville inte ha någon massage för jag hade så nedrans ont i halsen och det kan ju göra det värre och jag orkar inte bli sjuk nu när jag precis blivit frisk. Sen hade vi engelska och sen slut. Thess och slickan kom och hämtade mig så åkte vi hem till mig och satt där ett litet tag. Men som vanligt blir det långtråkigt att inte göra nånting så vi åkte upp till donken, träffade fredrik där, stackarn han måste ju tycka att vissa är dumma i huvet(nämner inga namn ;) sen tog vi en sväng förbi konsum för att säga hej till tessan =) Jadu sen gjorde vi inte så mycket, var hem till thess en snabbis sen skjutsade hon hem mig för jag skulle laga middag idag som jag lovat i hur många veckor som helst =p som vanligt blev det hur gott som helst =) Nu sitter jag här och glor runt lite, har lite överflödig energi som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av, nu kommer min käre mamma skriva en kommentar om att jag ska öppna körkortsboken men då kan jag erkänna att jag hittar den inte =) Hihi.



Hej Hopp Gummi Snopp Tycker Om Att Äta Plopp <3

14/1

Filmen var hur bra som helst, tessan och jag satt och böla som två vattenfall, usch, den var så jävla sorjlig men samtidigt hur bra som helst. Tack för en riktigt trevlig kväll bruden! <3

Idag fick man gå upp med tuppen för nu börjar skolan på allvar, inge sovmorgon här inte. Onsdagar är ju som vanligt den värsta dagen på veckan, kanske för att det är den längsta. Men jag tycker att det gick jävligt fort idag, känns skönt att den är slut ändå ;) Nu har jag precis ätit, sitter typ och degar i soffan och lyssnar på musik. Vette sjutton vad som händer ikväll, det blir nog lugnt, sitta och glo runt lite på bloggar kanske :)

Hade <3

13/1

Vart en lång kväll igår, var och fikade på donken med thess, mickan och johanna. Sen kom även mickis, pillan och tessan så satt och snackade med dom ett tag. Kom hem, satte mig vid datan och så finns det vissa nötter som bara gör en så himlans förbannad ibland, sådär förbannad att man inte vet vart man ska ta vägen. Stängde av datan och gick och la mig i sängen, men man kan ju inte somna om man är arg, så jag låg och vred och vände på mig och kolla på klockan typ hela tiden. Men somna till slut iallafall, som tur va så hade vi sovmorgon i morse ;)
Haha inte nog med det, blev ju livrädd i morse när jag skulle gå ner, då hörde jag nån där nere och jag var ju själv hemma, eller? Nej, då sitter morfar i köket och väntar på sotaren, hehe jag blev ju lite lagom rädd om man säger så ;)

Idag har det vart en lugn dag i skolan, hade bara två lektioner, företag och psykologi. Ikväll blir det ut och käka med tessan sen blir det bio ;) Vi ska se Australia =)

Ha en bra kväll <3


12/1

Japp då var man äntligen hemma. Vanligtvis brukar jag sluta tjugo i tolv på måndagar men nu på vårterminen slutar vi fem över fyra istället, hur drygt som helst, och så har vi massage sista timmen, man kommer ju somna =) Jaja det är väl bara gilla läget, det är ju bara en termin kvar.
Nu har jag iaf precis städat mitt rum och lagt in alla kläder i garderoben =) Jag är så duktig. Eller jag gjorde det bara för att mickan och tess ska komma in genom dörren utan att behöva halka på en massa kläder, för snart kommer dom och hälsar på mig hoppas jag =) Nu ska jag försöka öppna körkortsboken och bränna en riktigt jävla bra skiva så man har nått att lyssna på =)

Ha det great <3


Skoolan

Dagen började med sovmorgon till klockan halv 11 typ. Första lektionen gympa och sen en riktigt lång lunch på två timmar, så nu sitter jag här och väntar på att lektionen ska börja. Var precis ut och åkte en sväng i tessan nya fina bil med tessan och alejandro ;)


Trevligt...

Förkrök hos gurkan med gurkan, mickan, niicole och jag. Sen vidare till mobergs, jag måste bara säga att det var riktigt riktigt roligt ;) Vaknade lagom pigg idag hemma hos mickan. Gick över till bror min för att sen åka på lunch/middag hos farmor, som vanligt så måste man ju äta sig propp mätt. Åkte tillbaka till Mickan, sen kom rebecca och mia och hämtade oss så åkte vi till arenan för att dom skulle käka. Satt där och snackade skit sen åkte vi ut till gotte och satt där och typ halv sov och lyssnade på en massa snack. Kom precis hem ska nog försöka sova snart det är ju en dag imorrn också.



God natt <3




Lördaag

Känns inte som lördag idag, och det gör mig grymt irriterad, jag som trodde att det var fredag ;) Är hos mickan nu, har precis färgat hennes grymt fula rått färgade utväxt =P Ikväll blir det iaf mobergs, hoppas det blir kul för roligt är något jag behöver ;)

Ha de ;) <3

Lets dance ;)

Det blev ingen sitta hemma själv kväll ;) Först var jag med mamma ner till arena för att köpa middag ;) Efter middagen så städade jag klart mitt rum och sen gick jag in till Norrtälje och mötte Pia. Vi svulla och kollade lets dance, maggan graaf ska vinna om du frågar mig ;) Sen kom rebecca och hämtade oss för vi hade tråkigt, tog en sväng upp till donken och sen gled vi typ bara runt. Måste bara tillägga att mina tår har frusit till is men det är en annan femma. Nu ska jag nog sova snart, om jag lyckas somna nån gång, min hosta blir bara värre när man ska sova så man vet ju aldrig.

Go & Gla kexchokla! <3

Ibland är jag riktigt bra..

Vaknade i vettig tid i morse för en gång skull, halv tio. Var lite små seg så gjorde typ ingenting till halv 12, sen jäklar var det dags för en riktig storstädning. Har börjat "storstäda" nästan varje dag men jag har gett upp ganska fort, men nu jäklar, snart kan man spegla sig i golvet. Har rensat en massa gammalt skit, tagit in lite nytt, vädrat hela dagen, och nu har jag precis börjat dammtorka men jag tog en liten bloggpaus, det är ju faktiskt ansträngande att städa =P. Nu ska jag fortsätta städa, sen blir det nog tvätta, duscha och lägga sig i soffan och glo på tv. Ska försöka öppna körkortsboken också men får se hur det blir med den saken ;) Ikväll vette sjutton vad som händer, vi skulle bowla men det är lite för sent att boka bana nu tror jag. Men ni får ha en bra fredag kväll ;) Aa juste i nödsituation sitter jag nog hemma och glo lets dance som börjar ikväll ;)

Puss <3

..


Skooola...

Japp första dagen i skolan...Den startade och slutade ju ganska bra iaf, hade massage från klockan 9 till 12, då kan man fan inte klaga ;) Sen var dagen slut... Fick ett sms av tj vid tio där om att vi skulle åka till åland, klart som attans att jag vill följa med..Inte har jag nått bättre för mig. Kul var det men vissa spåra ju, men själv tog man det lagom lugnt. Kom precis hem, ville hem efter att mamma ringde och lät lite ledsen över att jag inte vart hemma på ett tag, så rebecca var så snäll och skjutsade hem mig =). Nu blir det nog sova, bilder från dagen kommer sen =)

Puss och god natt <3

Tiden går fort när man har roligt...

Vart tog lovet vägen liksom, har ju inte hunnit med nånting som jag ville hinna med. Jag hade ett mål under lovet och det var att läsa ut en liten bok som jag har kvar att göra i engelskan, men det har hela tiden kommit nått roligare i vägen.
Nu har jag vart med tjorven och therese sen typ lördags, så jag har inte direkt haft tid.

Måndag
Blev jag vän med min bror efter en månads bråk. Känns faktiskt skönt, efter ett förlåt kan mycket hända, det kan vara bra att tänka på i framtiden. Jag och mamma var där och åt middag och fikade lite, var ju ett tag sen man var där om man säger så. Sen drog jag till tjorven, för att sen dra vidare hem till Jerry. Satt där sen kom Lina och brudarna och hämtade, Tack =) Sen var det bara att åka hem till tjorv och gå och lägga sig ;)

Tisdag
Lite små seg dag om man säger så. Gick och mötte Melina vid flygis, köpte massa godis och sånt, sen var det bara gå hem till tj igen och lägga sig i soffan med ett ritblock i knät ;) Undrar hur många teckningar jag har ritat nu alltså? =P Vi satt typ mest och snackade, skrattade och var allmänt nördiga. Ne men det var riktigt kul faktiskt, sen kom pia över på besök också, då kan det ju inte vara tyst en minut så då snackades det lite till. Tjorven blev trött och pia gick hem för att ingen ville gå till statoil med henne, så jag och Melina låg och pratade eftersom vi inte kunde sova. Känns faktiskt skönt att prata med någon som verkligen förstår, inte för att ni andra inte förstår, men det är lättare att prata med någon som har vart med om exakt samma sak.
Sen som vanligt började min grymt jobbiga hosta som jag fick för en vecka sen, den har en förmåga att börja när man ska sova. Jag somnade väl vid 4 eller nått, lagom pigg och glad idag.

Onsdag
Vaknade vid 10, väckte Melina. Satt mest och dega, försökte väcka tjorven men det gick inte så bra. Sen kom tessan hem så vi drog ner på stan och köpte lite onödiga saker, sen donken och nu är jag hemma. Har duschat(hur skönt som helst), har börjat rensa alla äckliga kläder som ligger på golvet också, eller nu ligger hälften i en sop påse men ändå. Jag säger bara mmmm va fräscht ;)
Ska iväg på middag ikväll, med bröderna och pappa, kan väl bli lite små trevligt beroende på vilket humör alla är på.

Imorgon börjar skolan...

Hade bra <3


Som vanligt...

Som vanligt så går ingenting som det ska, vi hade fixat oss och gick ner till busstationen för att ta bussen till grissel. Nemen som vanligt har vi en sån otur att det inte ens går nån båt. Precis som förra gången vi skulle åka, och precis som då så gick vi och tog en fika istället. Tess åkte iväg med sin pappa och fixade bilen och jag och tj åkte med fredrik och handlade. Oseriösare matinköp får man leta efter, lite muffins och fil, ja men då kanske man klarar sig tills imorgon.
Vi åkte hem till mig en snabbis och sen åkte vi och handlade mat ;) Sen vette sjutton vad i gjorde, therese städa, tjorven gjorde typ ingenting och jag ritade punkare.
Åkte ut till gåsvik och hälsade på nån snubbe och sen tillbaka till Norrtälje och som vanligt så krånglade therese bil, hon måste lära sig att man inte kan åka volvo! Det tog dubbelt så lång tid hem som dit om man säger så.

Nu har jag typ precis vaknat, är sjukare än nånsin. Har nog sovit max 6 timmar inatt och jag behöver minst 10 så jag är hur trött som helst, Sitter med tandpetare på ögonlocken så att dom ska hålla sig öppna. Idag vette sjutton vad som händer, funderar på att rensa alla saker jag hämtade från John men jag vet inte riktigt om jag är på städ humör. Får se om det dyker upp nått roligare, annars blir det nog spela tv spel kväll ;)

PussPuss <3

Tillbaka på ruta ett!

Kände mig verkligen inte på topp nån gång under hela dagen igår. Hostade så jag har typ blodskorpor i halsen. Jag var ju iaf ner på stan med tessan och fikade, sen skjutsade hon hem mig, jag la mig i sängen och tyckte synd om mig själv. Sen ringer tjorven(tackgodegud) Det suger ju verkligen att ligga sjuk. Vi skulle bara åka en sväng så skulle vi hem sen, men icke sa nicke, då fick vi punka, mitt i backen vid badhuset/polisstation. Jaha, körde hem till tjorvens päron, fixade punkan efter en bra lång tid. Åkte inte ens en kilometer med reservdäcken, nemen oj punka igen. Då gav vi upp och tessi var skit sur ;) Vi fick ragga runt i opel ist. Åkte hem till mig och bytte om och lite så eftersom jag var sjuk och hade förfryst mina tår så var ju det ganska bra gjort av mig. Sen drog vi till donken och sen hem till tj och tess.

Vi hade lite sådär småtråkigt, gjorde inte speciellt mycket, satt och ritade och snackade. Sen dök det upp en grej i mitt smarta huvud. Vi åker till John och hämtar lite av mina kläder, så vi bestämmer oss för att åka ut till Rånäs. Kommer dit och hej & hå, ni som vet resten är dom enda som behöver veta. Men fräscht säger jag bara, hoppas ni har det jävligt mysigt tillsammans. Efter fyra år med en och samma kille tror man verkligen att man kan varandra utan och innan, men det är fel!

Idag blir det troligtvis åland men man vet aldrig ;)

Puss & Kram <3

3 Januari

Nu har det nya året startat, måste säga att jag tycker att 2009 är liiite kallare än 2008 ;)
Igår började jag dagen med jobb från 6 till 2, sen drog jag hem till tjorven för hon hade tråkigt precis som jag, så varför inte ha tråkigt ihop? =) Vi satt och snackade och snackade lite till och som vanligt lite damp också, brukar gärna bli det när tjorven är i närheten ;) Sen ringde Pia och frågade om vi ville gå och käka med henne, självklart ville vi de ;) Gick till Arena, satt där tills vi blev utslängda i kylan igen för att dom stängde. Så vi gick hem till tjorvens päron ist, drack lite kaffe och satt och värmde oss ;) Sen svek pia oss och drog medans vi satt där, så vi spelade lite xbox ist ;) Vet inte vad spelet heter men jag knäckte tjorven hårt ;) Hahaha. Sen övningskörde tjorven med rebecca så skjutsade dom hem mig.

Vaknade i morse av att halsen var helt igentäppt, har fått min årliga dos av krupphosta, det gör hur ont som helst. Jobba var ju inte att tänka på, hur mår halsen av allt damm och de? Inte så bra skulle jag gissa. Mamma blev skit sur som vanligt, att fejka krupp är fan inte lätt? Men då får hon sura ;) Idag ska jag ligga och glo på tv och dricka hosmedecin, sen om jag mår bättre ska jag vara med tjorven, men det blir en riktigt lugn kväll ikväll ;)

Hade <3

....

Hur tråkigt kan man egentligen ha? Jag slår nog rekord i att ha tråkigt just nu!

2008- 2009

Jaha nu är nyårsafton över ;) Kvällen var helt okej. Den började med att jag åkte till Pia för smink och fix, sen vidare till thess för middag, satt där och snackade och hade det lite små trevligt. Men nej där kunde vi ju inte sitta hela kvällen, vi åkte hem till anneli, satt där ett tag och sen gick vi och mötte pia´s klasskompisar. Gick upp till södra, måste bara erkänna att där sög de, vi hann inte ens upp dit till klockan tolv =P Sen fick vi för oss att vi skulle gå hem, så vi knatade hem till pia. Sen blev man ju lite små hungrig så vi gjorde äggröra ;) Satt och funderade på om vi skulle sova eller hitta på nått, då ringer fredde och vill komma på besök, så han och danne kom över så satt vi hos pia och lyssnade på när fredde satt och babbla. Sen drog vi hem till fredde, satt där och gjorde inte så mycket. Sen drog vi hem och somna som två stockar =)

En helt okej kväll, fast tolvslaget kunde vart bättre ;)

Måste bara nämna att fredde fyller år idag ;) Han var lite besviken inatt att ingen grattade honom så jag får väl nämna det nu då ;)

Ha ett fortsatt bra 2009! <3


RSS 2.0