Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag.

Det blev filmkväll hemma hos Fredda i måndags. Blev lite senare än planerat, men äsch, måste ju passa på när man är ledig =)

Igår höll jag på att fixa och dona hemma. Tvättade och städade, sen blev det lunch med Fredda och ner på stan en snabbis. Sen skjutsade jag in honom till busstation vid fyra, grabben skulle på svensexa ;) Jag åkte hem och fixade lite till, sen åkte jag över till Sara ett tag, där va även Hellan & Mickan. Måste erkänna att deras lägenhet va hur fiiiin som helst! =) Blev en tidig kväll för mej, va helt slut så jag gick och la mig för en gång skull =)

Blev väckt vid halv tio tiden av en dam som ringde från tio100 i grind och erbjöd mig jobb, självklart! Känns som om allt löst sig vad gäller jobb, nu har jag lixom fyra stycken att välja på ;) Har planerade tider i grind och på tvätten ett tag framöver. Yes!!!
Ska jobba hela helgen och det ska blir riktigt nice, ville verkligen jobba nu i helgen =) Och imorrn blir de några timmars jobb på tvätten ;)

Va har jag mer gjort idag? Skjutsade ner lillebror till frisören, skjutsade Fredda till jobbet och sen va jag in en sväng och träffade Hellan. Och nu har jag precis ätit lunch med lillebror =) Får se vad som händer idag =)

<3

Lite jätte fint väder skulle inte sitta helt fel ;)

Ny dag, Ny vecka!

Fredagen spenderade jag med Hellan, gled runt i Norrtälje lite halvt glad i hatten, sen va vi med Bulle & Fredda men Fredda skulle sova tidigt så han åkte hem efter ett tag. Så vi lekte med Bulle ist, sen åkte Hellan hem och jag och Bulle satte oss på de vanliga stället och snackade, sen va de dags att åka hem och sova =)

Lördag. Jag kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde i lördags, men jag skulle gissa att jag va med Fredda & Hellan ;)

Söndag: Vaknade på världens shopping humör, så jag och mamma åkte till Arninge, men resan slutade i täby centrum ;) Köpte en massa saker =) Alltid lika kul att rensa plånboken ibland ;) På kvällen blev det görla med Hellan, lite små synd att de regnade men va fan =).. Åkte och tog en fika, sen kom Fredda så vi va med honom en stund. Blev en tidig hemgång för skulle upp och jobba =)

Måndag. Jobbade på ros för första gången idag. Hur skönt som helst, allt låg så nära och det var bara hoppa upp på sin cykel och trampa iväg, riktigt skönt! Hade gott om tid hela dagen så jag svängde förbi farmor och sa hej och hjälpte henne lite också =) Mötte riktigt trevliga människor hela dagen och det är alltid ett plus =)
Somnade som en stock när jag kom hem, vaknade och tog en lång varm dusch. Nu blir det städa rummet och måla naglarna ;)

<3

Tack Hellan :@

Hellan va ju bara tvungen att utmana mig ;)


1. Hur gammal är du om fem år?
24
2. Vem var den sista du träffade? Min Mamma
3. Hur lång är du? 1.64
4. Vilken var den senaste film du sett? 28 Dagar senare
5. Vem ringde du senast? Bulle
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ja =D ne nu ska jag sova, men vi hörs! Tjing! ;) 
7. Vad är dagens planer? Har för många.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.
10. När såg du senast din mamma? Nyss.
11. Vilken ögonfärg har du? Blandras.
12. När vaknade du idag? Timme sen.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Oj, vet inte =/
15. Vilken plats föredrar du minst? Tjaaa!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Nånstans, men inte här!
17. Vad skrämde dig som barn? Mina monstren under sängen.
18. Vem fick dig att skratta senast? Hellan tror jag.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nee faktiskt inte.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i?
24. Har du någon gång spytt i fyllan? Ja!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.
26. Är du social? Kan man kanske kalla de ;)
27. Vilken är din favoritglass? Twister
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa bil och lägenhet och en hel del shopping om de blir nå pengar över.
29. Tycker du om kinamat? Nee!
30. Tycker du om kaffe?Ibland
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Sover du på någon särskild sida? Nee.
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? Typ
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping och slösar på en massa skit.
42. Äger du dyra smycken? Några.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nopp
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En macka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Skogshuggarn =)
46. Välj ett ärr på din kropp? Hakan, Jävla cykel :@
47. Vad har du för ringsignal? Byz & Headline- Vad hette du
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? De kan hända.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma.
51. Kan du byta olja på bilen? Äsch det gör ju pappa =)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte än =)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Haha räknas Norrtälje tidningen?
54. Läser du dagstidningen? Ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha kan hända ;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nrj
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning.
59. När var du i kyrkan senast? När gammelmormor dog tror jag.
60. Vilka personer utmanar du? Jag utmanar nog Slickan ;)

23/7

Oj, har inte bloggat på ett tag, men jag har inte riktigt tid med de =p..

Veckan började med första dagen på mitt jobb. Hemtjänsten ute på Rådmansö, riktigt roligt är de ;) Trodde aldrig jag skulle hitta ett jobb som jag tyckte va roligt, men hitills har de bara varit positivt.

Tisdag: Andra dagen på jobbet, fick åka runt helt själv och det gick hur bra som helst! På kvällen lekte jag med Fredda, blev självklart film ;) The dentist, lite små äcklig måste jag erkänna.

Onsdag: Ledig idag! Vaknade av att dom ringde från mitt gamla jobb och frågade om jag va sugen på att jobba lite, klart jag vill! Pengar är ju pengar ;) Det kanske löser sig för mig ekonomiskt till slut? ;) Efter att ha vaknat till liv så åkte jag ut till Hellan, där va också Malin =) Det blev tvätt av bilarna både i och utvändigt! Åkte och käkade lunch ute med familjen, riktigt mysigt! Va länge sen vi hade tid att göra det tillsammans, eller storebror fattades men ändå. Sen tillbaka till Hellan och sen blev det en och annan vända till Willys, ena anledningen va att Fredda jobbade så vi ville roa honom lite =p... Satt hemma hos mig en stund sen åkte vi och mötte Fredda på jobbet och hem till Hellan för film =) Hela familjen Calmäng fastnade vid tv:n för att de va så spännande ;) Kollade på 28 veckor senare, riktigt bra om du frågar mig, har typ sett den 20ggr men ändå =p.. Sen va det dags och åka hem, trodde vi ja! Fredda och jag stannade och satt och snackade i typ 3 timmar istället, hur skönt som helst att prata av sig ibland =)

Imorrn blir det sovmorgon, sen jobbar jag kväll och sen är jag ledig tills på måndag då det blir jobb på tvätten =)

<3

Semester på obestämd tid!

Tiden går fort när man har roligt ;)
Helgen bestod av lan i fredags med Bulle & Fredda, va faktiskt roligt =)

Lördagen bestod utav American Car Show! Och det var ännu roligare, usch vilken tur att vi gick in till slut efter lite tjat på en viss person. Sen blev det pizza med Hellan & Bulle. Sen bestod kvällen av fest hemma hos mig. Brorsan hade sin årliga grillfest och vi fick va med på ett hörn. Riktigt lyckat faktiskt! =) Kvällen skulle inte sluta på motorgårn men där hamnade vi iaf, och tur va de ;) Även där var det sjukt kul =)

Söndag: Va ovanligt pigg faktiskt, men de fick bli en filmdag hemma hos Fredda iaf. Alla mådde ju inte lika bra om man säger så ;) Träffade Hellan, Malin & Patric en stund på kvällen också =)

Måndag: Tog de lugnt hela dagen, sen middag hos pappa på kvällen. Lekte med Bulle några timmar sen blev det fin glid i Norrtälje. Hittade på några jobbiga nötter som jag spenderade lite tid med =)

Tisdag: Åkte och lämnade bilen hos pappa för fix, så nu är man bil lös igen =(.. Åkte med Hellan och shoppade skor och lite annat onödigt =) Tack för att du hämtade mig <3.. Sen blev det datanördigt hemma hos Hellan. Fredda kom och fixade sims 3 på hennes data, så nu vet man vart man har henne iaf ;)

Imorrn blir det Vaxholm och in till stan med pappa, brorsorna och Hellan =) På kvällen blir det bastukväll och film ;)

Dagarna bara rullar förbi..

Gårdagen spenderades ute på sjön med bulle & Fredda. Det blev fiske och bad, roligt! Sen hem för fix inför utgång. Förkrök hemma hos Hellan med Fredda, Pillan, Tessan, Jag & Hellan. Blev kortspel och massa prat sen vidare till trädgårn, riktigt rolig kväll!! =)

Vaknade upp lite smått sliten, men vad gör de en regnig torsdag som denna? ;) Blev storstädning av Freddas rum, sen rensning av garderob, usch vad jag är snäll! Sen blev det en promenix med Molly i regnet, ganska skönt ändå så man vakna till liv lite =) Fick skjuts hem och då fick de bli en lång dusch och bara ta det lugnt. Blev styrning av filmkväll så det var bara börja städa och fixa myspys på mitt rum =) Åkte och handlade en massa onyttigheter också, det hör till ;) Sen var det dags, hela gårdagens pack var med =) Första filmen fick bli Mumien, sen Dolt under ytan och sist men inte minst The break up! Låg och snackade lite skit i slutet också, alltid lika trevligt att babbla av sig lite =) Nu har dom åkt hem och jag ska somna som en stock!

Puss & God natt <3

Helgen

Fredagen bestod av bad med bulle & fredda. Sen på kvällen blev det grillning och poolparty hemma hos Fredda, måste erkänna att det var riktigt roligt. Och som vanligt kom skrattattackerna när vi skulle somna så blev lite senare än tänkt. Vaknade upp i världens varmaste sovrum och en hel del märken på vissa från kvällen ;) hahaha!

lördagen va man lite små seg, men inte så farligt! Hellan åkte hem en snabbis så vi glodde på en film under tiden. Sen blev det hämtning av tv-spel och sånt ;) Vidare ner till arenan för middag och sen hem till Fredda igen =) Kollade lite film, spelade lite och drog upp bil ur diket. Kvällen slutade med att Freddas rygg va förstörd och vi åkte hem och sov =)

Vaknade sent idag, har hostat hela natten, usch! Tog de lugnt, glodde på film och duschade. Åkte in och träffade hellan en sväng sen hem och storstädade. Hittade hur mkt roligt som helst när jag städade under sängen, bla bärbara telefonen som vart borta hur länge som helst, mitt minnesskort till kameran som vart borta ännu längre, och hur mkt lypsyl som helst ;)
Kvällen får man se hur den spenderas ;)

Tjing <3

Torsda

Blev stek idag igen ;) Hellan, fredda, bullen och moa =) Sen blev det hem och vidare ner till sjön vid mig och bada med biggan, nisse & mamsen. Fixa och dona lite hemma sen kom hellan och hämtade mig och sen fredda. Blev en sväng nere på stan och sen small det, en dampattack för hela slanten. Kommer nog ha träningsvärk i magen imorrn och ett och annat blåmärke =)
Imorrn blir det arbetsförmedlingen på möte och sen poolparty med halv full pool ;) Glassigt!


RSS 2.0