Måndag!!

Helt galet rolig fredagkväll! Lägger upp bilder senare ;) Lördagen va väl kanske inte riktigt lika rolig, bakfull som ett as! Både jag och Fredda låg utslagna på soffan HELA dan.

Igår blev det jobb på rådmansö! Och shit i helvete! Emelie försov sig! Verkligen kors i taket, men det gick ganska bra ändå. Träffade Tj & Pia en stund på kvällen också :)

Idag jobbade jag på Rådamsnö igen.. Gick riktigt bra, fick ihop lite övertid efter ett stressigt slut ;)
Fick också veta att jag kommer få jobba en hel del där nu :) Så nu blir det jobba där tills på fredag ;)

Fredag!!!

Jobbade som sagt igår, ryggen var helt slut :( Hade så jävlans ont att jag sa ifrån mig jobb idag...
På kvällen blev det lite lek med brudarna, sen haka bulle & Fredda på också :) Blev en ganska tidig hemgång och sömn direkt :)

Idag kom mamma in i mitt rum och stog och glodde på mej, hon vet hur man ska göra för att väcka mig, "stå bara och glo på henne så vaknar hon". Hon hade iaf bokat en tid åt mig hos en naprapat halv 2. Så det va bara kliva upp och åka ner och bli mörbultad. Åhh jävlar vad han tröck och klämde, men jag tror han fick bort de mesta skit som låg i ryggen och skräpade =D Känns iaf bra nu, fast man blev lite groggy ;)

Ikväll blir det utgång med förkrök hos mig, så håller på att städa och plocka lite nu. Ska åka in och handla lite snart hade jag tänkt och sen blir det middag, dusch & fix :) Sen kommer folket!!!!


22/10

Jobbade på tvätten igår, måste erkänna att ryggen inte är på topp, fast de bara va fyra timmar :/...
Ska jobba där idag och imorrn också, får se hur man mår imorrn då :( Men då ska jag få lite alkohol i kroppen så det brukar försvinna då :)

Idag har jag iaf vart duktig :) Sorterat lite tvätt nu såhär på morronkvisten :) Sen har pappa vart här och snott min bil en snabbis och bytit däck, gullig prick ibland! Tack!

Nu ska jag sitta här och glo runt lite sen tänkte jag väl städa lite ;)

20/10

Tisdag!
Har inte gjort ett skit idag. Duschat och sminkat mig precis och hoppas nu på att nått kul ska hända. Dom ringde från jobbet idag också, så nu ska jag jobba på tvätten ons, tors, fre. Pengar iaf :)
Har sökt massa andra jobb nu också, bl a på ett vårdboende och några som personlig assistent ;) Får se inom tre veckor om man får nå napp eller inte :)


19/10

Ny dag på en helt ny vecka :) Har kollat igenom en massa missade avsnitt av bland annat andra avenyn, oskyldigt dömd och ensam mamma söker :)
Och för en gång skull har jag tagit mig rikligt med tid att fixa naglarna. Kände att min enorma nagelintresse inte fick den tid och uppmärksamhet som de behöver. Men nu är dom filade och fixade från grunden. Va självklart tvungen att åka ner och köpa lite nytt nagellack också ;) Och snäll som man är så hämtade jag lillebror!

Snart ska jag för en gång skull äta middag med min familj och fortsätta med naglarna :) Ikväll blir de nog slappa framför tvn :)


Städastädastäda!

Herregud, nu har jag städat som en idiot. Städat/rensat garderoben, vädrat och bytt sängkläder, dammtorkat, rensat massa gammalt, dammsugit lister och golv....Känner mig riktigt duktig =) Ska försöka hålla lite ordning nu så kanske man slipper hålla på så här varje dag ;)

Nu sitter jag här och bara njuter av hur fint de är, och gott luktar de också :)

18/10

Shit vad tiden går fort, den går så fort att jag inte ens kommer ihåg bloggen ;) Vet inte riktigt när jag ska ha tid att skriva..

Har iaf fullt upp hela tiden, antingen så är det jobb eller umgås med mina nära & kära :) Och de går faktiskt före än att sitta hemma och blogga hela dagarna ;)

Helgen har jag spenderat med Mickan. Har träffat en hel del bekanta ansikten faktiskt, riktigt trevligt! Va och käkade middag med Pia och Mickan, fika med Rebecca, fika med Johanna, Daniel, Fredda & Slickus :)

Igår träffade vi även på Hellan, lillebror, Malin, Patric och sist men inte minst den underbara Tilda :)

Veckan som kommer ser väldigt väldigt lugn ut, tänkte ringa lite jobb imorrn så de lär ju ändras lika fort ;)

Nu tänkte jag ta mig i kragen och tvätta lite och städa mitt rum, vore på tiden om man säger så :)

 

 


....

Hoppsan Hejsan, här har de inte skrivits så mycket på ett tag ;)

Händer inte så mkt heller. Vart och storshoppat i täby med Mickan, Johanna & Fredda! Utgång stog på schemat förra helgen, va hur kul som helst!



Annars då?
Jobbat lite och vart en hel del med Mickan =p... Träffade Pia en kväll också, fick bli en fika med henne och blomman :)
I torsdags va de marknad i Rimbo, hur kallt som helst, men marknad är ju endå ett måste ;)
Igår skjutsade jag Mamma & Darxi till Arlanda, dom stack till Mallorca dom små jävlarna ;)
Sen lekte jag med Bulle & Fredda på kvällen :)

Idag hade jag tänkt fortsätta min storstädning som jag påbörjade igår ;)

 


RSS 2.0