30/4 - Valborg!

Har precis vart hos tandis och lagat ett hål =( Är bedövad i hela käften, hur irriterande som helst!! Men det släpper nog snart :) Gick upp till skolan för att möta upp resten, och nu sitter vi i datasalen och fördriver tiden. Ska nämligen ner till Roden vid 2 för Mösspåtagning ;)

Kvällen får man se vart den bär av, funderar på att va nykter och köra, men jag velar fram och tillbaka..Får se om jag kommer fram till nått vettigt snart =)


29/4

Lång dag i skolan och måste erkänna att den sög ganska hårt. Sen blev det middag hemma hos Moii. Ja va gjorde vi sen? Åkte typ 200 glädjevarv eller nått. Och sen blev det en fika på donken med Mickan =) Danne & Fredda kika föörbi också. Efter ett tag skjutsa jag hem Moii och Danne gjorde mig sällskap, Snällt! =)


Nej de e ingen vanlig dag! För de är världens bästa dag! Hurrahurrahurra!

Klara körkortet idag!!!!!
Fy bubblan vad man egentligen är nervös helt i onödan, men det går verkligen inte att styra. Kan väl erkänna att jag var och skrev igår, va ju en ganska rolig sak som hände.(jag skrev tidigare att inget roligt hände)...Men kunde inte skriva sanningen eftersom mamma inte visste nånting och hon läser ju min blogg ;) Men shit asså vilken känsla att få köra bil helt själv, nästan lite smått läskigt =p... Men har ändå vart en liten otursdag idag, bilen ville verkligen inte funka som sen den skulle, så fick glida runt i mammas istället =P

Nee nu ska jag sova, har ju knappt fått nån sömn på två nätter nu =P

Aa juste kanske ska säga att jag fick 55 på provet =)

God natt <3

27/4

Tråkig dag idag! Har inte gjort så mycket, eller vart med mickan & mattias och sen blev det fika/lunch/frukost med rebecca =)
Har precis städat bilen så den är lika fin invändigt som utanpå ;)

Hade!

Söndag

Leker med Moii idag!! Hon kom vid typ halv två tiden för vi skulle fixa min bil. Men icke sa nicke! Den fick lilla Mattias låna eftersom han inte fattat än att man ska åka audi istället för volvo ;) haha!
Vi satt iaf ute i solen och sen fixade jag Moii´s gräsliga naglar ;) Sen blev det promenad upp till donken för fika =) Nu sitter vi här och väntar på Mickan & Mattias..

Hade <3

Kryssning -09

Kryssningen va riktigt lyckad ;) Lägger upp några bilder, kommer mer sen ;)








Nu drar vi!!

Kryssning som gäller ;) Förberett mig hela dan, och nu är det bara en halv timme kvar ;) Sen bär det av, Cinderella Here I Come ;)


Taggad!!

Är riktigt jävla taggad inför morgondagen(kryssning)!! Har redan börjat fixa lite, fast kläder är något jag tänkte ta sist! Orkar inte anstränga hjärnan för mycket ;) Har fixat naglar och klippt håret, nu är det bara brun utan sol kvar sen är jag klar för dagen. Hoppas verkligen att förkylningen ger sig till imorrn bara =( Men men... Ska iaf va hemma imorrn så jag kan va lite pigg iaf =)

Tjing <3

Klart!!!

Nationella i engelska tal-delen avklarad, Check!!!!



Ondagen den 22 april

Va en jobbig natt inatt. Hade så jävla ont i halsen så kunde inte sova ordentligt. Men var iaf tvungen att gå till skolan för jag och Michelle skulle ha en egen lektion idag. Och självklart så missade jag bussen, så fick bli en liten promenix! Första hade Moii & Alle lektion, det blev stavgång! Sen avslutade jag och Michelle med avslappning. Gick ganska bra, skönt att ha de gjort iaf =) Sen åkte jag ner på stan med Moii, Jenkan och Michelle =) Gick runt och kollade lite och sen åkte vi upp till skolan igen. Men jag kände att jag inte orkade stanna hela dagen, mår inte så toppen =(

Nee nu ska jag ner och äta lite =)

<3

Duktig!

Jag är ganska duktig ibland! Fast jag mår pyton så har jag tagit mej i kragen och pluggat en jävla massa körkort nu ;) För snart smäller de! Men datum är jätte hemligt, eller hur brorsan?!!!



<3

Sjukling =(

Fy, mår verkligen inte bra idag, ögonen rinner mer än någonsin, hostar som en galning och snoret ska vi inte ens  tala om =( Jag tror inte att jag har tid att bli sjuk nu, det är ju för bövelen kryssning på fredag!! Den här veckan startar inte bra! Men jag har iaf tagit mig upp ur sängen nu och måste ta mig till skolan..Har redovisning idag och nu när jag för en gångs skull är klar i tid så ska jag fan redovisa i tid också!!

Hade <3

Sommar!

Usch! Nu vill jag ha Sommar på Riktigt!!




Då var man tillbaka på banan igen!

Första dagen i skolan efter en veckas lov, eller ja lov kanske man inte kan kalla de men iaf. Va ganska trögt att vakna om man säger så. Men mitt schema är ju bättre än bäst nu! Slutar nämligt tjugo i tolv på måndagar =) Fast idag skippade jag gympan och gick hem halv 11 ist, kände att min hosta inte skulle orka och teorin är så fruktansvärt tråkig =(
Jaja, har iaf målat naglarna och städat mitt rum lite och tvättmaskinen går på högvarv! ;) Ska plugga lite körkort nu hade jag tänkt ;)

<3

Vilken söndag!

Jadu, hur ska jag kunna göra en resumé av dagen? Haha! Kan väl säga så här, vakna, låg i sängen, låg lite till och lite till till till till och till. Sen kom mormor och morfar då gick jag ner för en snabb fika och sen upp igen =P Men jag har gjort nytta hela dagen, har pluggat som aldrig förr!! Usch jag har nog aldrig skrivit så mycket som jag gjort idag! Va in till norrtälje med mamma en snabbis också, sen hem och plugga igen. Och jag tänkte precis gå och lägga mig, nej då ringer Michaela och säger: Gå ut!! Vi är hos dig typ nu! Jaha hej jag är osminkad och ser ut som en påse eller nej sopsäck med skit. Men de va bara gå ut och se glad ut. Så jag åkte med Michaela, Rebecca och Skogshuggarn upp till Görla.

Och nu sitter jag här, nyduschad =) Imorrn är det skola också, fy bubblan =(

<3


Tjejkväll!

Gårdagen blev riktigt lyckad! Jag åkte hem till Sara vid fem tiden. Vi satte oss ute i solen på ballkongen och snackade, skit skönt! Sen fick Sara nått ryck och ville bjuda mig på romantiskt middag, Men herregud tänkte jag! Ja då tar kocken fram pan-pizza, fan hon kan den där Sara alltså ;) Iaf, efter ett tag började brudarna droppa in, vissa senare än andra om man säger så ;) Haha! Jaja, sen blev det iaf tårta som Tessan hade gjort, usch va duktig hon är! Blir ju nästan stolt över henne ;) Sen blev det svull och Robinson. Och självklart efter Robinson var det dags för spel ;) Kommer inte ihåg vad nått av dom hette, eller jo! Det ena hette Med andra ord tror jag =) Jaa båda var roliga iaf!
Sen skulle Söt-Johanna skjutsa hem mig, men det blev raggar runda med hennes pojkvän och dera kompis Fredrik. Och jag menar verkligen raggarrunda! Usch tur att ingen såg mig ;) haha! Sen skjutsade dom hem mig och jag somnade som en stock! Tack för en rolig kväll <3

       



       

<3

18/4

Vaknade halv tio idag, självklart kunde jag inte sova längre bara för att jag fick =p.. Har iaf precis duschat och sminkat mig. Ska snart ner på stan med Sara och Söt-Johanna om planerna går som planerat. Skulle behöva ner på stan, måste kolla efter en ny jacka =) Men vi får se!
Ikväll ska jag iaf hem till Sara, ska fira Tessan lite eftersom hon fyllde år i veckan =) Kommer bli riktigt trevligt tror jag =) Sen får man se vart kvällen bär av ;)

Tjing <3

Fredag!

Yes! Den efterlängtade dagen hade kommit ;) Blev en lång dag på jobbet, men jag måste erkänna att tiden gick ganska fort idag oxå! Men jag hade som vanligt ont i fötterna och ryggen, så det fick bli sova lite när jag kom hem. Känns faktiskt riktigt skönt nu i efterhand att ha jobbat en hel vecka och tjänat lite pengar ;)
Jag satt iaf och fixade mej och satt vid datan, ville verkligen hitta på nått men visste inte riktigt vad. Men efter lite om och men så kom Mickan över och det var dags att tagga för utgång =) Vi blev hämtade av linus och sen åkte vi och hämtade skrattdamp gurkan. Jag kände på mig att det skulle vara ganska dött ute, men dött var ju bara förnamnet! Det var ju inte en kotte ute?! Haha! Men jag va lika glad för de ;)
Sög ganska hårt så Lynn kom och hämtade oss, sen skjutsade vi hem gurkan och sen gled vi runt. Trevligare än tombergs om du frågar mig =)



Heej <3

...

Skulle ta bort sofföverdraget på min soffa för att tvätta de, men märkte att en vit soffa passar ju mycket bättre i mitt rum ;)


16/4

Hade körlektion klockan nio i morse ;) Måste erkänna att det gick riktigt bra. Men det känns ganska tråkigt faktiskt, det var den sista körlektionen jag hade med Ann! =( Kommer sakna våra pratstunder :) Men hon kan få åka med mig på en runda sen när jag får körkort :)
Iaf, sen tog jag bussen till Rimbo och gick och jobbade några timmar..Kändes ganska bra att det inte belv så många timmar idag faktiskt, för jag va så jävla trött! Ska snart försöka orka resa på mig och städa rummet, tänkte försöka dammsuga lite. Måste erkänna att det är dags, speciellt eftersom det ligger en död humla mitt på golvet som jag mosade med ett glas häromdagen ;) Haha! Jag hatar humlor så jävla mycket! Läskiga små saker de där! Usch!



Hade <3

Trött!

Klev upp halv fem i morse som sagt, inte så jätte kul om jag ska vara helt ärlig! Haha det roligaste var att när jag klev upp hörde jag lillebror som fortfarande satt uppe vid datan, kul!, här går jag upp och han har inte ens gått och lagt sig! Usch! Jag hade också velat sova bort hela dagen. Men det kunde man ju inte ;) Gick ganska bra på jobbet idag förutom att jag får så jävla ont i fötterna och i ryggen, det brukar ta ett tag innan man vänjer sig. Tiden gick annars ganska fort. Skulle lägga mig och glo på tv när jag kom hem men somnade som en stock!
Nu har jag "vaknat till liv" och betalat lite räkningar och sorterat en massa papper och satt in i en pärm =) Jaa, ibland är jag ganska duktig =) Nu ska jag till och med försöka plugga lite, kom precis på att jag ligger lite efter, eller nee ganska mycket. Så det blir att börja med psykologi =)

Imorrn blir det lite sovmorgon =) Har körlektion på morgonen, sen blir det jobb efter de =)

Tjing <3

...

Va helt okej att jobba idag faktiskt..Känns verkligen skönt att jobba när man är så fattig som jag är :) Men de ska de bli ändring på ;) Jobbar till 2 så det är riktigt bra tid, det är fortfarande ljust ute och man hinner göra saker. Fast jag måste erkänna att jag är jävligt trött, så har mest glott på tv och suttit här.. Sen blir det nog lägga sig tidigt ikväll för imorgon blir det inte ta nio bussen inte, nej då ska man upp halv 5 och åka halv 6 ;) Men det betyder bara fler timmar =) Jag kan ju längta tills på torsdag för då får jag lite sovmorgon, har nämligen körlektion =)



                  
Tjaoo <3

Min vän Tessan Jansson & Husmusen!

Hon fyller faktiskt år idag =) Grattis Bruden! Hoppas du får en toppen dag!




14/4

Gårdagen spenderades med Mickan. Vi käkade middag och gick promenad. Sen träffade vi rebecca ett tag och sen gick vi hem till Gurkburk som fyllde 21 ;) Satt och kollade lite på tv och snackade skit hemma hos henne några timmar  =) Ja va gjorde vi sen? Mattias kom och  hämtade oss, åkte upp till Pia och sa hej, sen skjutsade dom hem mig =)

Blev väckt av att mamma ringde för typ en timme sen och sa att jag tydligen skulle jobba idag, oj då! Tack för infon! Men det var bara försöka vakna till liv och göra sig i ordning. Så nu sitter jag bara och väntar på att bussen ska gå ;) Känns ganska bra att åka och jobba, speciellt när jag inte behövde gå upp halv 5 utan halv 8 ;) Kanske man är lite pigg ändå ;)

Ha en bra dag! <3

Mitt tidsfördriv!

Har suttit och snackat med Moii i några timmar nu ;) Som vanligt när vi inte har nått att göra! ;) Hon var lite rastlös så hon gjorde om min blogg lite..(Inget ont mot Melvins fix)...Måste erkänna att den blev jätte fin =) Varsego Moii att jag gav dig nått att göra ;) Haha!



Tack Moii <3

Söndag

Känns inte som söndag idag, och det är en riktigt skön känsla, för söndagar är nog det tråkigaste som finns ;) Men iaf...Jag vaknade vid tolv, tog det lugnt, sen åkte jag och mamma till Rimbo. Vi skulle till Edsbro och kolla på en båt, och jag fick köra morfars bil dit, Tjihooo! Riktigt härlig att köra ;) Vi köpte iaf båten, sen åkte vi hem till mormor och morfar igen och käkade lite och spelade kort.
Har vart hemma ett tag, har tagit igen en massa tv tid, kollade på talang och rent hus. Det är helt sjukt hur folk kan ha det sådär stökigt hemma!!! Men, det lider ju inte jag av! Nu ska jag iaf städa mitt eget rum, för jag vill ju inte bli som dom ;) Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt och glo på film =)

Hade <3

<3

Mooa är bääst!!

Lördag!

Ikväll blir det grill kväll med Moii och Pia =).. Kommer bli riktigt trevligt, god mat, spel och massa skit snack =)





...

Gårdagen blev riktigt lyckad kan jag ju säga ;)




LååångFredag!!

Dagen har gått riktigt fort idag måste jag erkänna! Vaknade av att pappa ringde och sa att han skulle komma över, men jag orkade inte kliva upp, låg kvar i en halv timme =) Riktigt skönt, eftersom jag älskar att sova! Sen städa jag rummet lite som vanligt och sen fick jag nått fix ryck, så fixa och dona lite. Sen gick jag ut och bytte däck på Ådi, fast mitt tålamod pallar inte riktigt sånt, så bröt ihop ett par gånger! Men nu är de gjort iaf. Nu sitter jag här och snackar i mick med moii på msn, som vanligt! Har väl pratat nån timme nu =P...Håller på att sminka mig nu och sitter och dricker lite öl ;) Ska snart försöka ta mig hem till tant-Pia. Får se vart kvällen bär av ;)

Puss <3

Påsklov!!!

Va helt död i morse när jag vakna, men det var bara ta sig i kragen och hoppa på eckerö bussen..Det var ju trots allt sista dagen! Och som vanligt gick dagen ganska fort. Jag måste erkänna att den här veckan har varit riktigt rolig, rolig personal på den där båten måste jag säga =) Nu har jag precis kommit hem, är helt slut efter dagen och man blir ju inte direkt piggare av det här tråkiga vädret =(... Men det skiter jag i, För nu har jag PÅSKLOV!!! =)



<3

Tre män!

Tre män var ute i skogen och tältade. På morgonen sa den ene:
- Jag drömde att en kvinna tillfredsställde mig med handen.
- Det var konstigt, jag drömde precis samma sak, sa den andre.
- Jag drömde att jag var med i Vasaloppet, sa den tredje.

Drömmen!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/326422


Goa & Glaa Göteborg ;)

Min måndag!







Åkt in till Norrtälje, missat praktik bussen, gått hem, gick in, gick hem, åt, färgade hår, vart med Alle, körde bil, ner på stan, handlat, och nu sitter jag här ;)

IKEA!!!

Gårdagen spenderades som sagt med Pia, va även hemma hos Michelle ett tag, Hur fin lägenhet som helst! Blev faktiskt väldigt avis ;) Pia och jag gick runt, eller snarare försökte bränna fett ;) Sen gick jag hem i mörkret, va lite små läskigt faktiskt! Alldeles tyst, inte en enda bil kom och jag var beredd på att möta luffarn ;)

Vaknade iaf vid tolv idag, fixade mig och klädde på mig. Sen bar det av till Rimbo för att hämta mormor. Vi skulle nämligen till Ikea =) Och shit va stort de va, herregud! Har nog aldrig sett så mkt fina saker i ett och samma hus! Jag gillade verkligen det nya ikea, det gamla är ju som en trång liten toalett om man jämför med de nya, nytt och fräscht =D...Jag hittade iaf en jäkla massa, tv-bänk, hylla, lampor, ljus, korgar och massa små skit =) Skulle köpt en byrå till mitt rum, men den var slut =( ...Direkt när jag kom hem monterade jag ihop allt och piffade och städa min pryl garderob =) Och nu har jag precis haft visning för familjen! Sätter en slant på att alla kommer vilja va i mitt rum från och med nu ;)

               





Nu blir det duschen och sen film =)

<3

LördagLördagLördag!

Haha vaknade av att en orolig mamma kom in och kollade så att jag låg i min säng. Rolig hon!! Så det blev kliva upp tidigt idag, var lite små seg, men det var bara hoppa in i duschen så blev man "pigg". Fixade och donade lite, städade rummet(igen), putsade fönster och duscha blommorna, ja herregud va duktig jag va ;) Va ute ett litet tag också, vet inte riktigt vad vi gjorde men ändå =P Sen hade jag en liten körlektion med lillebror, han va riktigt duktig faktiskt =D... Sen åkte vi in och handlade, och nu har vi precis grillat , hur gott som helst!! Nu ligger jag här och känner mig allmänt fet.. Ska ta mig i kragen sen och åka in och leka med Piiia =) Va riktigt länge sen nu, så käftarna lär ju gå i ett på oss båda =P Kan tänka mig att det kommer bli en riktigt lång promenad, brukar bli det när vi har tråkigt =P

Lördag <3

Fredag!!!

Äntligen fredag! Blev hemma från praktiken idag, kändes inte så kul att behöva åka själv så jag stannade hemma istället. Har haft en massa att göra så tiden har bara sprungit ifrån mig idag! Vaknade vid halv tio av att klockan ringde. Gick ner och käkade lite frulle, sen började jag färga lite slingor i håret ;) Resultatet blev inte riktigt som jag ville men det får duga i nån vecka =p Sen färgade jag mammas ögonfransar och mina bryn. Sen åkte vi in och köpte mat och satt ute på trappan i solen och käkade, Skönt! Fixade lite i rummet, duschade, sminkat mig lite, städat kaninburen. Och nu har jag suttit här i typ en och en halv timme och målat naglarna 50 ggr, blir aldrig riktigt nöjd, men jag hoppas jag blir de nu, för sen ger jag upp!! Ska fixa lite i rummet, sen ställa drickan på kylning! ;) Annars ska jag väl bara gå och vänta på att Moii ringer och säger att vi ska komma och hämta henne..Hon ska hit för fix, middag och förkrök, sen blir det mobergs =) Hoppas det blir kul =)



Ha en bra fredag!! <3

2/4

Tog halv tolv bussen in till Norrtälje idag, skulle möta upp Mickan för lunch. Gick till Pelikan, satt där och käkade och snackade ett tag. Sen gick vi och satte oss i sole och väntade på att klockan skulle bli 2. Vid kvart i två gick vi till körskolan, skulle ju på riskutbildningen idag. Den var helt okej, kändes inte direkt som att man satt där i fyra timmar. Det var Ann som hade kursen och henne gillar jag, det gör det lite roligare! Hon pratade om sömn, droger och alkohol. Fick se några hemska filmer också, en som var riktigt hemskt faktiskt!
Sen begav jag mig hemåt. Käkade lite, sen åkte jag och mamma ett glädje varv i Ådin som blivit fixad =) Annars har jag väl inte gjort så mycket, suttit här, försökt övertala alejandro att följa med ut imorgon, men det är fan inte lätt!!!! :@...Sen har jag pratat med Moii i telefon i några timmar också =P Haha!

<3

Jag har tagit körkort!!!! =D



Haha AprilApril Din dumma sill!

Nationella

Hade nationella prov i Svenska B idag, lite små drygt om du frågar mig. Mitt tålamod pallar inte riktigt sitta där hur länge som helst heller. Och sen när jag fick höra att man hade 5 timmar på sig fick jag lite panik, jag var klar när det inte ens hade gått en och en halv timme, lite pinit! Så det var bara sitta kvar och låtsas vara duktig ;) Kan väl inte påstå att de gick bra, de får vi se sen när jag får tillbaka de ;) Tog en promenix hem i det grymt härliga vädret =D Och jag hittade faktiskt ett riktigt vår tecken, Tussilago =) Hoppas verkligen att de betyder: Inge mer SNÖ!


RSS 2.0