31 December 2008

Har vart lite dålig med bloggandet nu, men det är full rulle som gäller. Jobbade i söndags, måndags och tisdags, sen har jag typ sovit, lekt med mia och danne och sovit lite till.
Men igår var jag på date med tant- Pia, vi käkade och snackade skit, riktigt trevligt faktiskt. Det där är en sån filur som man typ inte kan bli arg på, för hon är sig själv hela tiden! I Like Her!

Nyår

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost, ska snart försöka ta mig ork att gå ner och hoppa in i duschen. Sen bär det av hem till tant- Pia, för fix, färg och lite mat kan jag tänka mig ;) Det största problemet just nu är, vad fan ska jag ha på mig? Det är ju skit kallt ute, jag skulle vilja ha långkalsonger, mjukisbyxor, kofta och raggsockor men njaa, kanske inte på nyår. Det är värt att frysa lite! Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut men man kan ju vara i ordning gjord iaf =) Jag tror det blir att vi drar till anneli, men man vet aldrig ;)
Ni får ha en riktigt bra kväll!

Gott nytt år! <3

Söndaaaag

Egentligen har jag inget att skriva idag men jag gör det ändå. Jobbade idag mellan 6 och 2. Helt okej tider faktiskt, och det gick hur fort som helst och jag har inte ett dugg ont i ryggen, ska nästan bli skönt att jobba imorgon ;) Kom hem, slängde mig på sängen, vaknade efter två och en halv timme så får se om jag kan somna ikväll, eller om jag måste ligga och vrida och vända på mig inatt igen. Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu, måste hålla mig sysselsatt hela tiden för att inte tänka så mycket på allt och alla.  Ne nu ska jag försöka städa klart mitt rum, som absolut inte blev klart igår (som jag sa).

Ha en bra kväll <3

Städ lördag

Var ner på stan med mor idag ju, jag hittade fyra tröjor och en bh så nu är jag fattig igen =).
Har lovat mig själv riktigt länge att jag ska storstäda mitt rum, idag var ett perfekt ryck. Fast som vanligt kommer det nått roligare ivägen så får se om det blir klart eller inte ;) . Men jag har kommit så långt att jag har rivit ut allt ur garderoben, det är ju en bra början =) Ska försöka plugga lite körkort idag också. Var precis ut och övningskörde och den skylten har jag lust att elda upp vilken sekund som helst!!! Nu ska jag fan ta det där jävla körkortet, hur lat får man vara egentligen? Först sitter jag och gnäller på alla som segar med körkortet, och sen gör jag exakt samma sak själv!
Ne nu ska jag fortsätta städa medans alla andra sitter på förkrök för att dom ska ut idag =) Jag är hur avis som helst, men plikten kallar =P Hoppas ni får det hur kul som helst, fast inte jag är med ;)

Puss & Kram


God morgon, vilken strålande dag!

Fyy vad skönt det var att sova, har nog aldrig sovit så bra som jag sov i natt.
Igår var jag iaf med tjorven o co, träffade även Melina (I like her). Vi satt typ och snackade hemma hos tj och sen hyrde tess och dom nån rulle men vi orkade inte kolla så vi skulle ta en sväng med rebecca, eller sväng och sväng vi satt i bilen som stog stilla och frös tårna av oss. Till en början var det ganska kul för tjorven hade damp , hahah. Sen gjorde vi inte så mycket mer, vi hade tråkigt så tess kom och hämtade oss istället. Sen skjutsade hon hem mej, och här sitter jag nu. (Jag överlevde iaf ;).
Nu ska jag typ klä på mig och sminka mig och sen kanske ner på stan med min mor, hörde rykten om att hon ville de. Ikväll blir det tyvär lugnt, ska jobba imorrn =( Men ni får alla ha det så kul ändå utan mig ;) Hehe.

Puss på er <3

Juldan!

Vaknade typ vid elva, tog världens längsta dusch och fixade mig och donade. Sen satt jag och hade så grymt tråkigt. Skulle ner till konsum och snacka med tessan för hon jobbade, precis innan jag skulle åka skickade jag ett sms till Therese och kollade vad hon och tjorven gjorde. Dom var på väg till åland och självklart ville jag följa med. Stressade som en dåre ner till station och när jag kommer dit så visar det sig att det inte gick nån båt. Jahapp va gör man nu då? Vi gick och tog en fika och satt och snackade skit. Sen gick vi hem till dom och satt där och uggla ett tag, sen kom danne och hämtade mig så åkte vi hem till mej. Jag sminkade mig och "städade", det blev inte så mkt bättre efter att jag städat om man säger så =P Sen som vanligt fick jag panik, rev ut hela garderoben för att hitta nått att ha på mig, men icke sa nicke där fanns inget kul.
Sen åkte vi till danne så han fick äta lite mat så han inte dör och sen tebax till mig och sen kom brudarna. Hehe förkröket hade börjat, det var riktigt heta diskutioner om allt mellan himmel och jord, vissa satt och luktade och slickade på kondomer(nämner inga namn), det var iaf riktigt trevligt. Sen drog vi ner på stan, på G var typ det enda stället det gick att komma in på så vi satt där en liten stund, sen vette sjutton vad vi gjorde. Vi gick typ bara runt och stog i kö hela kvällen kändes det som. Åkte hem låg och snackade till typ 4 så nu är jag ganska trött om man säger så, men jag vaknade vid elva och var hur pigg som helst. =) Haha låg och drygade mot daniel och försökte få liv i honom hela morgonen så han är ganska sur på mej nu om man säger så =)
Ikväll vette sjutton vad som händer, kanske ska över till tjorven men man vet ju aldrig =)



Ha en bra kväll för guds skull <3
Haha jag hade en ännu fulare bild på danne men jag vågade inte lägga upp den ;)

Julafton avklarad

Ja nu var julen över då, känns inge speciellt eftersom jag inte ens fattade att det var julafton igår. Fast jag måste erkänna att det var ganska mysigt och sitta där hemma hos mormor och morfar som vanligt. Fast i slutet av kvällen kände jag att det började bli väldigt samma, det är samma mat, samma folk, samma ordning och vissa julklappar är till och med samma varje år. Vi hade en liten diskution om det där men det ska tydligen va "samma" jämt.
Vi hade tyvär ingen tomte, men det gick bra ändå. Mina kusiner Hugo och Ella delade så gärna ut julklapparna (skönt då slipper jag). Jag fick pengar och en massa småsaker.
Kom hem vid typ tio tiden, satte mig vid datan och snackade med min kära kurre på msn, det var länge sen så blev riktigt glad att hon hade tid =). Sen skulle jag kolla film men min data är störd så den hängde sig och sen var det roliga slut, får se hur länge den pallar med idag då. Nu ska jag snart ner och duscha, men i den här familjen måste man skriva upp sig på en lista för att få duschen innan 12 ;) Hehe.



God Jul

God jul på er allihopa, inte för att det känns som julafton idag men ändå. Men hoppas ni får en bra dag ändå=) Det kanske bara är jag som inte har julstämning än? Kanske dags att börja köpa julklappar också? =P hehe, bättre sent än aldrig =)
Nej nu ska jag klä på mig och fixa mig i ordning, sen bär det av till Rimbo, till mormor och morfar.



Tisdag

Vaknade med tuppen idag igen, jobb mellan 6 och 2 typ. Sen kom jag hem var helt slut i kroppen, tog världens snabbaste dusch och sen snabbt på med smink och kläder sen kom daniel och hämtade mig. Jag skulle nämligen köpa julklappar men det var ju lättare sagt än gjort, hur svårt kan det va egentligen? Jag har liksom bara köpt till mamma, pappa och farmor. Pappa fick sin alldeles nyss, det var en vinlåda med olika munstycken typ och en flaska vin i =) Jag har precis vart där och ätit middag och öppnat paket "lilla julafton" som dom nu så fint kallar det.  Jag fick en stereo, ljushållare, pengar, bio biljetter och presentkort på körskolan (vad han nu menar med det?) Hehe. Kanske är dags att satsa på körkortet snart ;)
Kom precis hem ska städa mitt rum, ser ut som om en bomb precis slagit ner, sen blir det kolla film och måla naglar. Jag känner att jag inte hunnit med att bara sitta på senaste tiden, jag är så jävla uttråkad hela tiden, måste ha någon att prata med och berätta allt jag vill berätta, få ut mina aggresioner (kan bli på fel person ibland). Men jag får väl se, kanske ringer och plågar nån kotte sen med massa snack ;)


Hehe pappa var tomte fast det bara var jag och nisse där, och konstigt nog så kom han inte genom ytterdörren?

Måndag

Bara två dagar kvar till jul, känner mej lite stressad om man säger så, har bara köpt två och en halv julklapp =P Men ska se om jag hinner in imorrn.
Idag har jag iaf jobbat, det gick bra faktiskt, bättre än jag trodde. Tiden gick ganska fort och det är inte vanligt när jag ska göra nått =P Åkte direkt från jobbet till Moii, där hon och tessan satt och gjorde blomsterarrangemang. Jag hann iaf göra två ;) Sen åkte jag och tessan runt med alla. Nu sitter jag hemma hos Bolinder, hellan och hennes lillebror är oxå här så får se vad som händer =)

Tjaooo <3

Söndag

Jag, mamma och mormor åkte till arlanda stad idag. Hade tyvärr inga pengar men eftersom mamma är så näll så fick jag lite julklappar i förskott ;) Jag hittade en BH, ett par stövlar, tights och en massa småsaker =)

Har precis lagt i lite slingor i håret ;) Vet inte resultatet än men det brukar bli bra, ska se sen när det torkat och när jag vågar ta bort handduken från håret. Nu sitter jag och glor på tv, har precis målat naglarna så kan inte röra mig. Det blir en somna tidigt kväll ikväll för imorrn blir det jobba 06:00- 14:06. Sen ska jag nog till moa och göra blomsterarrangemang =) Ha en bra kväll ;)

Puss & Kram <3

Lördag

Igår satt jag hemma till typ tre tiden, jag hade så jävla tråkigt. Men som tur var så var jag inte ensam om det, helén hade lika tråkigt hon, så vi bestämde oss för att ha tråkigt tillsammans. Hon kom och hämtade mig sen satt vi hemma hos henne och väntade på att tessan skulle sluta jobba. Sen vid sju tiden kom tessan och pillan så vi drog till donken och satt där och käka & snacka skit =) Sen blev det raggar runda i norrtan =P Sen drog tessan och pillan hem för dom skulle upp med tuppen och jag och helén åkte hem till henne. Sen var det dags att dra igen, jag helén och fredrik åkte upp till Therese =P där satt bara en massa fyllon ;) Hehe. Blev lite sugen att hänga på faktiskt det måste jag erkänna, men pank som man är och inte en julklapp köpt så stog jag emot =) Hehe men jag hoppas att ni hade kul ;)

Nu ska jag städa mitt rum och sen iväg till Rimbo, till mormor och morfar =)


Tessan!

Var hos tessan igår, svullade pizza och snackade skit ;)


God morgon!

Trodde man skulle få lite sovmorgon idag, men inte! Tessan den nöten skickade ett väldigt viktigt sms till mig halv nio: "Kan inte du bränna en skiva?", men Ja det kan jag ju göra hlav nio på morgonen när jag har sovmorgon! Hell No! Bara för att hon inte fick sovmorgon, bara för att hon har så mkt rester kvar att göra, men lilla gumman så blir det när man skolkar!
Nu har jag i alla fall precis duschat och klätt på mig, sitter och väntar på att tessan ska bli klar sen bär det av till Täby för att köpa julklappar. Det jobbigaste är bara att jag inte har några pengar över till julklappar, jag behöver så himlans mycket saker själv, eller så kanske jag bara köper julklappar till mig själv i år? ;) Jag måste nog prioritera lite. Men jag har bestämt att det blir bara julklappar till mamma & pappa och deras respektive, farmor fick en liten rackare också. Jag har lite panik faktiskt, för mig är inte julklappar så viktigt men man vet ju inte vad andra tycker.

Nej nu ska jag bädda sängen och gnugga tänder ;)

Ha en fortsatt bra dag <3


...

Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt.

Looooov!

Ja men då var det jullov då ;) Fyyy faan va skönt!
Har hållt på med företaget hela dagen idag (blomsterarrangemang). Jag kände vid tre tiden att det började bli lite jobbigt, man tappade energin lite, men det gick bra till slut iaf, vi fick alla sålda =). Sen åkte jag och tessan och levererade två blommor till malin och sen vidare till farmor med en julblomma =) Där fick vi fika och snackade lite med henne, sen skjutsade tessan hem mig och nu sitter jag här. Haha har så jävla tråkigt så jag har typ suttit och fördrivit tiden med att sminka mig och kollat på bonde söker fru =P Men snart ska jag iväg till Moii och kolla film eller nått och där är också Matilda =)

Ha en trevlig kväll alla glada! <3

17 December, en dag att minnas!

Hej alla glada, till och med jag är på riktigt bra humör idag! ;)

Idag har vi dansat gärnat i skolan (hehe) runt granen. Eller nej vi hade ingen gran men det gick bra med en plast blomma. Jag vet inte riktigt var det var för fel på alla idag men vi var så otroligt fnittriga. Efter det så sprang vi runt på skolan och sjöng julsånger i ett långt led och plockade med oss alla stackars ettor som satt lite här och där. (hahaha) Sen var det dags för jullunch, känner mig smällfet just nu men det gör inget, jag späder ner det med lite mat från donken snart ;)
Sen smällde det, tessan drog tidigare (sjuk trodde vi) men nej den lilla fulingen åkte iväg och tog körkort bara sådär. Shiiit vad glad jag blev när hon ringde, det kändes nästan som om det var jag som tagit körkort, jag blev så jävla glad för hennes skull. Det menar jag faktiskt, fast jag känner mig ganska värdelös, klara tessan borde ju jag också göra det *Blink*. Vi ska i alla fall ta en firar runda sen och fira på tessans favorit restaurang ;) DONKEN! Hehe.
Men nu måste jag kila för snart kommer tessan i sin ferrari ;)

Puss på er <3


Passa er alla ni med körkort för här kommer tessan i sin ferrari ;)

16 December

Sov hur dåligt som helst inatt, vaknade hela tiden och trodde att jag försovit mig. Klev upp lite halv snurrig vid halv fyra och trodde klockan var fem, men efter att ha suttit på säng kanten en stund insåg jag att klockan kan inte vara halv fem för jag hörde inte mamma där nere, kollade klockan och sen var det bara somna om. Sen var jag faktiskt ganska pigg när jag vaknade, sen iväg och börja jobba. Det roliga är att man är alltid så jävla seg den första timmen, jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i morse mellan 6-7:30, skit läskigt ju. Jobbade till elva sen dags för skola. Vi jobbade med företaget, fick faktiskt lite vettigt gjort idag för en gångs skull. Sen psykologi, antingen är jag jävligt korkad eller så är det riktigt svårt? Jag fattar ingenting, har inte gjort det på hela tiden så det ska bli kul att se betyget sen ;)
Mamma hämtade mig i skolan så åkte vi hem käkade och sen kom Camilla så färgade jag hennes fransar och målade hennes naglar, extra pengar är ju alltid trevligt =). Jag har vart hur duktig som helst, jag har skrivit klart min festarrangemang grej. Den blev riktigt bra faktiskt, ångrar att jag inte satsade på Mvg ändå men mitt lata jag sa Nej.

Nu har jag precis klippt mig, duschat och målat naglar ;) Ska nog sova snart så jag kanske är lite pigg imorgon, för det kommer bli en lång dag i skolan. Slutar halv fem sen ska vi stanna efter och hålla på med vårat UF företag =P


15 december

Hur skön dag som helst, gick till skolan där vi hade ett litet prov och sen frågesport ;) Tyvärr vann inte mitt lag men jag vinner nog nästa gång ;) Sen var det gympa men jag kände att min rygg och mitt huvud inte orkade med box idag så jag gick hem. La mig på soffan och glodde tv, men hoppsan jag somnade visst =P vaknade tre timmar senare med världens huvudvärk, men nu mår jag bättre. Kom precis hem har vart i norrtälje och köpt julklappar med lillebror eftersom tessan bangade idag ;) Aa juste jag fick en julgran av min mamma idag, en svart ;) Hur snygg som helst =) Och så köpte jag en matta till mitt rum så att det inte ska eka så mycket ner till mammas rum.

Nu ska jag städa lite men ha en bra kväll!

Puss <3




Jobba

Gick upp med tuppen idag, (halv sju) käkade lite frukost och sen dags att åka till rimbo för att jobba. Dagen började ganska bra men sen vart det fan inte kul, har så nedrans ont i ryggen just nu. Jobbade i åtta och en halv timme och det är mer än vad jag är van vid, men pengar blir det =) Stog hela tiden och funderade på vad jag ska göra med alla pengar =) Men jag kom på en jätte bra grej ;) Jag ska slösa dom på nått onödigt =) Jag skulle vilja köpa en ny mobil eller kanske en fyrhjuling =) Eller så är jag smart och satsar på körkortet istället =P
Nu blir det nog lägga sig i sängen och knäcka ryggen lite ;)


Hade bra ;) Puss & Kram julegran <3

Lucia

Lucia idag =)

Vaknade inte så pigg och glad i morse om man säger så, men nu känns det bättre. Mobet igår, det var helt okej kul ;) Hehehe. Idag har det bara vart slappa och sega. Ska hem och städa snart hade jag tänkt. Ikväll blir det somna tidigt för imorrn ska jag upp med tuppen och jobba ;) Jag ser dollar tecken framför ögonen ;)

Luciafirande




Lucia firande i skolan idag =) Hur snygga damer som helst, Tessan som lucia och Jenkan som rudolf, är dom inte för söta? <3

12/12

Har inte riktigt haft tid att skriva här på ett tag. Händer ganska mycket nu faktiskt kan vara därför. Det är hur mycket som helst i skolan just nu såhär innan jullovet, jobbet ligger bakom hörnet och smyger lite då och då. Sen går väl livet lite upp och ner i största allmänhet. 

Veckan har väl sett ut såhär ungefär.
Pluggat, vart med tessan, vart med bolinder, pluggat lite till, jobbat, sovit.
Hinner knappt starta datan längre känns det som.


Idag har det vart en jobbig dag, har haft så jävla ont i magen, jag kan sätta en hundring på att det är blindtarmen =S Men får se om det går över nån gång. Nu har jag iaf precis duschat och sovit middag, jag skulle vilja vara typ 5 år på nytt för då gör det inget om man sover middag varje dag ;) Ska börja fixa mig snart för sen kommer danne och helén hit och sen ska vi vidare till Mobet =)

8 December

Va till skolan på en lektion i morse sen gled jag vidare till Mickan, och nu sitter vi här och snackar skit och glor på tv =)Snart blir det lunch och sen ska vi kör Gillinge =P Haha önska oss lycka till ;) Ps. Hoppas mickan kuggar ;)*blink*

Seee yaa <3

7 december

Vaknade typ vid tolv tiden sen kom pappa och hämtade mig för vi skulle ut till farfar men när vi kom hem till honom(väddö) så visade det sig att han inte var hemma, vi väntade och väntade men han kom aldrig så det var bara vända och åka hem igen. Sen dropppade han av mej nere på stan så åkte jag med mamma,mormor, morbror och snygg-Hugo upp till roslags för att kolla när Ella skulle ha en julshow. Hon är jätte duktig, hon brås på mig ;) Hehe. Kom precis hem till Daniel, vi ska väl glida runt lite och sen vidare till Moa =)

Ha en kul Söndagkväll om det nu går! ;)

Seee yaa! <3

6 December

Vaknade imorse och var piggare än jag förväntat mig, var på mobergs igår men där var det i och för sig väldigt lugnt. Kom hem gick och la mig somnade som en stock.
Nu har jag precis duschat ska nog börja sminka mig snart sen är det dags att göra lite nytta, jag ska städa mitt rum, tvätta och plugga som en dåre! Hur ska jag orka? Sen ikväll vid sextiden ska mamma ha tjejmiddag och då ska jag färga "damernas" bryn och fransar och måla naglar. Ikväll vette sjutton vad som händer, men jag har hört ryktas om att jag ska kolla film ;)

Aa juste jag kanske inte skrivit så mycket nu på senare tid men det är mycket som tar på krafterna nu så datan har kommit i andra hand ett tag.

Seee yaa! <3

den 2 december

Shit asså julen närmar sig med stormsteg, känns faktiskt lite små jobbigt. Mamma har redan pyntat hela huset hur mkt som helst och man måste köpa en massa julklappar till allt och alla.
Igår gjorde jag inte så mkt var i skolan som vanligt sen med daniel hemma hos moa. Sen blev det en tidig kväll för jag jobbade nämligen i morse från klockan sex till elva, usch och fy, men pengar kommer det bli iaf =) I Like It! Sen vidare till skolan för psykologi, inte ett favorit ämne om man säger så =P Det är jäkligt komplicerat. Men det var kort dag idag så tisdagar är en av favoriterna ändå. Sen lekte jag lite med daniel vi kollade mamma mia (världens bästa), sen hem till mej och städa och så mötte vi thess och mickan slickan. Satt och gjorde moa och mickis sällskap på busstation oxå, hehe jävla pundare där inne som stog och dansa, hehehe, läckerbit. Heheh sen var det en nöt som somnade mitt i dörren som egentligen ska stängas automatiskt, asså folk med rullator kan vara ganska roliga ibland ;)
Nu ska jag sitta vid datan ett tag och sen kolla andra avenyn, imorrn blir det meditation på å-rummet och sen vette sjutton.

God natt på er alla glada!

RSS 2.0