Tisdag!

Böt jobbtid idag, så nu jobbar jag 12-22 ist för 7:30-16:30 :) En timme mer, men superskönt med sovmorgon! Sitter här och glor lite på tv, har precis duschat så nu blir det fix och sen jobb. Ikväll lär de ju bli sängen direkt när man kommer hem och sen upp och jobba imorrn igen :)

Moiiiii

Snackat med Moii i telefon en lång stund. Fick pengarna för kryssningen, kom då på att det är fan inte långt kvar!!! :) Längtar som attans, ska bli kul att göra nått annat och åka iväg. Se lite nya ansikten och inte bara samma samma hela tiden :) Den 17e bär de av, kan typ börja tagga redan nu!!! :)
Hoppas också att Moiii inte jobbar på torsdag!!! Ska dit och kolla in valparna och åka på ett hemligt uppdrag :)


En tripp i staden...

Va ner och slösa lite pengar precis. Hittade på två tröjor, leggings, sjal och självklart nagelack :) Ringde Huggarn som va på garderoben och prova jeans, med en rätt stor publik ;) haha! Sen hjälpte jag henne lite med provning. Sen drog hon upp till skolan och jag traskade vidare på stan. Är riktigt skönt att gå själv ibland, man går dit man vill, man tittar på vad man vill och man gör det i sin egen tid :) Nu har jag precis ätit lunch och självklart måste jag fixa naglarna :)

Måndag!

Ny dag på en helt ny vecka!
Åkte till Sthlm vid halv åtta igår kväll. Skulle kolla bil ;) Va först och titta på en golf, men jag tvekade lite så de blev inge, vi skulle komma tillbaka om vi inte köpte bil nr2. Men den blev de ;) En Saab, har inte riktigt bestämt mig om jag är en Saab människa, men men... Jag behövde ju en bil och den här va schysst :) Känns jätte skönt nu efteråt iaf :) Fredda fick inviga Sabbi och ta henne till bussen idag ;)

Nu har jag vaknat för ett litet tag sen. Precis duschat och snart blir de smälla i sig lite frulle och sen en sväng ner på stan. Sen hem och slappa och ikväll blir det jobb :)

Min nya Pärla! :)


Tråkiga Söndag!

Söndagar= Alltid lika gråa och tråkiga!!!
Vette sjutton vad man ska göra, sitter i soffan och glor. Far min och lillebror va här nyss, vi kikade in lite bilar och jag hoppas de händer nått på den fronten snart. Hittade en som jag ville ha idag men som vanligt va de nått somm gjorde att jag inte ville ha den :( Jaja, bara fortsätta leta. Ska försöka städa lite, kan va skönt att ha de gjort! Imorrn blir de sovmorgon, jobbar nämligen kväll :)

27/2

Gårdagen spenderades på jobbet. Sen hem för fix, middag och förkrök. Sen blev det Mobergs, kvällen slutade väl kanske inte som den skulle men sånt händer...

Idag är det död dag på Hög nivå. Har plockat iordning efter gårdagen, annars har vi bara legat på soffan och glott på film och tv. Snart blir det middag och kvällen fortsätter med film.

Imorrn ska vi troligtvis åka och kolla på ett par bilar, så vi får se om vi hittar nån som kan ersätta Ådi ;)

24/3

Go morron Go morron! Vilken strålande dag! Jag har sovmorgon men är vaken halv 8?!!!  Jaja, blir så ibland.
I måndags va vi på middag hos farmor, rätt trevligt. Sen satt jag, jimmy och niklas och kollade på foton sen vi va små. Åhh fy fan, jag har nog aldrig garvat så mkt i hela mitt liv. Nisse såg ut som Mini-me i James Bond kläder ;) Hahaha!

Igår va jag ledig hela dan, glassigt! Va ner en sväng till apoteket och lite sånt. Sen åkte jag och plockade upp Mickan. Åkte och gjorde lite av varje, sen träffa Huggarn :) Efter nån timme var det dags för hemrullning. Trodde jag skulle bli galen, de va så Jävla mkt kö överallt. Det tog 45min till grind och tillbaka!!! Herregud!!
Blev en lugn filmkväll, tvättade lite samtidigt också, så lite vettigt fick jag gjort :)

Idag ska jag fortsätta tvätta. Behövs om man säger så... Kanske städar lite smått också när jag vaknat till liv. Nu blir det paradise hotel och frukost. Ikväll jobb! :)

21/3

Gårdagen spenderades på jobbet, fullspäckad jobbdag är bara förnamnet, men de gick bra till slut :)
Fredda kom och hämtade mig, sen blev det hem och slänga sig på soffan ett tag. Va lite smått jätte seg hela kvällen, men de kan bli så ibland. Sen blev det en brakmiddag, de va ju trots allt lördag :) Åkte över till mamma en sväng, satt och kollade gamla kort medans Fredda fixade hennes dator. Vidare hem för en promenix med Polly och fick lite dåligt samvete att hon skulle va själv så vi satte oss däruppe och glodde på tv :)

Nu har jag vaknat, käkat frulle och fixat mig. Ikväll blir det jobb, men först en sväng in till norrtan och glo runt lite :) Ska kanske försöka göra nått vettigt också, tvätta kanske?! Ikväll blir det jobb i vanlig ordning! :)

Aa juste, har hittat en bil jag är lite små sugen på ;) Vi får se hur det går med de, ska ringa far min lite senare och kolla vad han tycker ;)

Fredag!

Igår blev det förlossning hemma hos Moii. Mazy låg och klämde ut tio valpar, skit coolt!!! Har redan paxat En :) Sen blev det kortspel, men mest kolla på vaplarna! ;)

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Fredda har fått som han vill så vi sitter och glor på Erik & Mackan :) Ska ta mig i kragen snart och fixa mig, sen blir det sista storhandlingen den här månaden. Ikväll blir det jobb, likaså resten av helgen :) Men de kommer gå fort tror jag :)

...

Blev en hel del inhandling nere på stan idag. Köpte en massa smått & gott på hm, fler fiskar, och lite växter till lite här och där :) Har precis hämtat Fredda, ska slänga i oss lite middag nu! Sen blir det spelkväll hos Moiiiiii :)


Ledig!

Ledig idag, men ingen sovmorgon för de inte! Skjutsade Fredda till bussen, va tvungen annars hade jag inte haft nån bil. Nu sitter jag i soffan och glor på tv. Ska ta mig i kragen snart, kanske klippa mig lite tror jag :) Sen blir det en tripp ner på stan :)

Ikväll blir det kanske en sväng ut till Moiii :)

Jobba jobba jobba jobba bort din sura Min!

Sitter på jobbet och har rast. Är lite långtråkigt eftersom jag sitter helt själv på kontoret, men då kan man passa på att sitta vid datan lite ;) Nu sitter jag och väntar på chifen, ska ha möte till klockan fyra, vuxet va?! ;)
Dagen till ära så skiner solen också, de finns nog inge bättre just nu. Bara de inte kommer den där snön dom lovat till helgen, då gräver jag ner mig :(

Ikväll blir det troligtvis basta som står på schemat, alltid lika skönt! Men att rulla sig i snön står jag nog helst över ;)

16/3

Va hem till Linda efter jobbet. Blev en fika och självklart hälsa på Världens sötaste, gulligaste och finaste hund. Nu har jag verkligen bestämt mig :) Sån ska jag ha! Kanske snor med mig Lindas nästa gång jag åker dit ;) Klippte iaf Linda, har planerat de länge men nu blev de äntligen av. Tur va väl de, för stackars flicka! Säger bara de! Blev iaf jätte bra, hoppas hon blev nöjd :) Men de tror jag nog :)

Nu står gubben och lagar mat, sen blir de nog en snabbis in till Norrtan. Hoppas på en seg kväll i soffan, är lite jätte slut i ryggen! :)


Länge länge länge sen...

Fikade med Mickan & Huggarn igår, va riktigt riktigt länge sen. Och jag måste erkänna att jag saknat de, även fast donken inte är Så jävla mysigt ;) haha! Alltid lika mkt skratt! :)

15/3

Jobbat idag, tiden gick galet fort och de är alltid lika skönt! Har vart på riktigt bra humör idag också, de är ett plus! Men jag kan tänka mig att de har med de grymt fina vädret att göra. :) Kom precis in efter en liten promenix innan solen försvann. Skönt! Fredda åkte precis iväg och skulle besikta bilen, hoppas den går igenom! :) Får se vad som händer sen, nått hittar man nog på :)

Imorrn blir de leka med Linda efter jobbet :) Ska klippa henne. Är lite jätte nervös men de går nog bra! :)




Slut för idag!

Då va denna dag slut och de va dags för sängen vilken minut som helst! Imorrn börjar en ny jobb vecka, med bara en dags ledighet och en helg som består av jobb :) Äsch, då kan man längta tills nästa vecka ist! :) Har kollat runt på lite nya bilar idag också, hittade en hel del som jag skulle kunna tänka mig, så vi får se :)

Nee nu blire gnugga tänder och mars pannkaka i säng :)

Natti natti!

Bilder från i fredags!

Snodda av Moiii ;)




.

Ännu en helg är över, känns som om jag skrev precis så för inte så länge sen ;)

Den här helgen har jag vart ledig och då blev det självklart utgång i fredags.Först middag hos svärmor sen galet förkrök hemma hos mig & Fredda, med spel och galna karlar som stog och dansade! ;) Självklart vann jag och Moii på spelet <3. Sen blev det mobergs, med en hel drös bekanta ansikten :) Roligaste kvällen på länge! Aa juste träffade Ronya på mobergs också! Har inte träffat henne sen studenten!!! :) Gullig prick som jag märkte att jag saknat, hoppas vi planerar in nått nu inom en snar framtid! Moii med såklart ;)

Lördags va bakisdag på högnivå. Låg på soffan näst intill hela dan, sen blev det brak middag på kvällen! :) Jätte slappt med mycket film tittande ;)

Idag ställde jag faktiskt klockan, vill absolut inte sova bort hela dan. Skit fint väder och har hunnit med både de ena och de andra! Va in och handla för nån timme sen, sen åkte vi och tvättade bilen och fixade den inför imorrn, då de är besiktning. Få la se hu de går! Nu har jag lekt bagare och bakat bullar, kanske va för att man va sugen men ändå! Bagare som bagare! Nu ska jag försöka göra nått vettigt hade jag tänkt!


Äntligen lite fint väder!

Man får hundra gånger mer energi och man är hundra gånger gladare så fort de blir lite varm och så fort solen tittar fram. Skinnjackan åkte på för första gången igår ;) De kan man kalla vårtecken ;)

Jobbade igår och idag, älskar när man kan jobba utan en klumpig vinterjacka :) Dagen idag va riktigt lugn, men den tog slut även den!

Nu har jag precis lagt i lite slingor i håret, ska springa och skölja ur dom alldeles strax :)
Imorrn är jag ledig, ska inte göra ett skit!


Helgen

Nu va även denna helg slut.
I fredags blev de Täby, en hel del slösande :/ Hittade iaf nya skor vilket var behövligt! :) Och självklart lite annat smått & gott :) Kvällen blev en lugn spelkväll uppe hos svärmor eftersom jag skulle upp med tuppen och jobba.

I lördags blev det jobb. Gick riktigt bra! Jobbade med Linda hela dan och nu jävlar smider vi planer ;) Hoppas hoppas hoppas att dom går igenom, men de SKA dom göra! :) Vi har troligtvis ett litet äventyr framför oss! :)
På kvällen kom Bulle över, han och Fredda satt med sitt och jag med mitt. Sen blev de raggarrunda och hem till Bulle för att hämta xbox. Eftersom att jag är bäst så lät jag dom "tysta" sitta nere och spela medans jag skulle sova på loftet, men de där med tysta vet dom nog inte vad de är. Blev inte många timmars sömn, Halv 3 åkte Bulle hem och jag kunde sova på riktigt.

Sen upp kvart 1 7 i morse och dra iväg till jobbet! Tiden gick jävligt fort idag, fast jag va så jävla trött. Sen hem och fixa och dona, handla en sväng. Sen kom jag på nått braigt!? Färga håret! Nu sitter färgen i håret och vi ska kolla på Luftslottet som sprängdes :)

Snö snö snö!

Jahopp, de fortsätter såklart snöa! :( Tror att vi kan glömma vår, sommar & höst, de kommer va snö för alltid. Nejrå!!! I helgen ska de iaf va fint väder, och tur är de för jag ska jobba :) Ska bli skönt att jobba efter nästan en hel vecka soffliggande :)

Nu har vi precis vart ute och skottat snö, känns lite onödigt eftersom de fortfarande vräker ner, men då blir de mindre nästa gång :) Kanske dags att kolla på lägenhet, då slipper man skotta ;) Nu ska jag försöka hitta på nått att göra, man kan ju inte åka nånstans om de ska snöa såhär, jag som ville till Täby :( Får bli imorrn :)

....

Känner mig lite piggare idag! :) Har iaf lyckats ta mig från soffan till diskhon och diskat! Dukigt! :) Har sorterat tvätt också, sånt där man Måste göra ibland. Funderar på om jag ska ut och ta lite luft så man blir lite pigg. Snart kommer jag få skavsår i arslet om jag ska fortsätta sitta här ;)

Våren!? Vart är du?!

Nu får de fan räcka med Snö!!!!!

 

Torr asfalt! Kommer knappt ihåg hur de ser ut :/


Måndag och sjukling

Mår riktigt illa idag måste jag säga :/ Skulle åka och handla på flygis men Fredda fick skjutsa hem mig igen, hann inte ens komma in i affärn. När man börjar kallsvettas för man mår så jävla illa så är de inte kul att gå bland folk. Kom hem, ringde och sa till på jobbet. Inte så smart att åka runt till alla gamlingar om de är magsjuka som spökar :/ Men vi får se hur de går, nu blir de soffan!!!

RSS 2.0