BloggelibloggeliBlogg

Glömde visst bort den för en stund. Har haft semester i två veckor och började jobba i tisdags. Kommer lite bilder från Finland och Tynningö sen :)
Annars inte så mkt nytt, jobbar hela helgen men de blir troligtvis utgång imorrn :) Har min chillvecka nästa vecka och sen ledig helg, hur nice som helst ;) Längtar redan till min nästa lilla minisemester som kommer att bestå av Tynningö och sen fira min födelsedag med Kräftskiva. Längtar som attans!!! Har rast en kvart till sen startar allvaret igen så nu ska jag göra nått vettigt. Bilder kommer :)

Torsdag

Jobbat hela veckan i vanlig ordning. Lite för varmt för jobb men man måste ju :)
Sen har de inte vart den bästa veckan i mitt liv om man säger så. Veckan började med att jag pajjade min dator när jag tappade den i golvet, vilket är ganska logiskt att den inte tål :/ Sen igår hände det värsta nånsin.
"Åkte till mamma efter jobbet, slutade halv 5. Låg där och degade och hade de skönt typ en timme. Sen ringer Mia från jobbet och säger att jag glömt hänga tillbaka några nycklar, Helvete!! Bara åka ut till Södersvik igen. Kommer dit med nycklarna. Ska precis åka därifrån så Smilla hoppar in i baksätet och jag ska hoppa in i fram. Precis när jag ska öppna dörren hör jag hur bilen låser sig, då har Smilla låst in sig själv och Nyckeln till bilen. Kul Jul! Ringer som en galning till mamma som åker hem till mig för ett litet inbrott efter extranyckeln. Som tur va så va badrumsfönstret öppet så lilla spinkiga Irene fick hoppa in. Efter ett tag kom mamma ut till mig i Södersvik med extra nyckel. Under tiden jag väntade satt Smilla och skrek i bilen, vilket inte gjorde saken roligare. Och speciellt inte roligare när man är skit hungrig och redan grinig. Fy fan vilken jävla dag, Men hem kom vi till slut!"


Jaja, idag är de nya tag hoppas jag, och lite mindre oflyt. Har vart ner på stan och shoppat en massa onödigt och hämtat ut ett paket med kläder :) Sitter nu och målar naglar och väntar på att gubben ska komma hem så vi kan käka middag innan jag åker och jobbar 17-22 :) Schteeek pass med Lisen, en av mina favvisar, så den här kvällen borde inte bli dålig :)
Sen ska jag inte klaga för imorrn börjar semestern, jag tror de blir 2 och en halv vecka, har ingen riktig koll :) Men skönt ska de iaf bli, de har jag koll på :)
Imorrn blir det hårfärgning med Mickan, och bad med Mickan och Johanna :) Nån dag i helgen sticker vi ut till Landet och bara steker och har de gött! :)

Jobb helg...

Jobbade 12-22 igår, rätt jobbigt när de är så här galet varmt. Annars, synd att klaga ;) Efter jobbet va de bara åka hem och slänga sig i sängen och upp innan tuppen och åka på jobb igen.
Jobbade bara till halv 12 idag, vilken alltid är lika skönt! :) Ikväll blir det middag hos Freddas farsa, Trevligt trevligt! Ska bara vänta på att gubben kommer hem, han slutar Nu så de borde inte ta så lång tid. Sen får man se hur länge man sitter där ute i skogen :) Imorrn är det jobb igen 12-22.

Torsdag igen...

Midsommarafton spenderades hos Hellan med gött folk! Trevlans trevlans! :)

Alla bilder från midsommar ligger på facebook så lägger inte upp dom här :)

Helgen annars bestod av städ, gräsklippning, extra jobb och sol & bad :) Måndags va min lediga dag, vet inte riktigt vad jag hade för mig, men nånting gjorde jag säkert :) I tisdags jobbade jag till halv tolv, sen blev det en tripp med Hellan, Jonad & Laila ut i deras båt. Stek på hög nivå, fy fan va skönt de va! :) Riktigt lyckad dag men super duper fint väder! :)
Igår jobbade jag till halv tolv igen. Hem och börja storstäda, sen blev det en sväng in till norrtälje och handla lite med mamma. Hem och fortsätta städa, sen kom Johanna, Hellan & Fredde lillebror och hälsade på en stund.
Annars har det inte hänt så mkt mer, är ledig idag och Fredda är precis hemma på lunch. Ska vänta tills han slutar ska vi hitta nått kul :) Hela helgen består av jobb och middag hos svärfar, annars får man se vad som händer :)

RSS 2.0