Jippi!

Man ska inte dra täcket över huvudet!

Äntligen! Nu är det dags för jobb igen, eller Ja, imorgon iaf :) Har längtat som sjutton, blir galen av att bara sitta hemma och ruttna. Ikväll ska jag träffa min käre Slickan som alltid ställer upp och gör av lite energi med mig <3.

<3

...

Jag hade rätt, fredagen blev hur trevlig som helst trots att jag var lite smått febrig i huvudet, men de är inget att hänga läpp över. Det blev en jätte trevlig middag på Antep. Och vissa av oss blev riktigt party sugna så det fick bli förkröka hemma hos Bulle. Där blev det självklart poker ;) Sen avslutades kvällen för mig, Mickan, Bulle, Fredda & Skrotis på Mobergs, och det va så jävla kul!!! =)





Lördags morgonen var väl kanske inte den skönaste, men det var bara ta tag i kroppen och slänga in den i duschen så man blev lite pigg iaf. Tog en tripp ner på stan med mamma och shoppade lite små grejer. Sen lagade jag en riktigt god middag till mig och mamma som även morbror och brorsan kom och käkade av ;)
Sen åkte vi och hämtade Mickan, och filmkväll stod på schemat :) Riktigt mys!
Vi laddade med chirre, dirre & lärre, och det fick bli Sunes Sommar :) haha! Sen kom Fredda på besök och då blev det spel :)

Söndag: Va med Fredda en stund på morgonen, åkte in och träffade Mickan & Hellan. Det fick bli en fika på donken, trevligt! Sen åkte Fredda och jobbade och jag tvättade bilen :) Skjutsade upp mamma till friskis och sen vidare för att hämta Mickan som hjälpte mig att avsluta tvättningen :)


Kvällen spenderades med underbara Mickan & Huggarn. Söndagar utan dom är inga söndagar <3 Skrattattack kvällen igenom =D Träffade Pia & Tj en snabbis också, gulliga prickar de där :) .. Sen haka Fredda på och skrattade lite med oss också :)

Ikväll blir det middag hos pappa för att fira min födelsedag som var för typ en månad sen =P..

<3

Fredag 18/9

Yes! Mickan klarade körningen i tisdags =) Jag stog nere i hamnen med blomma i handen och väntade, kände på mig att hon skulle klara de =) Bara skrivningen kvar nu!! Sen gick vi ner på stan och åt lunch, riktigt mys =) Kvällen spenderades med Mickan ;)

Annars har veckan rullat på som vanligt. Har vart med Mickan, Fredda, Hellan & Co... Va och fikade med brudarna och fredda en kväll också, va ett tag sen.

Och jag måste säga att det börjar bli äckligt kallt ute nu =( Usch!


Idag har jag bara tagit de lugnt, gjort lite slingor i håret, typ guldfärg ;) Får duga en vecka iaf ;) Nu har jag precis duschat och sminkat mig. Ikväll blir det middag på antep med Hellan, Mickan, Fredda, Bulle, Tilda, Tessan, Skrotis, Fredrik =) Kommer bli hur trevligt som helst om jag får gissa :)

Lycka till kära Slickus!

Önskar henne verkligen lycka till med körkortet och det vore så jävla skönt om hon klarade de ;)

Har precis vart hos Fredda och gått en liten promenix med hans hund =) Åkte in och hämtade lillebror och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in och hämta Mickan för lite lunch =)
Är ledig idag och det känns riktigt skönt efter en hård arbetsdag igår :)

...

Helgen bestod av en jätte trevlig grillkväll hemma hos Fredda med trevliga människor. Kul!! Lördagen blev riktigt lugn med tv/film hela dan ;)






I Söndags blev det jobb på Rådmansö, vilket var lika kul som vanligt =)

<3


Bloggtorka.se

Hade en grymt roliga födelsedagsfest/kräftskiva!! Folk kom och folk gick och alla var så välkomna så. Tack för en galet rolig kväll! <3

 

 

 

 

 

 

Annars då?

Jaa, livet består mest av jobb jobb & jobb =) Och det roliga är att jag trivs hur bra som helst, och det är hur kul som helst. Nu är jag inne på min tredje lediga dag och jag är så rastlös att jag nästan klättrar på väggarna, så jag hoppas verkligen dom ringer med lite tider snart ;) Har skrivit upp mig på hur många som helst så dom ringer nog vilken sekund som helst om jag känner dom rätt =)

Det har förståss blivit en hel del städning nu när jag vart ledig ;) Och självklart har jag vart med mina käraste vänner också :)

Helgen som var bestod av:

 

Fredag: Shopping på thuns med Fredda och sen va jag med Mickan, Hellan, Johanna & Tim =) Blev lite lek av frisör hemma hos mej ;) Både Johanna och Mickan blev riktigt riktigt snygga i håret om jag får säga det själv ;) Speciellt Johanna som såg ut som en helt ny person, en ny frisyr kan göra mycket =)

 

Lördagen bestod av Jobb sen monopol kvll hemma hos Fredda med Fredda och hans bror Jimpa =) Jag kom iaf tvåa ;)

 

Söndag: Storstädning stod verkligen på schemat, Har nog aldrig städat mitt rum så överseriöst som då. Men fint blev de! Ska bara försöka hålla den ordningen ;)

 

Och igår blev det färgning av håret på mig ;) Så nu är man riktigt mörkhårig, och det blev hur fint som helst! Tack slickus <3


RSS 2.0