Tråk söndag!

Men grattis jag vaknade halv ett idag, lite små jobbigt för det första blir ju hela dagen förstörd plus att jag inte kommer kunna somna ikväll. Jag segade typ hela morgone, snackade lite med Moii i telefon sen dags att börja plugga. Har suttit med allt jag ligger efter med nu, fast hälften har jag tappat bort. PLUS att jag råkade radera allt jag skrivit på festarrangemang! Helvete alltså, hur dum får man va. Men är man trött och det står spara, spara inte så kan dom se ganska lika ut. Jaja nu har jag i alla fall gjort om det efter nån timmes aggresivitet. Nu ska jag mest slappa och sitta här =)

Ha en underbar söndag alla glada!



Helg

Lördag
Världens jävla baksmälla, på världens pissigaste humör, så blir man väckt av en Moa som ligger och spelar spel på mobilen klockan tio på mogonen, Bussigt! Det är inte kul att väcka mej så jag var typ lite små grining hela dagen. Sen skjutsa vi Moa till bussen och jag åkte till Mickan, jag skulle leka med  Danne men han pallade inte kvällen i fredags så han var lite svår att få tag i om man säger så. Så jag och Mickan gick dit och väckte honom vid halv fyra tiden =P Sen drog vi typ och käkade, sen drog han till Helén och jag till fluff och tj. Aa juste kanske ska tillägga att jag hade typ skit tråkigt, vi åkte bil och satt i bilen åkte lite till och satt lite till. =P

Fredag
Förkrök hemma hos mej sen Mobergs, usch och fy och blää, jag säger inget mer. Men det var ganska kul ändå fast inge kväll jag skulle vilja göra igen =P

Fredag!

Idag är det fredag!

Kul jul...

Skola som vanligt, tråkigt som vanligt. Sen mötte jag Danne och vi åkte en sväng, gled mest runt och tråkade. Sen hämtade vi Mickan och så lekte vi lite. Sen dags att åka hem för att möta John och fixa i rummet, jag har fått in sängarna nu så nu ska jag sova första natten här =) Mickan och Daniel kom förbi och kika och sen gjorde vi typ ingenting, åkte runt, jag känner mej som en jävla snyltare, men jag lovar du ska få tillbaka det. Att utnyttja folk är inte min starka sida, bara driva med dom =P *blink* Kom precis hem har duschat och sitter här och snackar lite med folk.




Puss & Kram!

Onsdag

Hade redovisning med Moii i morse, det gick nog åt pipan =P Men det gör inget, vi är bäst ändå. Sen var det håltimme som vanligt och sen lite engelska. Jag har hunnit med två körlektioner idag oxå =) är man inte bäst eller är man? Det gick hur bra som helst.
Jag ville verkligen inte sitta hemma idag igen så ringde mickan och frågade om hon ville leka med mig, och vem tackar nej till att leka med mig? Inte hon iaf. Åkte dit fick middag =) Sen mötte vi Danne och då gled vi runt lite, dampade lite i snön. Det var ganska kul tills jag blev knuffad i snön =P Det var roligare när Mickan blev de =)
Kom precis hem ska försöka sova snart om man får? =P

Ha en trevlig natt ;)

Skola?

Orkade inte jobba i morse när jag vaknade , konstigt att man alltid känner sig som sjukast på morgonen. Och så var jag osäker på om bussarna skulle gå och jag ville ju inte sitta fast i Rimbo, så det var bara att somna vidare. Vaknade vid halv åtta trodde att Moii skulle komma till mig men hon var lite trötter. Skulle precis spola igenom håret när det blev strömavbrott, så fick ta det sista vattnet som fanns i slangen och spola med is kallt vatten.
Tog halv tolv bussen in till skolan och där visade det sig att det inte fanns någon lunch och det var inga lektioner, kunde ingen ha sagt de då. Helvete. Jag och Moii satt och pluggade lite inför redovisningar imorrn =) Nu sitter jag här och glor runt lite, ska försöka fixa lite i rummet eftersom på fredag är det "lilla inflyttningsfesten". Hehehe.

Puss och Kram skumbanan

Va ska man hitt på?

Okej att det är skönt att slippa skolan, men det kan bli jävligt långtråkigt att bara sitta hemma, alla gör det men man kan inte vara med någon eftersom man inte kan ta sig nånstans. Typ som ett fängelse om jag ska förklara det lite kortfattat. Det har faktiskt blivit ganska många timmars data sittande/liggande idag, men vad ska man göra då? Vara ute? Ja men va kul att vara ute helt själv. Har snackat med folk på msn och många timmar i telefon och alla har typ lika långtråkigt. Fast dom första timmarna vid datan var ganska roliga, eller hur? (ni vet vilka ni är) Mohahaha, hoppas jag inte sabbat nått bara=P
Sen skulle jag ut och övningsköra bort till coop, det är ju fan livsfarligt är köra nu, och så kom det en jävla IDIOT och svängde ut precis framför mig uppe i donken korsningen, Tvärnit och slå sönder tutan var det som gällde. Sånna där människor borde skjutas, inte för att verka arg men jag är skit arg! Ja nu blir det väl sitta här och planera morgondagen, Hemma? Inte hemma? Jobba? Inte jobba?
Hoppas att det är kaos imorgon oxå =) I Like it!

Ha en bra kväll, om det nu går <3

Snöstorm

Vaknade som vanligt i morse klockan sju, mådde piss, men jag tänkte va fan jag skulle ju bara vara i skolan en och en halv timme sen vidar till gillinge så jag kunde ju lika gärna gå. Va riktigt lat sminkade på lite smink på gardagens(får duga), lite halv skitigt hår men hallå det är ju vinter då får man ju ha mössa =). Satt i soffan med huvudet färdigt, satt och tänkte lite vad jag skulle ha för kläder samtidigt som jag glodde på The Voice(som vanligt). Sen typ en kvart innan jag tänkte gå till bussen ringer mamma och säger att det inte går några bussar idag, skrik och panik, men Gillinge då!?!?! snackade med mickan och henne kan man lita på, hon fixade allt, och efter lite trassel fick vi boka om så nu ska vi köra den 8/12 ist =)
Sen som vanligt suger det att bara sitta och glo så jag gick ut och började skotta snö men gav upp efter en halvtimme, kände att det är nog dags att gå upp när man är så snurrig att man knappt kan stå på benen, så jag gick inte snackade lite med Moii i telefon. Aa juste missade säga att jag ringde till skolan också för att sjukanmäla mig och kolla om det var någon skola idag, men Nix pix, vi slapp.
Nu sitter jag här glor runt lite, lägger upp bilder och snackar äckligt med Moii på msn =P alltid lika roligt =P I fredags kom vi på att vi är nog lite för ärliga mot varandra ;) eller hur Moii?! Ska försöka plugga lite snart .

Hade bra ute i era snötäckta stugor

Dagens tips: Lämna bilen hemma!



Slutdag på veckan

Jag tycker inte om södagar, för då måste man tänka på allt man ska göra i veckan, alla prov och sånt som kommer. Jag tror till och med att jag har ett imorgon, men kommer inte riktigt ihåg vad det handlar om så jag vet inte vad jag ska plugga för nått. Men idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske plugga lite fast inte inför nått prov utan ett arbete om saker att göra i Roslagen.
Jag har precis varit ute och gått lite, jag passade även på att ta lite bilder. John åkte cross och skvätte snö på mig så jag tröttna. Sen kanske jag ska tillägga att jag ramlade två gånger också =P hehehe, fy fan va jag garva. Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar snö eller inte, det finns så mycket positivt och negativt om det så det ligger nog mitt emellan.

Negativ:                                      

Kallt
Blött
Halt
Livsfarligt(väglag)
Jobbigt att gå i
Man behöver mycket kläder för att gå ut


Positivt:

Det blir ljust
Julkänsla
Mysigt
Man slipper gå ut man får sitta inne framför datan under en filt












Snö

Kom hem vid tolv tiden igår och då var det lite snö på marken, gick och la mig och när jag vaknade i morse var det helt vitt ute, det är över 20cm snö och det är fan mycket.
Jag vaknade tidigt idag, mår inte alls bra, är hur förkyld som helst, hoppas det går över snart. Har iaf hunnit elda, storstäda och kollat tv. Dagen blir nog lugn, ska åka och handla snart så fort john kommer hem.
Uppdaterar sen om det händer nått kul.


Mys & Svull kväll!

Mys & svull kväll med moii idag, vi spelar sims och glor idol. Käkat bakpotatis och skagenröra, chips, dip, och massa godis =)





 

En bra bit på vägen

Nu har vi kommit en bra bit på vägen iaf, alla lister är uppe, lampor är uppe, tavlor, antennsladd är dragen från rummet upp på taket, tv:n är inrullad och jag har till och med hunnit dammsuga. Ibland är man ju bara för bra, eller nu ljög jag, det var faktiskt John som gjorde det mesta. Ibland är han faktiskt en ängel. <3 Nu blire ta det lugnt, ladda inför att vara i köket imorgon. Sen ska jag leka med moiii, vi ska ha myskväll i mitt nya rum =)



Jag är låååång!

Idag har jag varit i skolan, vi hade hälsokontroll hos sjuksyrran, och jag fick veta ett mirakel, jag har växt 2 cm, hur bra som helst. Nu är jag 1,66, jag känner mig nästan som ett höghus. *blink. Idag har jag även vunnit en tävling, jag är ju bara för bra, priset får jag på julavslutningen tror jag.
Nu håller jag och John på i rummet, skriver sen hur det har gått.

Puss så länge <3


Slapp dag

I morse vaknade jag lite halv stressad, vaknade klockan åtta, kollade på mobilen där jag såg ett sms från Moii där det stog att hon kommer till mig halv nio. Inte en chans att jag hinner göra mig klar på bara en halv timme =P men jag hann duscha iaf. Vi satt och glodde tv lite samtidigt som jag sminkade mig. Sen dags för frukost och te drickande. Sen dags för det tråkiga, plugga. Har en jätte jobbig uppgift, vi ska fixa en typ tre dagars utflykt i Roslagen. Jag och Moii ska fixa en tripp för en mamma, pappa och två barn 3 och 5 år gamla. Det är fan inte lätt. Jah vi kom en bit på vägen iaf. Sen tog vi halv tolv bussen upp till skolan och käkade lunch, sen hade jag håltimme till klockan två. Och som vanligt så slutade jag sent idag igen, har slutat runt fem dom här tre dagarna den här veckan, usch!
Sen kom John och hämtade mig för han skulle fixa lister i mitt rum, men det var lättare sagt än gjort de, jag gav upp efter en halvtimme och höll på ett tag men han tröttna, så han kommer tillbaka imorgon istället.
Aa juste en grej har också hänt, jag vet inte om det är bra eller dåligt, har inte riktigt bestämt mig än, men det snöar ute. Det är lite bra för att det blir ljusare ute men det blir ju kallare också.

Lite bilder från mässan igår:

Vill du beställa blomsterarrangemang?
Kontakta oss via mejlen: [email protected]


                                                              



                                                                                        
                
                          

Tisdag

Dagen: Mässa, körlektioner, regn, slutade sent, städa.

Känns inte som om jag får nått gjort i rummet, har slutat sent både igår och idag fast jag egentligen skulle sluta tidigt, mitt tidsschema ligger efter ganska många timmar. Nu har jag städat lillebrors rum så att jag kan lassa in lite nya grejer där. Men jag har kommit på en sak att om man sätter sig ner, då tappar man all lust och ork. Det är mycket bättre att hålla på hela tiden och sen ge upp när man ska gå och lägga sig. Fast ikväll blir det lägga sig tidigt, jag har nämligen feber. Men rummet måste bli klart nån gång så det är bara bita ihop.

Mässan var kul, bilder kommer sen när jag hittar kameran(har letat som en tok).

Tjaoo <3


Måndag igen...

Då var det måndag igen då, känns som om jag inte skriver annat än måndag måndag och måndag. I morse hade vi Näringslära, sen idrott och på idrotten hade vi prov och det gick inte alls bra, men det gör inget. Var inte alls taggad för att vara i skolan idag, jag slutade egentligen klockan tolv men kom inte hem förrän fem. Vi höll på med vårat UF företag, Jag, Moa, Alexandra & Tessan. Vi ska sälja blomsterarrangemang och det kan låta enklare än vad det är. Man måste få inspiration från något eller bara ha riktigt bra fantasi och det är inte alltid så lätt. Speciellt inte under press, det är nämligen mässa imorgon och då ska vi ställa ut lite av det vårat företag håller på med. Vi vet precis hur vi vill ha det, men det behövs mycket mer tid och absolut mer pengar. Men det gick bra till slut, vi va ut i skogen och fixade en massa grejer och satt och fixa några timmar så nu har vi kommit en bra bit på vägen =) Och dagens höjdpunkt: Tessan ramla på ett halt berg, hinken med alla grenar och sånt i flög åt ett håll och där satt tessan, skit förbannad för att hon blev lite blöt. Och jag trampade rätt ner i nått träsk eller vad det var, så hela strumpan och skorna blev dyngsura =P hehehe, lite kul var det faktiskt. Sen blev det lite tjaffs som vanligt men det får det bli när det är en grupp med fyra tjejer, fast ibland kan det vara riktigt jävla jobbigt. Glöm alla problem, imorgon kommer nya.

Sen när jag kom hem hade jag jätte mycket energi, så jag mamma och bror min började i mitt rum. Vi tog in soffan och torkade golv, flyttade möbler, monterade möbler. Så nu börjar det nästan bli som jag vill ha det, fast det lär nog ta några år, jag är nämligen ganska kräsen. Ska man göra om så ska man ju göra det ordentligt.

Ha en bra måndag! <3

Helg

Söndag
Pappa och farmor var över och fika, sen åkte jag med dom hem till mamma. Har vart och handlar grejer till vårat företag, det är nämligen mässa på tisdag. Har städat och flyttat lite möbler också men tröttna, ville hellre sitta och sega vid datan =P. Ikväll blir det glo på tv, det är ju en massa bra på söndagar, ska försöka plugga lite också, har prov på idrotten imorgon.

Lördag
Vaknade vid tolv tiden, mådde som en påse ****. Usch och fy & blä. Ganska seg dag i övrigt, vi va och handlade, jag bakade lite och städade som vanligt. Det går nog inte en enda helg utan att jag tar fram skurhink och dammsugaren, den här gången var det John som dammsög men ändå. Det är så otroligt skönt när det är rent och snyggt, jag är ganska pedant när det gäller ordning och reda.
Sen vid fem tiden kom Lule, vi käkade och sen låg jag på soffan medans dom satt vid datan. Sen gick jag och la mig och somna som en stock.

Fredag
Mooooooii fyllde 18. Dagen började med att vi va i köket i skolan, vi sjöng lite för moooii och så bakade vi bröd =P sen gick vi lite tidigare från skolan, vi skulle till åland. Skrik och panik, hade bara tjugo minuter på mig att sminka mej och byta om. Sen kom lina och tack gode gud, hon kunde skjutsa oss till station. Sen när vi står i kön på stockholmsvägen då ringer tessan och säger att bussen går om fem minuter och att den står där och alla har redan gått på. Men vi hann. Massa trassel med bussen, vi fick byta buss mitt i ingenstans och ronya fick ine åka samma buss som oss, ja det var bara en massa trassel. På båten var det mest gamlingar men det var kul ändå, bandet som spelade sjöng för Moa, vilket hon absolut inte var beredd på (hihi). Sen på bussen på vägen hem var det lite stökigt men det är glömt nu, (eller hur tessan?) ;). Jag och moa drog ner till trädgårn och dom andra åkte med denise till donken och ronya åkte hem eftersom hon skulle ha match på lördagen. På trädgårn var det helt dött och moa behövde ut och gå lite så vi gick runt lite på stan och gjorde inte så mkt. Sen kom denise och dom andra med bilen, så vi åkte ut till Malsta hem till Skrotis, där va vi typ i tio minuter, sen vidare till Mobergs. Där var det riktigt kul, kanske inte så mycket folk, men det var ganska mycket kända ansikten. Sen kom anna och hämtade oss och vidare till statoil för korv, fast den hamna på tröjan så jag satt och stank vitlökssås =P hehe. John kom och hämtade mig så åkte vi hem till Rånäs, vart en sen kväll, kom inte i säng förrän halv 5 och det brukar inte jag palla på en fredag =P Men det var en riktigt rolig kväll, Tack Brudar och ni andra =P





















Underbara regniga torsdag

Idag hade jag en ganska skön dag i skolan med helt okej lektioner. Sen var det världens godaste lunch, tänker inte skriva vad det heter för kan inte stava men lite kortfattat, Kött, bakpotatis och bea, plus en grym salladsbuffé, nice? Svar ja. Sen gick jag lite tidigare idag, orkade inte vara kvar och moa satt och väntade på mig, så vi tog en promenad hem till mig istället(i regnet). Sen var det dags för manikyr, vi satt väl i nån timme, hade lite snack med ronya via camen också, det var ganska kul =) Men jag tror moa blev nöjd iaf, man kanske skulle behövt en fil till en häst eller nått (om det finns det), hennes naglar fick jag kämpa med men det fick ta sin tid. Sen gick snacket ganska mycket om morgondagen då Moiii blir arton, jag är nog mer taggad än vad hon är, men det ska det bli ändring på. Kom nyss hem var på flygis och köpte lite deo och naturgodis =) Nu ska jag packa lite, sen dusch och sen tv. Ska nog raka bort afrot på benen också =P

Tjing på er!

Drömma kan man ju alltid!










....

Får man bli så jävla arg på dig som jag blir, får man koka över så fort någon öppnar käften? Jag tål inte din röst, dina kommentarer, ditt ego. Tänk inte på någon annan, det är dödligt. Varför vara snäll och hjälpsam? Varför inte bara tycka synd om sig själv hela tiden? Varför försöka trycka ner någon annan för att själv må bra, mig är inte lätt att trycka ner men du har fan lyckats! Jag håller på att explodera snM förstår mig inte på dig och ditt enorma ego, man sparkar inte på någon som redan ligger. Man brukar väl bry sig om dom i sin närhet? Inte bara hacka hela tiden, man försöker väl visa kärlek till dom som förtjänar det. Dom man vill visa kärlek till.
Jag tror att jag hatar dig!

Tisdag

I morse gick jag upp med tuppen igen, halv fem om man ska vara exakt, va trött som fan men måste man så måste man. Började jobba klockan sex, känner mej hur duktig som helst som faktiskt orkar jobba så tidigt på morgonen, speciellt innan skolan. Men det gick ganska bra förutom att jag hade ont i huvet och i ryggen, som tur var så jobbade jag bara fem timmar. Sen dags att typ kuta till bussen, känns ju lite surt att missa bussen om man är i rimbo, fast jag har ju min reserv morfar, men det känns lite taskigt att han ska behöva skjutsa jämt.

I skolan var det dags att jobba med företaget, det var lite små tjaffsigt, men vad mer kan man begära när det är fyra tjejer i en och samma grupp. Det gick väl bra ändå, inte för att jag var så taggad att jobba med det men ändå, jag gjorde det jag kunde. Var lite små seg hela dan, har haft världens mest irriterande huvudvärk. Plus att jag hade världens sämsta hår-, sminkdag, hade svettats bort allt smink på jobbet och hade inte med mig så mycket mer. Sen är dålig hårdag nog ett av mina värsta bekymmer, inte för att jag brukar vara fin i håret, men när det är så där "flygit" och aldrig ligger där det ska, då är det jobbigt.
Som tur va så hämtade mamma mig idag, de va inge kul väder ute så ville inte gå. Vi åkte ner på stan istället, jag köpte två par strumpbyxor, ett par tights och två nagelfilar eftersom jag ska fixa moas naglar på torsdag =). Sen åkte i vidare upp till Jysk och Rusta och allt vad det heter, där hittade jag påslakan set, gardiner, en matta och en massa småsaker. Köpte även en liten rolig present till John, bara för att han är så duktig som orkar stå ut med en grinig tjej som mig, tycker fan synd om honom ibland. Men det kan vi ta nån annan gång.
Jag tänkte börja röja rejält i rummet idag, men asså jag är helt slut, ska gå och lägga mig nu. Imorgon bitti blir det 2 körlektioner och sen möta Moa.

Aa juste idag har jag och Mickan bokat Gillinge ( bättre sent än aldrig) Körkort here I come (not)

Ha en trevlig kväll, de ska jag ha, i mina drömmar!

Ny start

Då var det måndag igen då, ganska jobbigt men ändå ganska skönt, då har man ju en ny helg att se fram emot. Idag hade vi prov i Näringslära, hade totalt glömt bort det, men det kanske gick lite bra iaf. Sen dags för gympa, jag hade släpat på kläder, skor och allt, trodde det skulle vara spinning, sen när vi kommer dit får vi veta att det ska vara teori.(kul jul). Då börjar hon snacka och då skulle hon gå igenom exakt samma sak som vi lektionen innan hade haft prov på, och det ska vi nu ha prov på nästa veckan. Lite krånglig mening kanske men det är inte så kompliserat, prov nästa måndag på exakt samma sak som vi hade prov på idag. (Boooring). Det skönaste med måndagar är att jag slutar klockan tolv, hur nice som helst. Kom hem, har börjat stor rensning i mitt rum, ska börja flytta över grejer till det andra nu. Har slängt hur mycket som helst och jag vill inte ens veta hur mycket som kommer slängas sen när jag kommer till min överproppade garderob. Och det jobbigaste är att det måste man gå igenom med mamma sen för att förklara varför man tänker slänga det, hälften av alla grejer sitter liksom prislappen fortfarande kvar på så i vissa fall kan det vara förståligt. Nu sitter jag och väntar på John som ska sätta upp lister i mitt rum, sen jävlar ska det fixas. Det är faktiskt bra med en snickare till pöjk, dom är så händiga =P
Ikväll blir det lägga sig tidigt, ska upp med tuppen och jobba, sen till skolan direkt efter, får se om jag blir utbränd, känns så =P






Uppsala

Idag har jag vart till Uppsala och köpt grejer till mitt rum(äntligen). Det blev lister till tak,golv och dörrar, ett bord, lampor, och en massa krimskrams =) Och äntligen hittade jag ett par svarta stövlar också =) Så nu är det bara börja flytta in, sen ska vi fixa toan nästa helg. Kom hem för nån timme sen och då gick vi ner till svärfar eftersom det är farsdag idag =) Grattis alla pappor! Vi hade köpt med oss tårta så vi satt där och fikade och kollade tv. Nu ska jag bara ta det lugnt, har precis hängt lite tvätt, sen blire nog kolla tv =)

Helg

Jobbade igår, så det var ju bara gå upp halv fem igen, men det gick ganska bra, förutom att min rygg och mina fötter är helt slut. Mötte Ronya och Moa i Rimbo klockan tre så tog vi kvart över tre bussen till Täby. Skit kul var det, lite flamsigt men det får det vara när det bara är tjejer. Jag köpte två koftor, två t-shirts, örhängen, mascara och sen kommer jag inte på nått mer men det är säkert nått jag missat, jag åkte ju dit för att köpa stövlar men jag hittade inga =( . Sen bar det av hem, missade bussen med typ fem minuter så fick sitta och vänta i en halv timme men det var trevligt det med. Sen kom John och hämtade mig i Rimbo så var det bara åka hem och lägga sig, fast klockan var typ bara halv tio =P pinigt, men jag var fan helt slut. Tack för en trevlig dag brudar! =)

Idag vaknade jag pigg och utvilad, sovmorgon är inget man är bortskämd med direkt. Åt frukost och sen dags för storstädning, böt gardiner och fixade och donade. Känns inte som om jag inte hunnit med så mycket idag, skulle gå en promenad men när jag tittade ut så var det ju helt plötsligt mörkt så får nog ta den imorgon istället. Har typ mest suttit vid datan annars idag, medans John åkte cross. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, kanske gå ner till svärfar och spela kort, appropå det jag knäcker dom på poker =) (ibland). Ne nu ska jag väl gå och bråka lite på John.

Ha en underbar lördag!

Jobb, Jobb och Jobb

Gissa vilken tid jag gick upp i morse eller ska man snarare säga inatt? Halv fem, fattar ni halv fem, då hade ju säkert inte ens hälften av er gått och lagt er eftersom vi hade ledigt idag. Det var verkligen inte kul, stora påsar under ögonen och dags för smink, det kan ju inte blir bra. Åkte hemifrån tjugo över fem, mot Rimbo mot jobb. Kändes ganska bra, jag har inte jobbat så mycket, eller jo, men inte där man vet att man tjänar en massa pengar. Kändes faktiskt riktigt bra att jobba ändå, trodde det skulle va skit tråkigt men det var ganska kul. Aa juste kanske ska tala om vart jag jobbar, på tvätten i Rimbo, kanske inget drömjobb men helt okej som lite extra på kvällar och helger. Jag gick med mamma på morgonen och hon visade mig i galgen så fick stå där i nån timme, sen nått som jag inte kommer ihåg vad det hette. Fick stå i galgen nästan hela dagen för att lära mig alla koder och grejer, nu kan jag nästan alla=) Men fy fan va ont jag fick i fötterna och i ryggen, och jag som gnäller på mamma när hon säger att hon har ont för att hon jobbar där, asså jag kunde inte ens gå. Fick provligga deras massagestol en kvart innan vi åkte hem, mamma tyckte jag förtjänade det så dom stog och väntade. När jag kom hem var det bara lägga sig i sängen med fötterna högt upp i luften, laddning inför morgondagen.
Imorrn blir det samma visa som idag, upp med tuppen och iväg och jobba, efter så har jag iaf nått att se fram emot, ska shoppa med moiii och Ronny om planerna går som planerat =)

Hade Bra!






Onsdag

Idag tänkte jag inte gå till skolan alls, mådde inge bra när jag vaknade, men tänkte: Nej, nu har jag missat typ2-3 onsdagar i rad och det är inte bra för betygen. Tänkte först bara gå på den första lektionen som är 2,5h lång, men sen började jag må bättre så stannade hela dagen. Fast vid två tiden då ville jag bara gå hem och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Jag tror att det kan ha med att jag är laktos allegiker, för då brukar det bli såhär, kramper i magen och det känns som om man ska spy. Men kämpe som man är så höll jag ut.
 Ikväll ska jag spela lite och kolla tv , sen blir det somna tidigt, imorgon ska jag nämligen börja på ett nytt jobb =) På mammas jobb, kommer bli as nice med liten extra peng i min tomma plånbok. Har varit där förut så jag vet hur det fungerar och så, men dom första fem dagarna måste man gå igenom alla maskiner och sånt tillsammans med någon, jag tror att jag får gå med mamma, bara jag inte får gå med alla tanter som nyper en i kinden och säger att man har blivit så stor =P Annars skulle jag inte klaga om jag fick jobba med mormor för hon sitter bara inne på kontoret och svarar i telefonen och snackar skit, det vore ju ganska kul. Jag har bara ett litet problem inför imorgon, jag har en fobi och det är matlåda, bara namnet gör mig äcklad, Jag kan verkligen äta matlåda, vette sjutton hur jag ska klara mig i livet men det löser sig nog.
Det ska bli väldigt kul iaf, jag kommer tjäna nästan dubbelt så mycket som på mitt förra jobb, så man tackar ju inte nej direkt!

Tänkte bara nämna min trogne läsare av min blogg, Ronya Harnebäck! <3 =)
Och på fredag blir det shopping i stan med den lilla filuren och Mooiiiii <3

Ha det bra alla glada fiskar!

Önskningen

En fe kom fram till det äkta paret och sa...
- Ni har varit ett exemplariskt gift par i 35 år nu, så nu ska jag uppfylla varsin önskan åt er.
- Jag vill resa jorden runt med min käre make, sade frun.
Fen viftade med trollstaven....Abrakadabra...!
Och vips så hade fen två jorden runt biljetter i sin hand.
Och så var det makens tur.
Han tänkte en liten stund och sa:
- Eftersom det här kan bli lite speciellt, och det en fe dyker ju bara upp en gång i livet....Så, jag beklagar älskling, men min önskan blir den att jag vill ha en fru som är 30 år yngre än mig själv.
Fen viftade med sin trollstav igen....Abrakadabra...!
Plötsligt blev maken 90 år gammal...Karlar är karlar och feer är ändå kvinnor!

Måndag

Fyy vad jag inte ville kliva upp i morse, klockan ringde 10 över 6 och det är inte kul på en måndag efter lovet. Hur seg som helst gick jag ut i kylan och ner till Stickan, sen åkte jag med honom hem. Jobbig biltur när tårarna bara rinner för att man är så jävla trött.
Första lektionen i skolan va Näringslära, den var ganska trögstartad men sen kom det igång när man fick göra lite själv, inte bara sitta på en stol och lyssna. Efter det var det gympa men jag hade inga gympa kläder så kunde inte vara med (Ojj, vilken osis ;)  Sen äntligen dags för lunch, sen har vi börjat planera inför MOA:s 18 årsdag nästa fredag, det blir Åland och sen Mobergs, det gäller ju att planera i tid. Sen har jag och Ronya planerat vad vi ska köpa, men Moa kommer inte få en enda ledtråd innan(bara så du vet MOA!!!) Nej men det kommer bli hur kul som helst.
Ganska soft skoldag ändå slutatde innan tolv och det känns ju inte helt fel.
Sen när jag kom hem åkte mamma och jag till tippen och slängde en massa sopor från det gamla rummet, skönt att ha det gjort i alla fall. Sen vidare runt i en massa affärer för att köpa present till bror min som fyller 21 idag " GRATTIS". Jag köpte två jätte fina blommor med två svarta krukor och en löpare, sen fick han även ljushållare och strykjärn med tillbehöver fast det var från familjen. Hem till bror kom även hans kompisar och mormor & c:o. Ibland är det ganska kul när dom kommer och man inte har träffat dom på ett tag, vi hade typ skrattdamp hela kvällen. Sen kom vi hem, jag och Ella satt och kolla i skolkatalogen, hon letade nog efter en pudding, jag sa till henne att det är lika bra att satsa på en äldre kille med mycket pengar redan nu så får väl se hur hon gör, fast hon är ju bara typ 8-9år nått =) Men det gäller att börja i tid. Nu ska jag ner och sätta mig vid den andra datan och skriva ut ett protokoll till vårt UF-företag Vitsippan. Vi ska nämligen till banken imorrn =)
AA juste kom på världens bästa grej, Jag är ledig torsdag & fredag, hur nice som helst.

Tjing på er!

Helg

Helgen har varit ganska lugn, mest slappat framför tv:n och datan. Blev en liten "blanda drink" kväll igår, men ändå ganska lugn.
Har även installerat om datan så nu kanske den inte är lika seg längre. Har suttit och fört över allt till en hårddisk och sen tillbaka till datan, bara det tog en och en halv dag, men nu är den klar i alla fall. Ikväll ska jag glo tv det är ju Andra Avenyn, det kan man ju bara inte missa. Imorrn är det skola, känns surt, lovet har gått så jävla fort, jag skulle vilja ha en vecka till men det får man ju inte. Blir nog somna tidigt ikväll, man ska ju upp med tuppen imorrn=)

Hade!

RSS 2.0