Valborg

Jobbade med Sara igår igen :) Ganska seg dag men den tog slut till slut! :) Sen hem och fixa mig i ordning för att åka på kalas, men då ringde mamma och undra vart fan jag höll hus, de va ju BH-party om en halvtimme, visst fan!!! Körde rally till morsan där det va provning och allt möjligt, hittade en bh för 450spänn, så nu får jag inte köpaa nån på ett tag ;)

Nu har jag precis fixat mig klart, gubben står i duschen så han är nog klar snart. Tänkte troligtvis åka en sväng till thuns :) Som tur är så jobbar jag hela helgen och jag slipper fira valborg!! :) Vi ska väl grilla lite här hemma och det skulle komma över nån liten rackare, men det blir en tidig kväll och upp med tuppen! :)

Aa juste sommaren är räddad, Fredda fick jobb igår så jag kan ta nån vecka semester iaf :D

Ha en trevlig kväll ;)

....

Jobb idag, va rätt tungt att gå upp i morse, men måste man så måste man. Har sovmorgon imorrn iaf, jobbar 12-22 :) Sara ska gå med mig också så jag ska lära henne om jobbet :)

Nu har jag duschat, plockat och donat lite. Sitter och glor lite på tv och väntar på att Fredda ska komma hem :)
Nee nu ska jag nog hänga lite tvätt och leka duktig :) Tjing!

Stulna av Anna ;)


Måndag

Sista lediga dagen på den här helgen :) Blev en "långhelg" :) Lönen kom idag också, en mkt glad överaskning. Den måste man ju spendera ;) Morgonen började med de tråkiga, räkningar, överföringar och sånt skit. Sen blev det en tripp till Uppsala, hittade både de ena och de andra. Men bara bra att ha saker, de köper jag ju alltid ^^ Finns inget dåligt!! :) Sen blev det hem och fixa i ordning och det blev såklart städning också.
Har precis kollat Sagan om Ringen, blev en snabbis till flygis också för att köpa frukost, Nu Svenska Hollywood fruar, sen SÄNGEN!!! :)

Söndag

Igår blev det ytterligare en lugn hemmakväll, skönt att ha en helg sån helg ibland :) Blev Sagan om ringen maraton, fortsatte även imorse och de kommer troligtvis fortsätta ikväll. :)

Nu har vi precis kommit hem från Freddas farmor & farfar, blev en riktig brakmiddag med alla hans 7000syskon och deras respektive. Hans farmor och farfar firade guldbröllop vilket vi inte visste när vi kom dit :) Sen berättade Ankan att hon ska få en liten bebis, så jag blir "halvmoster" ;) Spännande!!! :)


Lördag

Igår blev de en lugn filmkväll :) Åkte in och träffade Johanna en sväng :) Sen fortsatte kvällen med film igen :)

Nu har jag duschat, sminkat och klätt på mig. Fredda åkte och kolla bil i sthlm med sin far så jag har passat på att städa här hemma! :) Ska snart åka till mamma och skjutsa dom till bussen. Sen får man se vad som händer, är lite små sugen på att shoppa lite, men får ju inte lön förrän på måndag :(

.





<3 <3 <3

Helg

Äntligen helg.. Har vart jobb på schemat hela veckan, har inte hunnit med så mkt mer än de, tror jag? ;)

Förutom att de har vart en otursvecka, I måndags dog min kanin, på kvällen gick kyl/frys sönder :/ Fick en ny i tisdags och på onsdag kvällen pajja spisen, men nu tror vi att den funkar igen :) Och inte nog med de, de har snöat i veckan också!!!!!

Jaa juste vi har ju självklart hälsat på vår lilla bebis också!! <3 Sen blev de popcorn och saftkalas hos Moiiii! :)
Idag har vi iallafall vart och handlat, va ju ett tag sen, aldrig sett ett så tomt kylskåp :) Men inte nu längre!

I kväll ska vi inviga grillen, fan va gött!

Imorrn ska jag skjutsa mamma ,sen Freddas pappa, taxi hela dan :) Nu är jag ledig tills på måndag! Yeah!


Min Agnes <3

Mamma ringde nyss och berättade att Agnes hade dött nu!! :( Usch, inge kul sätt att vakna på, har legat på soffan och grinat ut några liter, usch! Känns skit konsigt! :( Ska på begravning senare idag :( Usch usch usch!!




Kryssing- Check!











Kryssning!

Igår blev de en heldag med Moii & Fredda. Först blev de lunch med Moii, Fredda & mamma nere på stan :) Mys! Hem och dumpa mamma sen en tripp på stan och köpa lite skit till kryssningen. Självklart va vi tvugna att åka hem och riva ut min garderob och testa allt jag äger och har!! Hittade lite kläder som får duga ;)
På kvällen blev de spakväll med hårfärg och ansiktsmask :)

Idag har jag packat fixat och donat, är typ klar. Va precis hem till mamma och hämtade skor :) Nu sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan fortsätta :) Kl 3 bär de av, då går bussen! :) Kommer bli galet jävla kul!!! ;)

Seee yaaaa! <3


Ledig!!!!

Ledig i 4 dagar nu! Tjihooooo!!!!
Nu har jag precis duschat, käkat frulle och kollat sveriges värsta bilförare :) Fredda gick ut och bytte till sommardäck och jag ska snart klä på mig sen får jag väl hjälpa till eller nått :) Ska hämta mamma om typ en timme i Norrtan, sen lämna bilen hos pappa för byte till sommardäck under helgen :) Ska dumpa av mamma hemma sen in och kolla till min Agnes som är sjuk :( Usch fick panik igår, Darxi skrev till mig: Hjälp! Agnes håller på att dö, kom hem! Men jag ringde lillebror och då levde hon fortfarande, så jag måste dit! :( Min bebis <3

Ska också hämta Moiii vid bussen nån gång, hon ska bara plocka bajs först. De blir en tripp på stan och förbereda morgondagen, behöver lite klädråd ;) För imorrn blir det kryssning och jag är taggad till 1000! :)

Ikväll kommer Jimpa, alltid lika kul! Rolig prick de där, och självklart ska även han med på kryssningen.

Klä på sig dags, tjing!

 

 

 

 


Torsdag

Igår va de jobb i vanlig ordning. Slutade halv 5, sen va de bara hem för dusch och middag. På kvällen blev de en tripp in till ntlje och träffa lite folk, plockade upp Johanna på vägen in också :)

Idag har jag sovmorgon. Vaknade vid nio och nu är jag sminkad och proppmätt, sitter och glor på tv och laddar inför jobb 12-22 ;) Men imorrn är jag ledig och då är de full rulle hela dan!!!

Tisdag

Vår i luften! Ett bra tecken och precis vad man vill se när man vaknar. Har precis ätit frukost och duschat, nu tänkte jag fixa lite naglar ;) Lite tv tittande lär det också bli :) Sen blir det jobb 14-22. Man brukar inte direkt hinna med så mkt mer när man jobbar den tiden, så de blir sängen direkt när jag kommer hem och upp och jobba imorrn igen.


Rast..

Sitter på jobbet och har rast. Självklart kom solen idag bara för att jag jobbar och de har vart pissväder hela helgen bara för att jag vart ledig. Men men...
Känner att tiden går extremt fort idag, känns som om jag precis kom till jobbet, men de är ju redan lunch. Fick också veta att dom ändrat mitt schema lite så imorrn får jag Sovmorgon!!! :)
Vette tusan vad som händer resten av dan, jobb till halv 5 sen ska man väl försöka göra nått vettigt av sitt liv ;)

Söndag

Vart en lugn dag idag. Va upp till rusta och jysk och kikade lite imorse. Sen åkte vi ner till badpllatsen och jävlarns, de va typ översvämning! ;) Gick runt och strosade lite, såg ett stort vårtecken, blåsippa ;) Jag ser ljuset!!! Åkte hem och smällde i oss en macka sen hem till Moiii! Satt och snackade lite om kryssningen, ska bli satan kul!!! Och självklart gosade vi med valparna, så jävla söta!!! Har valt ut den vi ska ha också :) Den låg och sov i Freddas knä hela tiden, hur söta som helst!!!! <3 Längtar tills den kommer hem hit! :)

Nu har vi precis proppat i oss middag, tacos blev de! Inte en favorit men man får ju ställa upp ibland ;)

Imorrn blir det jobb 7:30-16:30! :)

Lediga lördag...

Lediga helgen står på schemat! :) Nice!!! Sovmorgon är ju ett måste! :) Sen blev det en sväng in till norrtan för att glo runt lite. Hem och tvätta och nu sitter vi och glor på film. Är ju inte så kulit väder ute om man säger så :/ Hoppas på bättre imorrn! Ikväll får man se vad som händer, men imorrn ska jag nog försöka åka ut till Moiiii, för hon kommer hem idag!! :)

Lite sommar skulle inte sitta helt fel ;)

Fredag

Det blev verkligen en vettig dag igår. Storstädade som aldrig förr, vädrade allt som går att vädra, torka där jag aldrig torkat förut... Sen blev det även lite planering av blommor ute, så nu är det fint även på utsidan :)

Idag har vi vart till Täby! Skulle köpa bikini till nästa helg men utbudet va inte stort om man säger så... Blev ingen bikini men de får jag lösa på annat sätt ;) Sen hem för dusch och vidare på jobb, lugn kväll som gick skapligt fort. Hann förbi Linda också och sa hej :) Kom hem för typ en timme sen, självklart va de dusch då också :) Nu sitter vi och glor på tv med en fredagsöl i handen :)

Imorrn är jag ledig så man får se vad som händer. Beror lite på vädret som vanligt!! :)

Torsdag

Frukosten avklarad. Sitter och tittar lite på tv och ska snart hoppa in i duschen. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska hitta på idag, Fredda har åkt till skolan så nu är jag ensam hemma! :) Skönt ibland! :) Funderar lite på om jag ska göra lite nytta och kanske tvätta några maskiner :)
Ikväll blir det jobb! Inte så många timmar så det går nog fort :)

Ledig!

Sovmorgon!!!! Det stog på mitt schema imorse. Att vakna utan väckarklocka, de va länge sen :) Jävligt skönt måste jag erkänna! Och äta frukost hemma, de va också ett tag sen ;) Efter fix och trix imorse drog vi till Uppsala :) Gick runt och strosade och kollade på de mesta! Fick självklart med oss en hel del hem :)
Kom hem för en stund sen, har plockat i ordning allt nu och just för tillfället är de nagelfix och deg i soffan. Ska till pappa och käka middag ikväll. Gratis tackar man ju inte nej till!!! :)

Tisdag?!

Tisdag idag redan!? Jo men visst! Så jävla skönt, har längtat efter den här dan ett bra tag.

Jobbade igår, va helt slut, vet inte riktigt varför men jag hade inte ork till nånting. Blev sängen Mkt tidigt :)
Trodde ju förståss då att jag skulle va utvilad och pigg idag, men icke sa nicke, va lika trött idag om inte värre. Kände samtidigt en rätt skön känsla i kroppen eftersom jag är ledig imorrn, därför jag längtat efter tisdag ;) Dagen rullade iaf på och hem kom jag till slut!

Hemma blev det ett litet hemma spa framför tvn, sen en sväng ner på stan för att köpa lite vettigt på apoteket :) En snabbis förbi blygis också, sen hem för middag och tv tittande. Skulle sträcka ut ryggen uppe i sängen men självklart råkade jag slockna och vaknade nu. Men är fortfarande lika trött så kanske lika bra att gå och lägga sig för gott?

Imorrn är jag Ledig HELA dan, då blir det Uppsala med gubben :)

Så jävla sötaaaaa!

Bild stulen av Anna Nordgren ;)


Slut på ännu en helg.

Söndag kväll och helgen är slut. Gick ju lika fort som vanligt, och för ovanlighetens skull jobba jag hela helgen ;)

I lördags efter jobbet blev det en tripp till mamma för middag med familjen! Mysit pysit! Sen åkte vi hem, gick en promenad och glodde på tv. Blev en rätt tidig kväll, va lite smått jätte trött som vanligt!

Imorse va de bara upp igen. Fick knappt upp ögonen när jag vakna, men tar man i så går de ;) Sen va de jobb som gällde. Tiden gick ändå ganska snabbt och va hemma i en rätt vettig tid. Har fixat och donat här hemma. Och självklart planerat som en galning inför en väldigt rolig kommande sak! :) Åhhhh! Nu är det film som gäller. Jobb hela dan imorrn, Pengar Pengar Pengar!!


Låååååångfredag

Igår blev det kalas hos Lillebror :) Börjar bli stor nu min lille pöjk !! Sen blev det en sväng in till Ntlje för att möta Bulle & Moiii. Vidare hem till familjen Bolinder, satt och snackade skit med Laila och Jonas. Sen blev jag rastlös och Moii glass sugen så vi åkte till donken. Trötta åkte vi hem och la oss! :)

Nu har vi vaknat för ett tag sen, är fint väder och de är alltid ett plus när man är ledig! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, för tillfället är det Sveriges värsta bilförare som gäller ;)

1:a April!

Jobb idag igen. Fast jag kände mig ganska pigg när jag klev upp för en gång skull :) Jobbade mig igenom dagen som va lugn och gick bra. Tog komp sista timmarna och tur va väl de för de va för lugnt ;) Har precis kommit hem och tryckt i färg i håret, snart bär de iväg på kalas efter lillebror fyller år! :)

RSS 2.0