Helg!

Fredagen startade jag med shopping, med Moii såklart :) Sen åkte vi och storhandla mat och mat inför kvällen. Blev en riktigt kalasmiddag ;)
Sen kom Bulle över och det var dags för förkrök och fix, och självklart inväntan på Tim & Angelica :) Sen fortsatte kvällen med vårat lilla spel och massa babbel :) Vidare till mobergs där de va Hur jävla lång kö som helst, och självklart helt i onödan!! Men vi kom in till slut iaf :) En riktigt lyckad kväll!



Lördagen va inte lika rolig. Tim & Angelica sov här och dom va inte direkt sugna på att sova bort hela dan, så de va bara kliva upp och käka frukost och kolla på kopps ;) Sen drog dom vidare till Sthlm och vi drog vidare till soffan, där vi fatsnade hela dan =p...

Nu har jag precis vaknat, va lite halvt duktig och ställde klockan. Har samlat lite vuxenpoäng och betalat räkningar ;)
Vette sjutton vad jag ska hitt på nu, men de lutar nog åt frukost!!!

Tjing tjong långkalsong!

Äntligen Fredag!!

Har längtat efter den här dagen hur länge som helst! Är nämligen ledig hela helgen :) Så jävla skönt! Speciellt eftersom jag bara är ledig en dag nästa vecka :/

Nu har jag precis käkat frulle och sminkat mig. Ska spela lite poker hade jag tänkt, sen lär ju Moii ringa inom en snar framtid. Vi ska leka idag! :) De blir lite shopping kan jag tänka mig, sen självklart tagga inför kvällen :)

Ha en bra fredag kväll! <3

Fy fan!

Vilket jävla skit väder!! Usch, och självklart va man så dum så man jobbade idag, men men, de gick ju bra till slut. Körde bara fast ett X antal gånger :/

Men imorrn är de en ny dag, med nya vägutmaningar. Jobbar med Linda hela dan så de kan inte bli annat än en toppen dag!!! Sen blir de storstäd imorrn kväll, dutti! ^^

26 januari

Helgen kan jag ju då tala om att den va skit kul ;) I fredags blev det lugnt efter en jobb dag, med tv tittande i soffan.
Lördags va vi hem till Freddas farmor & farfar på en snabb visit. Sen blev det middag med Fredda & Bulle :) Sen kom självklart Moii efter att hon slutat jobba, och det blev förkrök, fix, och vår lilla namnlek :) Sen blev det en hel del babbel och Fredda lyckades självklart ha hål i soffan, duktig pojke! Kvällen avslutades på Mobergs och även där va de skit kul :)

Söndags åkte jag och jobbade, va rätt så riktigt jävla trött, men de gick ändå :)

Igår jobbade jag kväll, så på dagen passade vi på att åka till täby och slösa lite pengar :) Sen va de bara raka vägen till jobbet när jag kom hem :)

Idag skulle jag jobba 07:30-12:30, men råkade visst bli lite brist på folk så jag fortsatte till halv 5 ist ;) Pengarpengar! Och på måndag börjar min vikariat, så då blir de säkra pengar varje månad!! Nice bajs!

Aa juste idag är de LÖN!!! :)

Jobb vecka :)

Jobbade måndag, tisdag och de blir jobb även idag. Men idag ska jag jobba kväll, rätt skönt för då får man sovmorgon :) Jobbar 6 dagar den här veckan så jag hoppas att pengarna rullar in rätt fint ;) Har även fått ett litet erbjudande, så vi får se hur de blir med de =)


Då va den här ledigheten slut!

Helgen är över. Och jag måste erkänna att den har vart hur kul som helst ;) Fredagen blev riktigt lyckad, blev utgång med Bulle & Fredda. Moii va tyvär sjuk och kunde inte följa med :( Men vi hade jävligt kul ändå :) De blev middag hemma hos oss, och en hel del dricka. Sen spelades de lite kort och en liten lek, som va riktigt rolig :) Sen va de dags för Mobergs, träffade på Niicole & Malin, och tur va de ;) Tack för en sketa kul kväll, som blev lite senare än tänkt :)


Lördagen spenderades på soffan hela dan, låg med täcke och kudde och bara glodde på tv. Orkade inte ens klä på mig, men ibland får man ha sånna dagar också :)

Idag har jag vart ganska duktig ;) Vakna lagom tidigt, åkte till mamma för att hjälpa henne lite, åkte en sväng och handlade med henne också :) Sen hem och fixa och dona, diska, tvätta och plocka lite :)
Nu har vi precis kollat klart på en rulle och nu blir de lite Paradise Hotel :)

Imorrn dags för jobb igen :) Blir en jäkligt tung vecka, men pengar pengar!




Fredag!!!

Igår kväll va jag och träffade Mickan, har saknat henne lite faktiskt måste jag erkänna ^^. Va skönt att snacka av sig lite :)

Idag har jag vart ledig, riktigt skönt! Va ner på stan en sväng imorse och sen åkte vi och handla. Blev en snabb lunch och skjutsa Fredda till bussen, eftersom pöjken hade tenta idag. Nu sitter jag och väntar på att Bulle ska ringa så jag kan åka och hämta honom nån gång ;) Sen smäller de! :)

Ha en bra Fredag kväll! <3

13/1

Träffade Huggarn igår, har verkligen saknat henne! :) Gullig prick de där! :) Sen blev det jobba på kvällen, gick riktigt bra och va hemma i tid :)

Idag var de Paradise Hotel morgon, sen lunch och åka till jobbet. Tiden gick jäklarns fort idag måste jag säga, men de är ju alltid skönt :)

Imorrn blire jobb igen, men sen är jag ledig i helgen :) Utgång på fredag om allt går som planerat :)

Ohhh Happy Day!


Hihi ;)

En lastbilschaufför plockade upp en riktigt läcker brud som liftade. Efter några mil frågar han henne vad hon heter.
- Juni, svarade hon och såg generad ut.
- Skäms inte över det, sa chauffören. Jag heter Nisse Nysnö.
Sedan blev det helt tyst. Efter några mil till så ler chauffören med hela ansiktet och säger:
- Visst hade det varit fint med 25 cm nysnö i Juni...


....

Helgen bestod som sagt av jobb, men de gick fort och smidigt :) Jobbade med Mia i söndags och de blev skrattdamp på Hög nivå hela dan :) Haha!

Igår jobbade jag, mamma kom och hämtade mig på jobbet, Tack <3 Eftersom de är lite trassel med bil just nu :/ Men de löser sig.

Nu har jag precis vaknat, eller jag skulle kunna sova mer, men jag vill inte sova bort hela dan :) Fredda åkte till skolan för typ en timme sen tror jag, vet inte riktigt vad klockan va =p... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, tar nog en sväng in till norrtälje och glor lite ;) Kanske träffar ett kärt ansikte :) Sen blir de jobba kväll! :)

Fredag

Gick sketa bra att jobba igår, åkte tillsammans med Linda hela dan. Då kan de inte bli mkt annat än kul :) Satt på avlastning i 3h och även de va hur skönt som helst :)
Sen blev de lunch hemma hos Linda, så fick jag se hur hon och Danne bor, skit mysigt hus :) Och så fick jag träffa deras underbara hund, Kärlek<3 En sån ska jag ha, och hennes katt :) Herregud!!

När jag kom hem igår bestog kvällen av städ, middag och Paradise Hotel :)

Idag har vi inte gjort ett skit typ, va in och handla en snabbis, men nu ska vi hitta på nått så man inte växer fast i soffan med datan i knät ;)

Helgen består av jobb :)

Nu blev de kväller...

Jäklarns vad den här dagen gick fort. Men trevligt har vi haft de :) Blev en lyckad kusinträff med mkt god mat och glada besked, ska få två kusinbarn =)

Kom hem i kylan, skulle ut och fixa bilen men de va lite För kallt för de ;) Satte oss framför tvn med 100000 tända ljus istället, man måste ju få värme på nått sätt ;) Blev lite rastlös precis så de fick bli lite disk, städ och plock.

Tänkte nog gå och lägga mig snart, är inte  riktigt van att gå upp så tidigt och imorrn är man så illa tvungen :) Men de kommer bli en rolig dag på jobbet imorrn :) Ska sitta på avlastning med Linda i 2h, de kan ju inte bli annat än kul :)


Onsdag

Vakna för typ en timme sen. Ska åka till Södertälje på kusinträff :) Far min kommer och hämtar oss snart sen bär de av ;)

Imorrn börjar allvaret igen efter 6 dagars ledighet :) Jag börjar jobba och Fredda börjar skolan, back to the vardag! :)

4 Januari 2010

Va ett tag sen sist, och mycket har hänt. Firade jul hemma hos mamma och sen med Freddas familj, Lyckad julafton! Fick många fina paket och jag gav bort fina saker som jag själv skulle velat ha :)

Juldagen började hemma hos Johanna, men dom drog vidare och vi åkte hem och fortsatte där istället :)

Annandagen blev det Lan med Fredda, Jimpa, Bulle & Moii :) Va lite krångligt i början men de gick till slut, och jävlar vad jag, Jimpa & Moii vann!!!

Jobbade lite mitt emellan alltihop. Sen var det dags för nyår! Nyår började med en riktig jävla Brak middag hos Freddas mamma. Sen åkte i vidare till Bulle för en riktigt trevlig kväll :) Självklart blev det ett och annat smällande av raketer ;)

Nyårsdagen = Freddas födelsedag! Fikade lite med några av hans släktingar :) Sen blev det en riktig brak middag även då :) Sen kom Bulle & Moii över, vi glodde lite tv och fikade. Sen blev det en raggarrunda på kvällskvisten ;)

Utöver de så har det vart full rulle hela tiden, tvättat, städat, tagit bort julskiten. Va till Uppsala igår och köpte ny tv och massa smått & gott på ikea. Sen ska jag på kusinträff på onsdag i Södertälje, ska bli lite smått jätte kul :)


2009/2010

 

 

 


RSS 2.0