Ikea = Kärlek

Idag blev det hem till Freddas Farmor & Farfar för att fira farmor som fyllde år i tisdags :) Blev en fika och sen vidare till ikea. Köpte nya köksstolar och nytt badrumsskåp, och självklart lite smått skit ;) Sen hem och montera ihop, eller Fredda montera och jag heja på =) Nu är allt klart och de blev sketa fint :) Nu vette sjutton vad jag ska hitt på, internet dör hela tiden så datan ger jag nog upp snart!!

Aa juste vi snackade med Freddas pappa i morse, och den lilla grisen satt med en öl i handen nere i Thailand och hade sisådär 30-35 grader :( Man är ju inte ett dugg avundsjuk :( Blää!

Imorrn blir det jobba kväll! Får hoppas bara att jag inte åkt på ögoninflammation, för såhär kan jag inte se ut om jag ska jobba imorrn, ser ju för taaaaskigt ut!!! :/

Middag hos mutti

Blev hämtade av mamma vid fem tiden, sen va de dags för middag med lilla släkten :) Riktigt trevligt och mkt skratt :) Gulliga små kusiner man har!! <3 När vi kom hem igen blev det soffan och poker ;)
Nu måste jag tydligen gå ut och skotta snö eftersom att allt rasade ner från taket precis utanför dörren :/ Kul om de fryser ;)

 


27/2

Igår blev det som sagt Mobergs :) Riktigt rolig kväll med mkt folk. Mår lite som man förtjänar idag!
Fick lite bilder av Moii:





Äntligen den efterlängtade Fredagen!

Har längtat till fredag så de är helt galet! Jobbat hela veckan, är helt slut i kroppen och skulle verkligen behöva sovmorgon på nån timme ;) Nu är jag faktiskt ledig både lördag och söndag! :)
Idag va de lön, kan ju säga att jag blev mer än glad. Dubbellön i fickan är ju inte helt fel ;)

Ikväll blir de utgång! Får hoppas att de är lite drag! Men de vet man aldrig... Nu har vi precis ätit middag och sitter nu och väntar på att Bulle & Moiii ska komma. :)

Imorrn blir de middag hos mamma eftersom hon har fyllt år ;)

Grattis på födelsedagen mamma!!


22 februari

Hej hopp gummi snopp, tycker om att äta plopp!!

Idag va de jobb i vanlig ordning. Tröttare än nånsin och kallare än nånsin, men de gick ändå :) Har precis ätit middag och nu är de pokerturnering som gäller ;) Imorrn är min lediga dag den här veckan, så vakna utan klocka är de enda jag har planerat. Ska kanske åka förbi mor min som fyller år på onsdag, men då jobbar jag kväll så kan inte åka dit då :(


Helg!

I Fredags blev det storstädning på förmiddan, sen jobb på kvällen. Har min jobb helg nu, så de är bara pina sig :)  I lördags blev de också jobb, mördarpass för att vara en lördag ;) Men tiden gick rätt fort. Men jag måste säga att de va helt galet väder, kör tiden tog ju lite längre tid än vanligt, men jag kom hem till slut iaf.
Då blev det middag uppe hos Freddas mor, smarrigt! Sen blev det en liten golf turnering för en del, vissa gick in i de lite mer än andra :) Haha! Grabbarna började förkröka och jag satt nykter, skulle va chaffis och så ska jag jobba idag :) Måste säga att de är rätt kul att va nykter när alla andra är fulla( ialla fall en timme eller två). Sen dog jag rätt fort, gick upp lite för tidigt så va helt slut :)

Nu har jag precis vaknat, skulle kunna sova några timmar till, men va fan! Blir jobba kväll ikväll!! Ska väl försöka göra nått vettigt idag också, kanske skotta lite snö så man kan ta sig till jobbet ;)

 

 


Lediga dan idag

Min enda lediga dag den här veckan :) Kan ju säga att den behövdes, speciellt min 12h sömn jag fick :) Fy fan va skönt! På förmiddan blev det en sväng ner på stan med Fredda, skulle köpa present till svärmor som fyller år idag :) Va upp dit på en fika och lite skit snack :) Sen va de tvätt dags och så fick jag nått ryck och började städa "akvariet", men kom då på den smarta tanken att byta till ett större :) Så större akvarium blev de, men då behövs ju fler fiskar :) Så jag åkte ner och köpte några små rackare :) Husdjur, alltid kul! :) Haha!

Pappa va här med en liten överaskning, en bil som jag får låna tills på söndag. Skit ful, men men... Orkar inte ens leta bil längre, så nu får de bli busskort :)

Nej nu ska jag gå och kela med mina fiskar!

Tjing tjong långkalsong, ta dig i baken!

Reklam



Lovade Linda att inte lägga upp den här på bloggen ;) Därför jag gör de! Hihi :)
Gratis reklam för nördarnas nya "serie" också :) Haha!

Vår!

Vårkänslan börjar närma sig, lite :)


Måndag...

Ny vecka, ny dag! Riktigt skön dag idag, äntligen lite sol!! Något jag verkligen saknat, fick passa på att njuta av solen när jag jobbade. Hoppas den tittar fram imorrn också, för då slutar jag kl 14 :)
Annars har de inte hänt så mkt idag, har städat och plockat lite. Snackat lite med min far om en bil som jag är lite sugen på, får se om de är nått att ha eller inte ;)

Alla <3 Dag

Blev inte en speciell dag direkt. Känns faktiskt lite som vilken dag som helst ;) Men de gör inget :)
Imorse hann vi med att storhandla, sen fick jag nått ryck och bakade :) Blev en riktigt god middag som Fredda så duktigt fixade! Och självklart på söndagar Film, idag fick de bli Wallander på tv4 :)

Imorrn blire jobb i vanlig ordning, en tung vecka framför mig. 1 dags ledighet, tungt! :/


Helgen...

I Fredags blev det Täby med Bulle, Moii & Fredda :) Hittade inte ett skit, så vi kom på att vi skiter i alla hjärtans dag :) Funkar ju de med :) Sen blev det en lugn kväll med poker hemma hos oss. Va lite bussiga och åkte och hämta bror min ute på Gräddö också.

I Lördags kom mamma och hämtade oss, sen tog vi bussen till Kapellskär. Dags för en tripp till Åland! Hela tjocka släkten va med, inte för att den är så stor men ändå ;)  Riktigt trevligt faktiskt :)

Kväller...

Jobbet gick bra, jobbade lite över också men de är ju bra, då får man övertid ;) Skulle hämta Fredda vid bussen halv 5, men idiot sa fel och menade halv 6. Så där stog jag och väntade en halv timme innan han ringde och sa att han kommer halv 6 och att han sagt fel. Och självklart så hade han inge batteri i lurn :/ Men som tur va så höll en viss Jonas Bulle mig sällskap :) Hem och laga middag och sen lite poker ;)

Nu har vi precis vart upp till svärmor och snackat lite skit och gosat med Molly :) Nu är det film-time. Och imorrn blire jobb sen hoppas jag på täby efter, och jag hoppas Moii följer med, för vi skulle nog behöva varandras hjälp lite vad gäller Söndag <3

...

Usch vad jag är uppe tidigt, har ju faktiskt sovmorgon :/ Men men.. då kanske man kan få nått vettigt gjort innan man åker och jobbar. Börjar tolv idag, och ska jobba med Linda så de blir hur nice som helst :)

Aa juste jag färgade håret igår kväll ;) Har inte kollat resultatet än, men de blev nog bra ;)

Ledig

Min lediga dag idag! Så jävla skönt! Sova tills man vaknar av sig själv är någor jag saknat :) Satt och försökte komma på nått att göra, det fick bli en tripp till Ikea :) I Löööv! Hittade en massa smått & gott. Sen blev det en tripp till djuraffärn så jag fick köpa ett nedrans husdjur. Det blev tyvär ingen hund men de fick bli fyra fiskar :) Hahaha! Jaja, lite kul kanske =p

Nu vette sjutton vad jag ska göra, skulle behöva tvätta men vet inte om jag har nån lust. Städa behövs iaf inte för de gjorde vi riktigt ordentligt igår ;)


Naaaw!

Haha Mamma tyckte jag skulle köpa den här istället för mitt "monster" ;)

Helgen över....

Då va den här helgen slut :/ Inte för att jag känt att de har vart helg men ändå..
Jobbade idag också, känns ju i och för sig rätt skönt att jobb helgen är slut men nu kommer en fullspäckad vecka också ;) Men de blir ju pengar och de behövs alltid ;)
Det har ju vart lite plus att de har vart skit fint väder ute idag, man blir lite piggare iaf :)

När jag kom hem blev de dusch och en sväng in till Norrtälje. Sen komma mamma över på fin besök!! Och jag höll på att elda upp hela huset :O Herregud! Höll på att bajsa på mig, brandlarmet tjöt och mor satt som ett ? i soffan, jag sprang runt i panik. Men de va ju bara lite bränt ris i kastrullen... Oj då! ;)

Har precis kollat på Blåsningen, så jävla kul. Nu blir de halv sova till Wallander, sen får man gå och lägga sig på riktigt. Imorrn blir de jobb igen ;)


Tack för idag, slut för idag!

Slut jobbat för idag! Gick rätt fort ändå, men de va lite små tungt att komma upp imorse, fast jag sovit 8h :/ Men nu är jag äntligen hemma och ny duschad :) Ikväll blir de middag hos Freddas mutti :) Sen vette sjutton vad jag ska hitt på :)

Drömma får man!


Fredag!

Full rulle hela dan :) Vaknade med tuppen typ, sen iväg till thuns och slösa lite pengar :) Sen hem och käka lite lunch och sen in och träffa Huggarn!! Alltid lika söt! Så skönt att träffa henne för man blir glad och på bra humör när man träffar henne.

Nu håller vi på med middag, eller Fredda gör de medans jag sitter här ;) Sen ska man va lite gullig och skjutsa lillebror till Bergshamra :) Ikväll blir en lugn kväll för imorrn blir de jobb.

Tjing tjong

Torsdag

Veckan har bestått av jobb :) Lite små dåligt väder, men men... de är bara stå ut ;)
Idag är jag ledig så får se vad man ska hitt på :) Imorrn blev de också ledigt och jobb hela helgen :) Imorrn ska jag trägga Huggarn, de är en sak som är säkert!! <3

Kan passa på att Gratulera Linda som fyller 27 barre idag!!!! :) GRATTIS!!

Ny dag! Ny vecka!

Såg igår kväll när jag gick och la mig att jag jobbar kväll idag! Nice! Det betyder sovmorgon :) Nu sitter jag här i soffan, har precis smällt i mig en kopp kaffe men mackan ville inte riktigt ner så han fick hamna i soporna :/
Tänkte ta mig en dusch inom en snar framtid, sen får man se vad dagen har att bjuda på :)


RSS 2.0