Då var den dagen slut..

Ännu en dag på lovet har gått och imorrn är det den sista, förutom helgen, men då är man ju alltid ledig. Idag har jag hunnit med en hel del, Jag har:
* Duschat 2ggr
*Växlat in små pengar
*Vart hos slickan och hämtat tröja
*Tvättat
*Målat naglarna
*Packat
*Städat
*Spela data
*Rensat alla lådor i garderoben
*Slitit ur alla kläder ur garderoben
*Mosat in alla kläder i garderoben

Och nu sitter jag här och har lite små ont i huvet, börjar bli trött men inte sov trött. Men får se om man lyckas somna nån gång, imorrn blir de iaf gå upp med tuppen, eller ja vid elva iaf. För vid tolv kommer fredda och hämtar mig så ska vi hem till Hellan och sen vidare till Åland. Det blir Jag, Hellan, Johanna, Tilda, Danne, Fredda och kanske Tessan =) Ska bli skönt och göra nått annat för en gångs skull. Ska sova hos en klasskompis till bf brudarna, så kommer hem på lördag igen ;)

Nej nu blir det slå på en film =)

<3

Torsdag

Vakna för nån timme sen, satt mest och sega framför datan, men efter ett tag förstog jag att det kanske inte är så smart att göra hela morgonen. Så jag tog en riktigt lång och varm dusch för att vakna till liv, och nu har jag plockat lite i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Dagens planering är städa och tvätta och planera morgondagen som består av Åland ;)

See yaa <3

Dagarna

         

         

         

<3

Känn dig som hemma!

Japp det blev åka backen idag igen =) Riktigt kulit är det faktiskt, jobbigt bara att man inte orkar springa upp hela tiden, ner kommer man ju lätt men det är jävligare upp. Men det blev några åk iaf, det var brudarna, bulle och fredda. Sen kom tessan och slemmis förbi för att säga hej också =) Efter blev det en kaffe på donkas, eller jaa, kaffe är ju bara förnamnet, Pia tappade muggen och försökte fånga den av ren reflex men lyckades inte så bra, så det sved lite fint på både, mej, Johanna och Pia ;) Lyckat!
Sen blev det hem till Sambo för skilsmässa, dags att fara hem till mamsen igen, men jag måste erkänna att det har varit kul att vara sambo. Fast min mor blev kanske inte lika glad. Dagens citat: Hej jag vill ha barnbarn INTE hundar! Haha garva så vi höll på att dö, ibland får hon till de ;) Men du behöver inte vara orolig mamma, du kan få behandla mina hundar som barnbarn sen om du vill, jag är snäll idag =)
Sen blev det en promenix hem med massa packning, tog lite längre tid än vanligt kan man ju säga, fast Pia följde mig till hotellet så det gick bra ändå. Nu ligger jag här i min säng och funderar på hur man ska spendera tiden nu, helt ensam.

Go Natt <3

Onsdag

Vaknade i morse av att hellan ringer och frågar om jag ska ner på stan och fika. Var nog lite borta i huvet, men frukost på stan tackar man ju inte nej till, så jag och Pia klev upp och tog oss ner på stan för att möta upp tessan och hellan sen blev det frukost på Pelikan =) Sen gick vi en snabbis på stan och shoppade lite onödigt, sen hem igen. Gjorde inte så mycket, låg mest och slappa. Sen kom Slickan över för Pia skulle klippa henne ;) Och nu sitter jag här medans Pia ligger och tar ett varmt och mysigt bad ;) Snart ska vi till blygis och handla lite middag och sen hem igen för att laga den också =) Och lite senare kommer brudarna över så ska vi ut och åka pulka, Hihi riktigt kul =)

Ha en bra kväll <3

Pia hoppla polle!

Åkte till Pia igår, va först ut till hennes stall och åkte pulka efter lilla-plutten. De var roligt ;) Sen fick jag prova rida Penny, höll typ på att skita ner mig, men ändå =P. Åkte hem, käkade middag, snackade skit och tog det allmänt lugnt. Sen träffade vi hellan och slickan, slickan skulle till rebecca och hellan vänta på tim, så vi åkte med hellan till donkas och tog en fika, sen hem igen. Och på donkas satt vi och planerade vårt hemliga uppdrag och hellan och tim ville också va med. Så dom kom in och lillebror fredrik och danne följde också med, vi åkte pulka =) Sen försökte vi sova men det gick ju inte så bra ;)

Idag
Vaknade av att pias mor ringde och väckte oss och sa att hon skulle komma och hämta oss, så det var bara slänga sig upp ur sängen. Åkte hem till henne och käkade frulle sen till pias stall. Haha pia blev lite rid sugen så hon hoppade upp, haha men oj vilken osis hon ramla av =) Hahaha de va kul =) Åkte och handlade lite mat efter det och sen åkte jag ner till körskolan och gjorde lite prov, så att allmänheten ska bli nöjda nån gång ;)
Nu har jag precis klivit upp efter en timmes bad i badkar, hur skönt som helst =) Pia satt inne på toan med datan så vi kollade andra avenyn samtidigt =) Nu står pia i duschen och jag ska klä på mig och sen fixa mat, för sen kommer Pillan över på middag och en massa snack ;)

Aa juste idag fyller min Mor år! Grattis till henne <3

Hej hopp!

Ikväll har jag vart upp till donkas och fikat med brudarna, tesseifluff och tj tittade också förbi, lika trevligt som vanligt ;) Efter de åkte vi upp till lv3 och stog och snackade med hellan och johanna medans rebecca åkte några glödjevarv ;) Sen kom danne och hämtade mig för vi skulle leka, satt och kollade lite på tv och snackade skit. Inte så populärt om du frågar min mor som ringde och sa att hon inte kunde sova. Det är faktiskt ganska jobbigt att ha rum ovanför hennes rum, hur jag än smyger så låter det som jordbävning nere i deras sovrum, Sorry! Danne åkte precis hem och nu sitter jag här i min ensamhet, funderar på att antingen sova eller kolla på film, har inte riktigt bestämt mig.

God Natt <3

Vilken dag är det?

Fy vad skönt, det är söndag idag men det känns verkligen inte som de. Var riktigt utvilad i morse när jag vakna, tog en lång och varm dusch och sen sega jag mig igenom hela morgonen. Sen kom bror över och vi åkte till Rimbo till mormor och morfar, och jag körde ;) Kom dit sen åkte dom och köpte mat, vi käkade lite sen var det dags för kortspel, tyvärr måste jag erkänna att jag förlora så jävla hårt, skyller på att hjärnan inte var på topp eller nått. Sen blev det en trög bilfärd hem, jag hatar snö kan jag ju tillägga. Nu sitter jag här och gör inte ett skit, lite små tråkigt. Men nått hittar man alltid på ;)

Hade <3

Filmkväll

Filmmys med Pillan och tessan idag, vi kollade på Australia. Det blev svull och skitsnack, riktigt skönt, det är sånt där man behöver ibland. Men tessan va nog lite trött för hon somna i sängen och Pillan blev uttråkad och satt och sjöng, gullig prick det där. Tack för ikväll brudar <3

Lördagen den 21 Februari

Vaknade av att bror och hans polare lyssna på musik, och det är inte så populärt i mina öron klockan halv elva typ! Usch och fy vad trött jag va, och jag är det fortfarande. Orkade inte kliva upp ur sängen så jag tog datan i knät och la mig till rätta igen. Då skriver kusin att dom ska komma över och åka fyrhjuling och fiska så då fick man skynda sig och kliva upp.Hur kul som helst var det att åka =)
Nu har dom iaf åkt hem och jag sitter här och gör absolut ingenting, hur skönt som helst =) Ikväll blir det filmkväll, känns skönt, för jag känner mig lite små sliten.




Puss & Kram <3

Äntligen fredag!

Fredag och man vet att man har lov nästa vecka, hur skönt är inte de? Dagen har spenderats i sthlm på älvsjömässan, de var ganska tråkigt om jag ska vara ärlig så vi åkte hem ganska fort, och som vanligt så va vi uppe i varv och skrattade tills vi fick ont i magen, vette sjutton vad det är för skumt med mig, men känner mig så taggad hela tiden =)
Kom hem för nån timme sen, tog en riktigt lång och varm dusch och nu har jag precis sminkat mig. Ska snart få skjuts ner till station av mamma för att möta upp Moii, sen ska vi gå och handla lite och sen vidare hem till Alejandro =) Ska faktiskt bli roligt, har inte vart med dom på ett tag pga vissa saker, men det ska bli riktigt kul =) Får se om vi lyckas lura med oss Alejandro in till Norrtälje sen ;)

Ha en toppen kväll <3

Torsdag

Redan torsdag? Shit, det känns som onsdag! Veckan har gått äckligt fort.
Hade en vanlig morgon i morse, men sen när jag låste dörren för att sen gå till bussen så ser jag bussen åka förbi. Men grattis jag som ska till tandis, fort som attans fick jag springa in byta till varmare kläder. Sen var det bara till att börja knata, hur kallt som helst och det blåste hur mycket som helst. Kom iaf i tid till tandis, fick komma in tio minuter tidigare till och med. Och det kunde man ju ge sig attans på att det bara tog tre minuter och det enda vettiga dom kom fram till var att jag hade två hål =( Usch jag orkar inte med tandläkare längre. Efter tandis var det vanlig dag i skolan, och även idag stog skrattdamp på schemat, usch jag har nog inte skrattat så mycket på flera år tror jag =)
Efter skolan gick jag hem till Pia, fick middag bara för att jag är så snäll och kanske för att Pia är så duktig på att laga mat =) Sen kom mor min och hämtade oss och vi åkte hem till mig, satt där en stund, men energiska som vi är så gick vi inte till Norrtälje. Tog en fika paus på donkas och sen gick vi en promenad runt på stan, till banken och kollade ekonomin, och sen upp till okå och sen gick jag hem till mig och Pia till sig =) Riktigt härligt att gå och lägga sig efter en sån promenad =)

Sov gott för de tänker jag göra <3

Kulit..

Har haft riktigt ont i magen hela dagen idag, vette sjutton vad som är fel?! Men har man annat att tänka på så glömmer man bort det för stunden.
Längsta dagen i skolan på hela veckan, blää! Jag och tessan hade redovisning på turismen i morse, känns riktigt skönt att ha det gjort =) Sen var det hål timme i två timmar, så vi gick och käkade lunch på donken(mm jätte bra för magen, nej!) Fick typ bara ännu ondare. Men jag får väl skylla mig själv ^^. Sen var det ju riktigt fint väder idag så vi satt ute i solen, hur skönt som helst. Haha sen fick jag och Alejandro nån kick, vette sjutton vad vi hade tagit, men damp kan man väl kalla det annars. Vi satt och sjöng och dansade och flabba som fan, hur kul som helst, kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon ;) Haha och jag kan ju säga att det fortsatte på engelska lektionen, haha, usch stackars dom som såg och hörde oss =P
Och mitt i alltihopa så kom jag på, gud vad folk aldrig är nöjda! Dom flesta gnäller för att jag kan vara hur grinig som helst, men sen när man är glad så gnäller dom lika mycket, herregud =) Aja skit samma, kom iaf precis hem, mamma hämtade mig och vi åkte ett glädjevarv i ådin <3

Skrattdamp!

Tjingeling <3

Aa juste..

missa inte att gå in på melinas blogg, som ligger länkad här på min ;) Sen går ni ner lite och läser världens roligaste inlägg =) Hahaha gulledej <3

Hipp Hipp Hurra!

för Hellan som fyller 19 idag =)
Idag har jag vart i skolan som vanligt, hade sovmorgon och det är ju aldrig fel. Hade psykologi prov också, det gick hur bra som helst =) tror jag iaf ;) Sen åkte jag ner på stan med tessan och alejandro och shoppade lite onödigt och sen en present till Hellan =) Sen vidare hem till tessan för middag och lite fix. Sen åkte vi hem till Hellan för kalas =) Massa trevligt folk var det där =) Jag hade iaf riktigt trelvigt =) Sen skjutsade danne hem mig och vi tog ett glädje varv i min ådi =) Hoppas bara att Danne äntligen fattar att man ska åka audi ;)

Nu ligger jag och snackar med Pia i telefon, standard, varje kväll =)

GRATTIS HELLAN <3

God natt <3



Tack Melvin.!

Igår kväll hjälpte melina mig att fixa min blogg lite ;) Det tog sin tid, men nu vet jag iaf typ hur jag ska göra så ska fixa den lite till sen ;) Men tack hjärtat <3 Somnade som en stock vid tolv och vaknade precis, det blev en sömn på 10h, skööönt =)
Nu blir det duschen och sen skolan =)

See yaa <3

Skönt som attans...

hade massage sista lektionen idag.  Vi skulle öva inför provet så det belv helkroppsmassage, usch vad skönt de va =)
Sen blev det en liten promenix hem från skolan, tänkte att jag skulle vakna till liv men jag tror snarare att jag frös ihjäl. Kom hem pratade lite skit med mamma, käka middag och sen som vanligt satte jag mig vid datan. Men nu har jag precis vart duktig och pluggat psykologi, inför provet imorrn. Ganska skönt prov ändå, det är kanske lätt, handlar om kriser och det var inte så många sidor att läsa. Snart ska jag väl försöka plugga lite körkort, om jag orkar hålla ögonen öppna, är så fruktansvärt trött.

Hade <3

Måndag

Usch vad trött jag var i morse, försov mig för första gången på hur länge som helst. Men för en gång skull slapp jag springa till bussen, jag tog det hur lugnt som helst och bara segade mig igenom allt. Första lektionen på måndagar är ju som sagt hur tråkig som helst, och sen var det gympa och den va ännu tråkigare. Nu har jag precis vart med tessan och Alejandro till coop för att Alejandro skulle storhandla ;) Har även fått höra en massa roligt skit snack idag, Haha, dör av garv ibland asså =P Nu sitter jag i datasalen i skolan och har allmänt tråkigt. Skulle vilja gå hem och lägga mig, är så grymt trött.

Hörs sen <3

Söndag

Sov ut idag, vaknade vid halv tolv, låg kvar i sängen till typ ett. Sen var det dags för dusch och frulle, och bara sega. Sen ringde pappa och sa att han skulle komma över med min bil för den var klar nu =) Fy vad glad jag blev, fast skärmarna är inte riktigt samma färg som resten av bilen och det var synd =( Men det fixar sig nån gång, när man har tid lust och ork =) Jag och mamma åkte ett glädjevarv i norrtälje, och då kände jag verkligen att jag måste ha körkort =) Ska läsa lite i boken ikväll tänkte jag. Men först kommer tessan hit och vi ska göra klart turismen som vi gör tillsammans, men efter det blir det körkortsboken =) Skulle vilja hinna titta på en film ikväll också men får se hur det blir med den saken.


Tjaoo <3

Alla <3 Dag

Lördag idag! Vaknade faktiskt riktigt pigg idag, tog en dusch och fixade mig, sen blev det städa rummet =) Sen kom bulle och hämtade mig så åkte vi och handlade lite sen hämta Pia och sen till flygis. Jag och Pia skulle ha romantisk middag eftersom ingen annan ville va med oss ;) Det blev karré, potgratäng och bea ;) Sen kom även bror över på middag så det blev inte bara jag och Pia iaf, det var en som ville va med oss iaf ;)
Sen gjorde vi inte så mkt, satt och snackade och efter ett tag blev det riktigt långtråkigt och vi ville verkligen hitta på nått. Men alla var ju så upptagna, så vi tog en promenad in till Norrtälje =) Hamnade först på donken för en kopp kaffe, sen statoil för pimpim klubba, sen kom slickan och johanna förbi och sa hej =) Sen vandrade vi vidare, ner mot stan och ja vi gick en rejäl runda. Gick bara och pratade om allt mellan himmel och jord, hur skönt som helst. Men sen när ordförådet tog slut så kom vi på att det var ju jävligt kallt och benen hade ingen känsel. Så vi gick hem till Pia och värmde oss, sen efter ett tag kom rebecca och hämtade oss, åkte runt, hämtade slickan och åkte lite till. Sen gjorde vi typ inte så mycket mer, satt och väntade på rebecca ett bra tag för hon skulle snacka med nån nere på akuten. Och nu äntligen är jag hemma i min varma säng =)

Hoppas ni haft en bra lördag <3

Fredag den 13

Som vanligt så stog kök på schemat, det var faktiskt helt okej kul. Efter skolan kom pappa och hämtade och så åkte vi och hämtade bror & bror. Sen bar det av hem till farfar som fyllde år i onsdags =) Min Farfar är världens gulligaste<3. Sen var det stressa hem, hoppa in i duschen och börja fixa sig inför kvällen. Men jag är alltid så seg, så jag satt och lyssnade på musik, kollade runt lite på internet och så....Och som vanligt blev det hur stressigt som helst, speciellt när man kommer till det där stadiet, Vad ska jag ha på mig? Usch den tanken tycker jag inte om. Men iaf vid 7 var vi på antep allihopa, det var jag,Mickan,Johanna,Hellan,Tessan,Pillan,Sara & såklart födelsedagsbarnet Malin =) Det var riktigt riktigt trevligt! Efter så åkte vi till Malins mamma och satt där ett tag sen bar det av upp till mobergs. Mötte även upp Pia däruppe ;) Men det kunde man ju ge sig attans på att det var skit tråkigt, vi va där så tidigt och då är det inge folk, så vi åkte med rebecca en sväng. Efter det bar det av hemåt, och fy vad trött jag va, jag satt här hemma och försökte verkligen hålla ögonen öppna men det gick inte, så jag har sovit som en riktig stock inatt ;)
Tack för en trevlig kväll brudar <3

                                              





                                               

Tjaooo <3

Inte för att verka gnällig: Men fan va trött jag blir...

Huvudet håller verkligen på att explodera! Har ont i huvet, är stressad och trött på allt vad plugga är för nått. Jag är så trött på att sitta och läsa hela tiden, och allt vi gör i skolan är bara stora arbeten med redovisning och arbeten att lämna in. Men man ska väl egentligen inte gnälla, det är ju inte så lång tid kvar nu =) Det är väl bara kämpa, snart är det ju lov iaf och sen går vi ut på praktik =)

Nu ska jag hem till Piia, orkar inte sitta hemma och jag har inte vart med henne ordentligt på över en vecka =) Ska bli riktigt skönt att snacka av sig lite =)



Hej då <3

Shit vilken bra start på dagen..

Vilken underbart misslyckad morgon. Allt började med att jag knappt sovit nånting alls på hela natten, har vart stressad och nervös men jag vet inte varför. Vaknade, tog det lugnt, gick till bussen (sprang inte ens för en gångs skull) och där stog jag, och väntade, väntade och väntade. Men inte kom det nån buss inte, så jag gav upp efter en halv timme. Skit förbannad var jag, gick hem och försökte värma mig lite eftersom jag höll på att förfrysa! Vid typ tjugo över nio började jag gå till skolan, åhh då kom jag på de, jag hatar verkligen vinter. Vad är det för positivt med vinter egentligen? Det är kallt?Halt?Bilar åker av vägen! Folk dör! Vissa kanske t om fryser ihjäl! Är så fruktansvärt trött på vinter, man kan ju strunta i vinter och ha bara vår, sommar och höst, och så kan man lägga julafton och nyår på vårsidan ist. Tänk dig vad skönt att fira nyår när det är lite varmt ute =)

Neej nu ska jag försöka göra nått vettigt, efter skolan blir det ner till körskolan och ner på stan =) Och ikväll har jag bestämt mig för att strunta i att läsa körkortsboken!!!

Ha en bra dag <3

Hemma idag? Ja tack!

Jaa jag stannade hemma idag ändå, det var ju faktiskt friluftsdag, och om den nu verkligen ska heta fri...dag så borde den ju vara fri också. Så jag tog det på orden och var fri hela dagen =)
Vaknade lite senare än planerat, men sen var det bara fram med körkortsboken och pressa. Tog några msn pauser emellanåt för att vila huvudet lite. Jag kan väl inte påstå att det har gått sådär jätte bra men ja..Jag ska verkligen kämpa nu, har gjort det en gång förut men jag har en förmåga att ge upp ganska lätt, spciellt när ingen i ens omgivning är positiv.
Sen fick jag iaf lite hjälp av Danne på msn, vad jag skulle plugga, vad som var viktigast osv. Men det blev lite drygt så han kom över och hjälpte mig ist, inte för att han var så mycket duktigare han, men tack ändå =p  Sen satt vi typ bara och snackade skit och sånt. Åkte en sväng över till Pia för att kolla hur mitt lilla hjärta mådde, det var sådär men jag förstår varför och jag lider med henne =( Om man fick välja skulle man nog vilja slita ut alla tänder och sätta i nya istället, raka och fina.

Nu kom jag iaf precis hem, tänkte göra några fler körkortsprov på datan och läsa lite till. Och jag längtar nästan till att gå till skolan imorrn, först på schemat står massage =) Hur skönt som helst =)

Ha en bra kväll <3

..

En ängel kan inte Hata, men den kan heller inte Älska






Hej Hopp Gummi Snopp!

Sovmorgon I Like =) Men som vanligt är det någon som ska förstöra, telefonen ringde 10 i 8, tur för den som ringde att jag inte hann svara, för på morgonkvisten är jag inte speciellt glad. Hade lite små svårt att somna om efter det så jag klev upp, duschade och satte mig i soffan och kollade på film. Sen som vanligt blev det stressigt iväg  till bussen.
Annars har det vart en lugn dag idag, på företaget satt vi och spelade kort ;) Sen hade vi psykologi och då blev det film =) Tog en riktigt hal promenad hem från skolan idag, det tog ungefär en halv timme och annars brukar det ta max en kvart. Nu har jag typ mest suttit och degat, kollat på sista avsnittet av stormen, inte så bra men ändå.
Nu är det plugga körkort som gäller, vill så gärna ha det Nu! Men det där med teorin är inte min starka sida. Men egentligen borde det gå, eftersom jag vet många många många andra som inte är pluggmänniskor men som ändå har tagit körkort, nämner inga speciella namn =p.

Imorrn vette sjutton hur jag ska göra, Friluftsdag? Plugga körkort? Åka med Pia till sthlm?

Tjaooo <3

9 februari

Vaknade i morse och var hur trött som helst, men det var bara ta sig i kragen och kliva upp. Försov mig lite oxå, så som vanligt så blev det en liten jogging tur till bussen. Skolan var väldigt soft idag, första lektionen gjorde vi inte så mycket, satt och kasta pappersboll till varandra typ ;) Sen var det gympa och det var hur kul som helst, och sist men absolut inte sämst, massage. Idag blev det fötter, armar, mage och axlar =)
Sen åkte jag, tessan och alejandro och kollade på skor och sen åkte vi och handlade lite. Jag skulle egentligen plugga körkort idag men det gick ju inte så jätte bra.
Tessan kom över ist, så vi satt och kollade film och så hjälpte jag henne och fixa en blogg, en enkel sådan men ändå =)
Nu har hon precis åkt hem och jag vette sjutton vad jag ska hitta på, har lite sisådär små tråkigt. Är inte ett dugg trött och det känns onödigt att gå och lägga sig tidigt när man har sovmorgon imorrn =)

http://tezzanjansson.blogg.se



Snart måndag...

Jaha, då var helgen slut. Men jag måste erkänna att den här helgen har varit riktigt riktigt rolig.
Idag blev det inte riktigt som jag planerat, jag skulle egentligen pluggat körkortsboken, men jag kände mig inte riktigt på topp för de. Jag har iaf städat mitt rum, men sen har jag bara legat på soffan precis hela dagen och kollat film och druckit cola. Kanske lite smått bakis? Har haft den känslan hela dagen =P Men imorrn blir det nya tag, då blir det skolan, gympa och massage. Efter det så blir det hem och plugga plugga plugga körkort, man måste ju ligga i. Jag längtar så jag tror jag spricker =)

Usch om 45min är det måndag, det känns inte så jätte bra om du frågar mig =P

God Natt på er alla glada <3

Johanna 19!

                                              







                                               








                                               




Söndag idag!

Igår va det kalas hos johanna, det var riktigt trevligt =) Det blev singstar, och jag var kung , eller inte =P Sen åkte vi in till norrtälje, vet inte riktigt vad klockan va men vi åkte till statoil och käkade korv =) Sen var jag med Pia & Co, åkte runt med linus som körde som en jävla dåre =P. Sen vid tre tiden var det dags att åka hem och sova, somnade skapligt skönt kan man ju säga =)
Jag var faktiskt lite små seg idag när jag vakna, jag är inte utvilad men jag kan inte heller sova mer. Jag ska försöka städa mitt rum och plugga körkort idag, sen vette sjutton hur planerna ser ut ;)

Bilder från igår kommer när jag orkar =)

Hade <3

Lördag

Kunde inte somna igår, lillbror och hans polare satt och gapade hur länge som helst, men till slut somna jag vid typ halv 3. Och självklart så vaknade jag klcokan 10 i morse av att dom satt och pratade. Fy fan, väck aldrig en björn som sover =P
Efter frukost åkte jag och mamma till täby centrum.. Köpte en massa roliga grejer, tröjor, byxor, muggar, halsband, örhängen och en massa kul =) Kom precis hem ska snart ner och fika eftersom vi köpte semlor ;)

Ikväll ska jag till Johanna som har fyllt år, så vi ska dit och fira henne =)

Ha en bra lördag <3

Filmkväll..

Nej nu orkar jag inte sitta hemma längre, jag kommer ju väga 500 kilo snart och växa fast i sängen med datan fast klämd mellan valkarna, och sen kommer dom få lyfta ut mig med lyftkran.
Okej lite seriöst nu då, jag har suttit och pluggat hela dan och jag har så otroligt tråkigt. Pia är ju så seg så henne struntar jag i. Ska till tessan och kolla på film istället om planerna går som planerat. Men man vet aldrig ;)  Nu ska jag iaf äta middag och det kan ju vara en bra början =)

Ha en bra kväll <3

Äntligen fredag, eller?

God morgon kanske man ska säga. Det blev ingen skola för mig idag, jag har sovit hur dåligt som helst och jag kom verkligen inte upp i morse, mitt huvud håller på att explodera. Har tagit några tabletter så ska se om det hjälper. Men det är ganska skönt att bara vara hemma, då kan jag passa på att plugga körkort. Ikväll vette sjutton vad som händer, men jag kan säga att det blir lugnt iaf, men hur lugnt, det vet jag inte =)

Hade <3

Lyckat..

De där med plugga kanske inte var så smart ändå.. Öppnade körkortsboken och skulle börja plugga men somnade efter typ tio min med huvudet i boken, Lyckat eller vad är det man brukar säga ;) Men nu är man ju lite utvilad iaf, så ska nog sätta fart snart igen ;)

<3


Torsdag..

Dagen började inte så bra om man säger så...Jag låg och drog mig i sängen till kvart i åtta eftersom jag trodde att jag skulle ta halv tio bussen in till norrtälje. Gick runt och var bara allmänt seg, sen vid åtta tänkte jag att jag skulle kolla exakt vilken tid bussen gick, Men hallå?! Det går ingen buss, skrik och panik snabb smink och klä på sig och sen var det bara kuta till halv nio bussen, jag hann men det var kanppt. Sen satt jag på körskolan i över en timme och pluggade teori, sen var det dags för dubbellektion kvart i tio. Jag kan ju säga att körkortet är inte långt borta, jag kan nästan känna lukten av de ;)
Efter det åkte jag upp till skolan och hade engelska redovisning, och eftersom jag är så jävla bäst så gick det jätte bra =) Det där med teckande filmer är min starka sida och vad passar då inte bättre än att stå och prata om djungelboken? =P

Kom precis hem, och ikväll blir det plugga plugga och plugga för nu vill jag ha KÖRKORT =)

Puss <3


Tis. Ons.

Igår var jag i skolan, sen åkte jag och tessan ner till roden med en blomma till Johanna som fyllde år, Grattis bruden ;) Sen åkte jag hem till mickan, satt där en stund. Sen gick vi ner till niicole och åkte ett varv i hennes nya fina bil ;) Haha hon är så gullig när hon kör bil tycker jag =) Efter det gick vi över till rebecca för en kopp kaffe och snack.
Sen kom pappa och hämtade oss så åkte vi ut till Rånäs för att hämta resten av mina grejer, känns jävligt skönt att ha det gjort så att jag slipper tänka på att jag måste göra de hela tiden. Nu kan jag lämna allt det där bakom mig =)

Idag har jag vart i skolan, vaknade på ganska bra humör men sen när jag kom till skolan så försvann det för en sekund. Men sen fick jag höra att David(sv-lärarn) var sjuk, då lös jag upp som en sol igen, det betyder att jag skulle sluta 3 istället för halv fem. Jipppppi! Men jag fick gå lite tidigare ändå, haha, min engelska lärare slängde ut mig efter att jag haft damp i typ 45minuter ;) Hahaha, usch, jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Vette sjutton vad det var för fel på mig idag men jag har vart riktigt pigg och glad.
Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till körskolan och snackade lite, sen till coop och handlade.
Och eftersom jag är så jävla bra så lagade jag middag idag, bror kom även över på besök ;)

Men nu ska jag gå ner igen och göra efterrätt =)

Puss & Kram <3

Måndag

Asså jag säger bara fy! Har nog aldrig varit så trött som jag var i morse, och inte nog med det så hade jag så jävla ont i magen och huvet. Men duktig som man är så går man till skolan ändå, fast jag stog bara ut i en och en halv timme sen gick jag hem. Satte mig och pluggade körkort, men när jag var så trött att jag började se suddigt så gav jag upp. La mig på soffan, somnade och vaknade tre timmar senare, oj då ;) Sen blev det dags för plugg eftersom jag har gett mig fan på att jag ska få godkänt i engelska och ta igen allt jag missat så måste jag försöka kämpa med pluggandet. Men nu har jag iaf läst ut en hel bok (jippi), har precis börjat skriva om det så får se hur det går. Mitt huvud behövde en liten paus från all engelska så jag bloggar lite ist ;)
Det känns som det är riktigt mycket nu, massa grejer kvar att göra, sen ska man försöka plugga körkort vid sidan av de. Jag ska ner till körskolan imorrn och snacka med dom, så slipper man allt jävla tjat!!!

Nej nu ska jag lägga mej i sängen och fortsätta plugga ;)
Hade bra! <3

Vilken helg ...

Fredag
Förkrök hos mickan ;) Det var jag,mickan,hellan,skrotis,fredrik,johanna,daniel,tim,danne,malin,patrik,gurkan,britta,tilda.
Tror inte att jag glömde nån? ;) Det var riktigt trevligt. Det blev lite ölspel och massa snack ;) Sen vidare upp till mobergs, som var lagom kul, det var tråkigt att det var så lite folk bara. Men tack för en trevlig kväll ;)











Lördag
Vaknade lite sådär lagom seg. Åkte en sväng med mickan och hennes päron ut till hennes farmor och farfar. Sen hem till slickan igen för snabbfix och sen typ springa ner till rebecca ;) Sen blev det rally till bowlinghallen kan jag ju säga ;) Det gäller ju att vara ute i sista minut, men vi hann iaf och det blev till och med lite tid över. Det var jag, slickan, becca, jimpa, björn och mattias =) Pia skulle med men stackarn hade så ont i huvet så hon orkade inte. Och det kunde man ju ge sig attans på att jag skulle vinna ;) Fast jag tappade klotet åt fel håll =P Hahahaha, har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Hahaha. Sen blev det i alla fall middag på antep, och det kunde man ju ge sig attans på, vi fick vänta på maten i en timme och drickan i en halv timme. Då var man ju lite sisådär lagom hungrig. Men vi fick i alla fall maten och satt och hade det trevligt. Sen åkte vi en runda med matte som körde, sen skjutsade han oss till På g, men där var det riktigt tråkigt. Så grabbarna drog och vi tog en sväng till med mattias, hahaha galen grabb de där =P Sen visste vi inte riktigt om vi skulle dra hem eller vad vi skulle göra. Men vi hamnade iaf till slut på teatern, och det kunde man ju ge sig attans på att morsan skulle dit också. Mamma, systrarna blondii och sussi hade vart ut och käkat och skulle såklart dit vi skulle =P Men det var riktigt roligt ändå ;) stog och dansade med dom hela kvällen, och så träffade jag även kusin fredrik och hans Sara =) Hahaha det var ju ännu roligare ;) Nej det var faktiskt riktigt roligt där, det ska göras om ;) Sen blev det hem till Slickan för lägg dags.

Söndag
Vaknade faktiskt ovanligt pigga idag?! ;) Gjorde i ordning oss lite snabbt sen gick vi ner till rebecca. Åkte ut till hennes hus ute i Länna, sen lite hit och dit och fram och tillbaka. Sen åkte vi ut till rebeccas stall ute i marholmen och hälsade på hennes häst frasse ;) Och det var någon dum häst som försökte snylta på min klubba =P Hahaha. Sen åkte vi till Pia och fikade, sen var det dags att åka hem till slickan och packa ihop min helg. Vidare ner till rebecca och sen åkte vi och käkade med mattias och björn.
Och nu äntligen sitter jag här hemma vid min kära data, ska snart gå och ta en riktigt lång och härlig dusch =) Sen blir det glo på tv =)

Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag <3

RSS 2.0