...


Fredag

Jaha nu var lov veckan slut då. Idag har jag varit med Mickan och hennes mamma till Täby. Köpte två linnen, en tunika, nagellack och ett par tights. Sen blev det lunch på donken. Kom hem typ vid två satte mig vid datan, låg och glodde lite tv, packade ihop lite grejer sen vid fyra kom john och hämtade mig. Åkte och handla och sen hem för att äta en skit god middag och kolla idol, (eller jag iaf, john hatar idol). Nu håller vi på att installera om min data, hade tydligen en massa virus =P tyckte den va lite seg. Får väl se om den är färdig tills imorrn, för då blir det nog sitta och spela hela dagen för det ska ju bli svin kallt. Sen på kvällen kommer Luder förbi och kanske Tommy, då blire grilla och spela tv spel och dricka öl. Standard när man umgås med dom. Hoppas ni har en trevlig kväll alla glada, och spöka riktigt mycket nu i helgen, för det ska jag göra. Kanske tar en sväng ner till svärfar för lite "Bus eller Godis" ;) Hehehe.

Hej på er alla Spöken och Häxor!

Go natt

God natt alla glada, nu ska jag gå och lägga mig ska nämligen upp med tuppen imorrn, ska till täby centrum med Mickan. Det är tre saker jag vet redan nu som jag ska köpa det är, en tröja, strumpbyxor och nagellack. Men jag lär ju inte hålla mig inom dom gränserna men det gör inget. Är man rik så är man (inte).
 
Go natt på er och dröm sött om mig ;) <3

Tråkigt

Jag har så jävla tråkigt så det är inte sant, nu är jag trött på att måla och be om hjälp som man aldrig får. Hatar när man ska behöva göra allt själv, speciellt när det inte är ens egna saker man ska städa och plocka, sortera och kasta. Och ingen hjälp får man av ägaren. Har försökt måla klart idag men tappade suget, inte lätt när man får "hjälp" av en död fisk. Vill verkligen att det ska bli färdigt, mitt nya rum, men för det så måste jag åka och handla en massa grejer och det är inte lätt när man inte har körkort. Men man kan ju ta allt sen istället, sen, sen, sen och sen. Jag vill att allt ska ske nu inte sen, börjar man renovera något så gör man ju klart det så fort som möjligt inte inom en period av 10år.
Nej nu orkar jag inte mer, lägger ner det med målning och allt vad det heter i alla fall nu över helgen, det tar på krafterna och inte minst mitt humör.
Ikväll ska jag bara sitta vid datan och kanske kolla lite film. Morgon dagen vette sjutton hur den ser ut, men det ryktas om att det eventuellt blir en tripp till Åland, men man vet ju aldrig.

Ha det bra alla glada!

 


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Blev väckt i morse klockan nio av att telefonen ringde, vem f*n ringer klockan nio på en vardag för att prata med någon som jobbar, vanligtvis är man ju på jobbet klockan nio. Inte kul att väcka en björn som sover det kan jag bara tala om. Efter det var jag skit grinig och kunde verkligen inte somna om. Gick ner glodde tv, läste tidningen och åt frukost, visste inte vad jag skulle göra sen var inte på nått bra humör, men efter ett tag började jag städa lite i lillebrorsans rum. Sen blev jag på plock och målar humör så städade och böt lillebrorsans garderob och målade klart i mitt rum =) Men tyvär tog färgen slut, har pytte lite kvar så ska åka och köpa färg nu så fort mamma kommer hem, sen ska jag nog fortsätta. Jag måste hinna färdigt till helgen, då ska vi till Uppsala och handla grejer till rummet och till toan, då ska även lister i tak och golv upp. Sen är det bara börja flytta in, jag vet precis hur jag vill ha det, ska kolla lite i Jotex katalogen idag, ska se om jag hittar några fina gardiner eller något annat kul.
Ne nu ska jag ut till spillan och hämta bror sen åka och köpa färg.
Varning: Det är jag som kör så ge er inte ut i trafiken för nu kommer rallykalle!

Puss & Kram julegran! <3


Lov

Nu känns det verkligen att det är lov, jag har vänt på dygnet redan efter en natt. Jag kan inte somna, igår satt jag uppe och kollade en massa repriser av olika tv program men det blev ganska tråkigt i längden. Det är ju hur tråkigt att sitta uppe helt själv, John somnade flera timmar före mig, och där satt man ensam i mörkret med en dator i knät. Somna till slut i alla fall, men somna sent betyder ju även att man vaknar sent, då var ju halva dagen borta.
Klev upp i morse i alla fall, diskade lite och packade ihop datan och lite saker, sen kom mamma och hämtade mig i Rånäs. Jag körde hem, gick väl bra, det var rätt längesen nu faktiskt. Nu sitter jag här och väntar på att Moa ska höra av sig, hon är ju inte direkt snabbast i stan =)
Nu ska jag antingen fortsätta måla i mitt rum så att det kan bli färdigt nån gång eller så ska jag övertala mamma att åka ner på stan, får se vilket humör hon är på. Kvällen består nog att tv tittande och film.
Rånäs

Måndag

Då var det måndag igen då, jag tog en lång sovmorgon, tyckter man kan göra det när det är första dagen på en veckas lov, man måste ju passa på liksom. Satte mig med datan i knät framför tv:n och bara sega mest hela morgonen. Åt frukost, duscha och sminkade mig vid typ två tiden. Jag har inte gjort så mycket mer känns det som, diskade men det tog ju inte direkt 7 timmar, dagen har bara rullat iväg. Har ätit middag nu och målat naglarna, ska väl lägga mig i soffan under en filt och kolla på film eller nått.
Trevlig kväll på er alla glada ! <3

Höst

höst

Utomlands <3


Thassos 2008
Vill åka utomlands! <3 /

Vintertid

Vaknade i morse och det kändes jätte skönt att man ställt om klockan då gick inte hela dagen bort i sängen. Tog det lugnt i morse, åt en jätte god frukost och spelade lite data. Det har varit en ganska grå och dyster dag idag, man ville typ bara sitta inne. Men jag hade så mycket energi, jag gick ut krattade, städade och fixade lite, tog in dynor och lampor och sånt så att det inte fryser sönder. Sen gled jag mest runt medan John klippte gräset, fixade lite med bilen också. Det är så skönt för det känns inte som söndag idag bara för att det är lov, en härlig tanke. Nu sitter jag här och glor på tv (världens längsta tonåringar på 4:an) har bakat lite också, jag vet inte vad jag bakade, jag hittade bara på lite. Men det blev ganska bra tror jag. Kvällen ser ut som följande: Äta mat, kolla ensam mamma söker och andra avenyn, sen blire nog sitta uppe halva natten och spela, har precis fått ner ett nytt spel =) 

Helg

Vaknade i morse och mådde som jag förtjänade, blev lite mycket igår men kul var det. Tack för en trevlig kväll alla ni som var med. <3
Åkte hem till mamma vid ett tiden för att hämta kläder och sen var det lite inköp av mat på flygis som gällde. Kom hem städade, diskade och plockade lite. Egentligen skulle tommy komma hit ikväll men hans cross gick sönder halvvägs upp till Rånäs, hehe duktigt. John åkte och hjälpte honom och han vände hem, sen tog det max en kvart och han ringde igen och den hade gått sönder så nu sitter jag här själv och väntar på att john ska komma tillbaka från Rimbo så vi kan äta middag nån gång, håller ju på att svälta ihjäl =P eller nått.

Jag kom en värsta kul grej idag: NU ÄR DET LOV <3 I love it.

Fredag

Vakna i morse och va helt slut, som vanligt. Måste va nått fel på mig eller så är jag bara allmänt trött och seg. Tänkte stanna hem men tog mig till skolan, skulle bli ett jävla liv på mamma annars. Hon var nämligen ledig idag för en gång skull, förtjänar hon. Kom till skolan och där visade det sig att vi inte skulle byta om, då var min dag räddad. Vi hade teori, och sen böt vi om en snabbis för att göra efterrätt, tänkte skriva vad det heter men kan inte stava :P hehe. Sen kom therese och hämtade oss ner till bolaget och snabbt hem för att sova middag. Mamma säger att jag är som en gammal tant som måste sova middag, men för att palla en hel kväll och ha gått upp typ halv sju så måste jag det, speciellt nu på hösten. Vaknade efter nån timmes skön sömn, tog en dusch och satt och glodde runt lite här. Sen var det dags för speltimme med familjen, jag, brorsan, mamma och låtsaspappa, det är en klassiker. Det blev ett par skrattattacker, sånt är alltid trevligt. Sen var det dags för förberedelse, brorsan har precis försökt lära mig några sköne mooves i vardagsrummet, haha "vattenspridare" och allt vad det hette. Men dom drar jag nog inte ikväll. Nu sitter jag och väntar på Tessan, Helén och Tim. Vi ska väl sitta här och bara ta det lite lungt för att sen dra vidare till Mobergs. Vi kanske ses där? ;) Ha en underbar kväll!

Jag vill ha en katt <3


Helt vanlig torsdag

I morse när jag vaknade kändes det som om klockan var typ 3 på morgonen istället för 7. Det för mörkt, tyst och jag var hur trött som helst. Men man måste bara försöka resa sig upp sen brukar det gå ganska bra, vingla ner för trappan, kissa och sen sätta på tv:n. Det är en bra början. Vaknade till liv sen i alla fall.
Första lektionen var festarrangemang, det är faktiskt ganska kul eller ibland i alla fall. Sen var det dags för lunch, Dagens lunch: Våfflor med sylt & Glass. Helt okej, lite väl mjuka kanske men det slank ner. Efter det skulle vi egentligen haft håltimme i typ 2h men vi flyttade engelskan så fick sluta halv 2, hur skönt som helst. Engelskan gick ganska bra idag för en gång skull, jobbade ganska mycket så har inte så mycket kvar nu. Sen var det lite damp humör också mest hela dagen, jag diggar verkligen Melinas garv: Höhöhöhöhöhöh. Hehe du är rolig du. ;) Sen var Jessica så snäll så jag fick skjuts av henne hem, tack för det! Jag var lite orolig i början när jag satte mig i bilen men hon kör ju som en Kung.(eller nått).
Kom hem försökte städa lite det gick väl sådär, sen skulle jag lägga mig i sängen och glo på tv men somnade som en stock, vaknade precis så får se om jag kan somna ikväll annars blir det inte kul att vara i samma rum som mig imorgon. Nu ska jag nog bara städa lite och sen ta det lugnt.

Ha en trevlig kväll & Simma lugnt!

Me

Förstår inte hur jag alltid kan bli så snygg på bild. (inte min starka sida att fastna på kort) ;)


                                                                                    

"Ugly Betty"

Fy vilken dag. Tog bussen till stockholm i morse, hade tid hos tandläkarn halv 11, kom in kvart i , dom va lika sega som vanligt. Låg och gapa i typ 50min, helt torr i munnen och mina läppar va fulla med lim. Jag fick tandställning i underkäken. Usch och fy och blä. Kändes typ som vanligt hade lite svårt att tugga bara. Åkte till skolan gick på (boring) engelskan och hade svenska prov.(gick helt okej tror jag). Men sen jävlar small det till, kan inte tugga och det bara tjuter i huvet. Det känns som när man var liten och hade en lös mjölktand det är bara det att det känns som om alla mina tänder är lösa. Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, har precis försökt få i mig lite soppa men bara det gör ont. Jag ser ut som Ugly Betty för er som undrar. (Bilder kommer inte).

Kvällen blir nog rätt lugn, ska glo tv, ringa johnneboy och kanske måla om jag orkar. En liten dusch skulle sitta fint också! =)
Hade fint alla glada! <3

Sovmorgon

Tisdagar är nog den bästa dagen i skolan, det börjar med att vi har sovmorgon till 12 och sen har vi vårat UF företag så då får man jobba så mycket man känner för, det är en ganska fri lektion och man bestämmer själv. Efter det har vi psykologi, det är hur svårt som helst jag fattar typ ingenting men ändå. Sen slut klockan 3 =) Hur skönt är inte det?
Sen när jag kom hem var det bara att hoppa i målarkläderna och fortsätta måla i mitt rum, har kommit ganska långt nu faktiskt. Ska försöka övertala mamma att åka till Uppsala i helgen så vi kan köpa grejer till rummet och till badrummet så John kan börja fixa det snart. Jag får ju faktiskt ett eget badrum när jag byter rum, jag har planerna i huvudet hur allt ska de ut och vilka färger. I huvudet är det skit snyggt men får se hur resultatet blir sen när det är klart, och bara inte mamma lägger sig i för då kan sluta hur illa som helst.
Nee dags för middag , Hade!

Måndag

Ny start på en helt ny vecka, ingen bra börjar för min del, va helt slut när jag vakna i morse kändes som om jag ville sova hela veckan ut. Det känns jobbigt att gå upp när det är höst, man vill ju bara ligga kvar under sitt varma täcke och speciellt inte behöva gå upp när det är mörkt ute fortfarande. Kom till slut iväg till skolan efter att ha suttit på sängen i typ en halvtimme och bara stirrat rakt fram. Kom till skolan hade Näringslära(inte direkt en av mina favoritlektioner),men vi snackade om nått med mat på den lektionen tror jag*kul* mer kommer jag inte ihåg. Sen dags för gympa, va inte ett dugg taggad och orkade inte ens vara med men sen fick jag höra att det var avslappning, självklart skulle jag vara med =) Finns ju inget bättre än att få sova på lektionstid. Sen kom ju dagens höjdpunkt FRIENDS grej, vi skulle lära känna varandra på skolan. Vi va indelade i 10 lag och först skulle man springa och hämta en massa saker t.ex. orange filt, ciggpaket,läppglans,sudd,en röd mattebok, en spindel, en mask m.m. Det var ganska kul. Sen nästa grej var knuten, ni vet när man ska blunda och ta varandra i handen och sen lösa upp knuten, ni kanske inte fattar men det gör inget. Sen var det dags för något som inte är min starka sida, kasta vattenballonger till varandra på olika avstånd och man förlorade om man tappade den. Nästa grej var något jag inte såg fram emot, säckhoppning! Men jag överlevde.

Nu sitter jag hemma har precis vart och köpt målarfärg till väggarna i mitt nya rum, det blev en färg som heter mussla. Skulle precis börja rensa ur lite ur rummet så man får plats och så att väggarna är tomma, det kan ju vara en fördel. Men eftersom min datanörd till lillebror vägrade hjälpa till och det är hans saker så fick jag ett litet utbrott, kastade papperkorgen åt *pip* och skrek lite brukar funka, så nu sitter jag inne på mitt rum och försöker lugna ner mig efter mitt raseriutbrott, får se om jag börjar om igen.
Ganska i snitt trög dag, ganska långtråkig, kan vara för att jag är så trött. Blir nog sova tidigt ikväll =)

Hade!

" Om man har skrattgropar i låren betyder det att man har ett lyckligt underliv"


Dagen

God morgon alla pigga och glada , vilken strålande dag.
Vaknade pigg och utvilad, tog en varm dusch och åt en rejäl frukost. Dagen ser ut som följande
* Städa
* Handla
* Tvätta
* Äta
* Andra avenyn
* Ensam mamma söker
* Sova

Ska kanske försöka plugga lite också om jag har tid och lust, har nämligen svenska prov på onsdag. Jag har en förmåga att börja plugga kvällen innan och det brukar ofta synas på resultatet, skulle kännas bra att vara ute i god tid för en gång skull. Ne nu ska jag gå och klä på mig, man kan ju inte sitta i morgonrocken hela dagen. Hade!

Vilken kväll!

Kryssningen avklarad. Hade hur kul som helst. God mat, trevligt sällskap, dans och mycket sprit, det kan ju inte bli bättre. Kvällen började med mat och sen vidare till hytten för att göra oss i ordning. Sen vidare upp till mammas hytt för förkrök, måste ju bara säga det att hon och hennes polare är ju helt galna, haha vilka jävlar damer alltså. Tänkte skriva tanter men efter den här resan kan jag nog inte säga de. Vidare sen till baren och där var det dans, dans, drinkar och lite mer dans. Vi gled runt snackade med alla möjliga människor, lite sådär små trevligt. Kvällen rullade på och klockan blev 3, då stängde nattklubben. Vi skulle gå och lägga oss men hamnade av någon konstig anledning i cafeterian och tur va väl de för där hittade vi en räkmacka, och vad är väl inte bättre fyllekäk än räkmacka? Tyvär så tappade jag ju min på golvet men ändå. Sen var det dags att gå och lägga sig, hittade våran rumskompis som vi räddade från nån lite halv porrig snubbe. Somnade väl vid halv 4 eller vad klockan va.Vakna klockan nio av att det var dags för frukost, lite så där små jobbigt att bara ha sovit 5 timmar och fortfarande va halv full när man vaknar, ingen kul känsla. Dagen rullade på ganska bra alla va ju lite halv sega, vissa låg och sov och andra låg och spydde. Vi va på karoke och några hundra besök i taxfreen, sen var det dags för den jobbiga resan hem från sthlm. Jag satt med spypåse i knät på bussen hela vägen från sthlm till Norrtälje. Lite halv jobbigt att må illa och kallsvettas på en buss med en massa människor på, ville ju inte skämma ut mig direkt. Men det gick ganska bra till slut. Slutsatsen är väl att jag har haft hur kul som helst och skulle gärna göra om det, kanske dricka lite mindre sprit och mer vatten nästa gång =)

Äntligen fredag

Äntligen är det den efterlängtade fredan. Va i skolan nyss, hade kök. Det var ganska kul, vi var lite flamsiga sådär mot slutet, alltid kul på en fredag =) Min grupp (jag, moa & tessan) gjorde chokladmousse och nått med nypon fast det smakade skit. Som grädde på moset fick vi sluta tidigare också, ibland kan det ju inte bli bättre. Skynda mig hem sitter här och skriver en snabbis sen blir de snabbdusch och smink sen iväg för att ta bussen till sthlm. Sen jävlar smällar det, Birka Paradise Here I Come. Ska bli hur kul som helst, ne ska packa och duscha nu. Ha en trevlig kväll alla glada , för det ska jag ha.

Tessan and Jag

Jobbigt läge

Dagen har vart väldigt tråkig, haft engelska i 70 timmar kändes det som. Där fick man sitta skit hungrig och skit trött, tyckte nästan lite synd om mig själv. Men det gick ganska bra ändå, jag överlevde ju ia alla fall.
Kom nyss hem var ner en snabbis på stan med mamma, köpte nya tights och ett linne. Idag blire ju packa och prova allt jag äger och har i klädväg, imorrn blir de ju nämligen kryssning =) Ska bli hur kul som helst, bara jag inte är sjuker, känner att förkylningen är på väg. Ska dricka te hela kvällen så jag inte får ont i halsen.

Hej alla glada!


Nu har även lilla jag skaffat en blogg, vet inte om jag har tid men det löser sig alltid.
Dagen har varit lite sådär, känner mig lite små krasslig. Att det var den jobbigaste dagen på hela veckan gjorde ju inte saken bättre, slutade halv fem idag. Onsdagar är inte en utav mina favoriter direkt, men man måste ju ta sig igenom den också. När jag kom hem var det dags att byta om till målarkläder och börja måla i mitt nya rum, det kommer bli hur fint som helst när det blir klart. Frågan är bara om det blir klart? Jag har en förmåga att ge upp när det inte går/blir som jag vill/tänkt, men jag ska verkligen försöka få det färdigt så fort som möjligt. Nu sitter jag i sängen och glor på Bonde söker fru, lite sådär små pinigt att titta på men samtidgt ganska kul. Ne, dags att ta sig i kragen och hoppa in i duschen.

Jag


                                                                                                                                                 / Emelie

RSS 2.0