Sol...regn...sol...regn...åska...hagel...regnbåge

Försov mej idag, rackarns också ;)
Första lektionen bestod av amerikansk fotboll, riktigt jävla kul. Blev nog ett och annat blåmärke och en bruten nagel =( Men va fan! Man lever bara en gång och naglarna växer ju ut ;) Eller om man vill ta vara på livet ska man nog inte börja spela A-fotboll =P....
Sen blev det hem för omplåstring av nagel och tillbaka till skolan för att göra klart engelskan ;)
Åkte till pappa vid halv 6 för han skulle fixa min bil, brorsan var bussig och hjälpte till och jag hade Moii med mig som sällskap. Och till min förvåning så fick vi låna pappas bil, herregud!! Skönaste bil jag kört i hela mitt liv, det blev ju några glädjevarv måste jag erkänna ;) Hihi..Men Ådi går bra han också =)

<3

26/5

Sovmorgon idag! Riktigt skönt, hann inte med frukost på altanen men ändå ;) Moii och jag tog en tripp ner till hm ist ;) Fick bli frukost/lunch i skolan ist.
Har faktiskt vart riktigt flitig i skolan idag =) Nu finns inte vårt företag längre, och det känns riktigt skönt måste jag säga. En sak mindre att tänka på. Nu är man inte egen företagare längre utan arbetslös ;) haha! Åkte hem och väntade tills Moii skulle sluta, sen hämtade jag henne och vi åkte till pappa och tvättade bilen, fick även lite "fika" där =)
Vidare hem för städning i bilen, så nu är den någolunda ren. Sen blev det middag i bilen, nere vid vattnet ;) Sen hämtade vi Danne och vidare till Moii. Eftersom hon är en sån jävla tv nörd så var vi ju tvugna =p...Skit tråkigt program så jag somna på golvet =p..Åkte in och träffade Söt-Johanna ett tag också =)

<3

=)

Igår va jag med Moii & Danne. Det blev biljard hemma hos pappa medans han fixade lite med min bil :) Sen blev det en sväng upp till görla, eller några svängar ;) Fick med mig en nattgäst hem igår också, lilla Moii =)

Måndag
Försov oss såklart imorse, och lillrbror också, så fick köra honom till skolan. Sen åkte vi upp till skolan och pluggade för fullt, och projektet blev klart, precis i tid :) Trodde aldrig jag skulle hinna, men det gjorde jag!!
Efter en jobbig dag åkte vi hem och la oss på gräsmattan och solade. Danne kom över på finbesök men han pallar inte sol så vi åkte ut till Riala och badade, eller ja, inte Moii men ändå ;) Va riktigt skönt faktiskt :) Fick nån idé om att vi skulle åka till thuns, så det var bara fort hem och byta om sen bar det iväg. Jag hittade en tröja, byxor och hårspray, Moii köpte örhängen och hårspray och Danne en jävla massa =) Riktigt rolig dag faktiskt :) Och så råkade jag få med mig Moii hem idag oxå, och imorrn har vi sovmorgon, blir nog frukost på altan =)


Moiiiiii

Va hos Moii och red imorse, fy vad duktiga vi va!!!



19/5

Va riktigt duktig och åkte upp tidigare till skolan idag för att plugga =) Fick lite gjort iaf! Sen hade vi psykologi och sen va dagen slut.
Åkte hem och fick nått fixa bilen ryck. Ringde mickan och fråga om hon ville hjälpa till, är ju så tråkigt att hålla på själv =p. Så vi polera och fixa sen skjutsade jag hem henne och sen tillbaka hem för att städa bilen invändigt oxå, duktigt gjort av mig tycker jag =) Åkte in och träffade Malin och Patrik också =)
Skjutsade hem mickan och sen hem till pappa som höll på att fixa och trixa på bilen, fick även vax till bilen så ska fixa de imorrn tror jag ;) Haha sen åkte jag med Pis & tessifluff ut till kärleksudden, idioterna skulle bada!!!! Och det gjorde dom också, två ggr..Fy fan!!!

Aa juste, fick veta i morse att jaag skulle jobba på fredag, alltid lika trevligt med extra pengar ;)

<3

Måndag

Skola som vanligt..Skippade gympan och åkte ner på stan med Alle och prova studentklänningar ist, hittade många fina men ingen jag vill ha =p.. Så åkte till täby med Moii och Danne ist, men det gav ju ingenting de heller =( Usch det är jobbigt sånt där!! Sen blev det lite film hos Moii :)
Skjutsade hem Danne och sen träffade jag Pia ett tag :)

<3

Helgen..

Lördag
Sov riktigt länge efter att ha suttit och väntat på mamma halva natten på arlanda =p...Åkte in med family och handlade, sen hem till Mickan på middag, mys =) Va riktigt duktiga och tvättade bilen också, inte för att det syns men ändå ;) Åkte en sväng till Söt-Johanna och sa hej. Hade lite tråkigt, men sen lekte vi med Danne ett tag =) Efter mkt tjat så åkte vi ut till Linus, där värden själv hade deckat, kul jul! Nee de va tråkigt så vi åkte in till Norrtälje igen. Lekte med Danne igen, sen kom huggarn och co in. Stackarn! Tyckte synd om henne som fick ha med sig en full Dennis :) Hahaha! De va riktigt roligt ;)
Ingen av oss kunde sova, så vi åkte och kollade på soluppgången ist =p. Haha!



Söndag
Va riktigt duktig faktiskt, eller jag sov bort halva dagen men det är en annan femma. Men utöver de så va jag duktig, åkte med mamma och bror till rimbo och hämtade ved, fy vad duktigt!! Offrade mig till och med och blev biten av en myra =(
Åkte hem och sen in och plockade upp Mickan, vidare upp till Görla. Självklart va vi på vårat damphumör ;) Men annars va de inte så kul, snuten virra runt hela tiden!
Träffade danne en stund också, skjutsade hem mickan. Sen satt jag och danne och snackade skit =)

Tjing tjong! <3

Fredag, yes!!!

Fredag nu igen ;) veckan har gått grymt fort och nu är det äntligen min favorit dag igen =) Va i köket i skolan idag, helt okej!! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och bara tar de lugnt ;) Väntar på att Moii ska bli färdig, hon är hos teresia och klipper sig ;) Sen blir det hem till Moii och rida och sen får man se vad som händer. Åker väl in till Norrtälje lite senare för att fördriva lite tid tills vi ska hämta mamma på arlanda vid ett =)


Dutti jag!

Hade sovmorgon idag, sen upp till skolan för att möta Moii. Sen bar det av till sthlm, först tandis och sen shopping ;) Skulle köpa studentklänning men de gick inge bra =p..Men det blev massa annat ist ;) Sen blev det hemgång för en snabb "middag" och vidare ut till Moii. Där var det rida som stog på schemat =) Åhh herregud, jag fick rida en egen häst helt själv. Trodde jag skulle vara räddare än vad jag var, men det gick hur bra som helst =) Va ute och red i en timme så vette fan hur min röv kommer kännas imorrn, om den i huvudtaget kommer ha någon känsel?! haha!

Kom precis hem, har duschat bort hästen!! ;)

<3

Tisdag, eller är det onsdag?

Blandat ihop dagarna lite ;) Men det är ju självklart tisdag eftersom vi hade sovmorgon.
Hade inte en enda lektion idag men har ändå vart duktig och suttit i skolan till klockan 5 ;) Fick inget gjort men det är en annan femma, eller jo vi kom en bit i företaget och nu är man 400kr rikare. Behövdes verkligen i min grymt tomma plånbok ;) Efter skolan åkte jag och Moii till rimbo, tog en sväng förbi mormor & morfar =) Fick lite fika och pengar till min studentklänning och skor som jag och Moii ska in till stan och leta efter på torsdag ;)

Nu sitter jag hos Moii, har precis fått middag av hennes grymt gulliga mamma =)
Ska snart in till Norrtälje och träffa söt-johanna =)

Tjing <3

11/5

Ny start på en ny vecka...Kan väl inte påstå att den började så bra eftersom både jag och lillebror försov oss, men det gick bra ändå. Jag skjutsade honom till skolan och sen åkte jag upp till min för att skriva lite projektarbete och ha gympa. Inte så jätte rolig dag, men den dög.
Kom hem och kollade på tv, ville absolut inte somna, men jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Så...vakna för typ en kvart sen och har fruktansvärt ont i huvudet =(
Tänkte börja städa rummet nu, sen får man se vad som händer :)

<3

....


Helg!!

Fredagen bestod av: Skjutsade mamma till arlanda, eftersom nöten skulle till cypern. Sen blev det shopping och fika med mormor =) Efter de hem för dusch och fix och vidare in till norrtälje för att käka middag med mickan, blev solbackakrog :) Hade lite långtråkigt ett tag och rebecca hakade på. Åkte en sväng ut till luppe för att kolla vad dom hade för sig, några stog i garaget och några lekte städ/fix tanter, jag och mickan va så duktiga så vi hjälpte till =)

Lördagen bestod av: Sov ganska länge, men de va jag värd. Åkte in till Mickan och sen åkte vi och handlade lite inför kvällen som bestog av grillning. Vi fixade och donade men till slut blev det iaf mat, kanske blåste lite För mkt, men ändå :) Det blev en trevlig kväll ändå och vi avslutade den med kubb i parken :)
Sen åkte alla på sitt håll och jag och mickan åkte ut till luppe. Haha, man får sig alltid många goda skratt där,speciellt när huggarn är med ;) Haha!

Söndag: Nyvaken

7/5

Sovmorgon i morse, finns fan inge bättre ;) Sen blev det upp till skolan för engelska och svenska, jag va faktiskt ganska duktig idag tror jag ;) Efter de blev det hem för snabb middag och sen in och träffa mickan nån sekund och vidare för att plocka upp danne. Skulle bli plugg/filmkväll hos Moii, men slutade mer åt film/rastlös. Men det var kul, lite varmt kanske!!
Kom precis hem, är helt död i huvudet, men imorrn är vi lediga så då blir det städa rummet och kanske en sväng hem till Mickan för att leka frisör ;)

Go natt <3

Studentskiva!


4/5

Är hur jävla trött som helst, skulle kunna somna vilken sekund som helst. Kom precis hem från skolan, hade typ ingen lektion, men fick lite lunch i magen iaf ;) Sitter här hemma och laddar inför ett jobbigt tandläkarbesök =( Usch!!
Ikväll blir det iaf medias studentskiva, är inte ett dugg taggad, skulle vilja sova bort hela kvällen istället. Men får väl sova lite middag efter tandis så kanske jag vaknar till liv sen ;) Ska iaf försöka ta mig hem till Moii sen, så blir det lite dryck och fix ;)

Ha en bra måndag <3

Söndag

Söndagen spenderades i stallet med Pia =) Åkte efter lilla, hihi, riktigt kul faktiskt. Förutom att jag tappa min mobil, men vi hittade den sen =) Sen blev det en tripp hem för att byta om och sen åkte jag, mickan och pia ut till Rånäs och hämtade mina sista ägodelar, har lite kvar men de får lösa sig nån annan gång.
Sen hem för middag, grillat! Fan va gött! Vidare in och hämta damerna och sen upp till görla. Och självklart avslutades kvällen med en fika på donken ;)

En helt okej söndag

<3

2 maj

Valborg: Det blev mösspåtagning nere på Roden och sen gick några i klassen till trådgårn ;) Riktigt trevligt! Sen hem för fix och sen en snabbis hem till Moii. Sen drog vi ner till parken där fyllona satt ;) Haha..Skulle bli en nykter kväll, men så blev inte fallet. Men den blev ändå väldigt lugn måste jag säga. Satt iaf på trädgårn hela kvällen, riktigt mycket trevligt folk! =)

Igår: Moii sov hos mig, så jag va med henne hela dagen. Satt i solen och käkade frukost och hade det allmänt skönt. Sen fixade vi min bil som äntligen blev klar ;) Så det blev några glädje varv. Åkte upp till Pia och snacka lite skit, sen vidare och käka korv =p...Sen åkte vi och handla med mamma, och hem och gjorde middag ;) Efter de åkte vi och hämta Danne och sen ut till Bergshamra, till Moiis pappa =) Fick soppa pengar eftersom Moii tjatar så mkt ;) Snällt! Tack! Sen hem till Danne och spelade kort, Laila kom efter ett tag och va med också =) Jaa, va gjorde vi sen? Träffade hellan & co, höll på att köra på ett rådjur och en kärring på cykel ;) Haha!

Idag: Vaknade sent idag! Sminkade mig fort och sen åkte jag in och träffade Mickan. Sen blev det dags för "handparty" med Moii & hennes mamma.. Va lite amatörit men lena händer fick man iaf ;)
Sen åkte jag och sa hej till Mickan, malin och pillan som satt och sola hos mickan =) Och nu sitter jag här, har fixat mig för snart bär det av mot blidö, skogshuggarn fyller nämligen 18 imorrn, så det ska firas idag ;)

Ha det toppen <3

Snodda bilder från Mickan ;)

                                         

              

                                          

Fy bubblan va kul de va ;) Kryssningen 24april =)


                              

RSS 2.0