Torsdag

Herrejesuskristus vad tiden går fort. Jag vet att jag säger de hela tiden, men va fan, jag hänger inte med ;)

Vad har då hänt i veckan?
Ledig i måndags, va ner en sväng på stan och sen bjöd mamma på lunch :) Va in till Norrtan på kvällen och träffade Johanna & Hellan också! :)

I tisdags jobbade jag kortdag, Smilla fick följa med på jobbet också. Gamlingarna blir alltid lika glada :) Slutade halv tolv så de va bara hem och slänga sig på en filt i solen och steka, tyvär lite för mkt stek. Självklart solade jag bara ryggen eftersom jag råkade somna på mage :/ Men men.... Jag hinner nog sola resten av kroppen nån annan dag :)
På kvällen blev det kubb i Domherren :)

Igår
jobbade jag 12-22. Först en långpromenix med hunden och sen jobba i de sjukt fina vädret. Men tiden gick hur fort som helst så det gjorde inget :) Sen va de bara hem och gå och lägga sig med en Sjuklig huvudvärk :/

Nu har jag precis duschat, käkat frulle och städat lite. Fredda va precis hem på en snabblunch också :) Nu ska jag väl fortsätta och städa lite tror jag :)

Imorrn
blir det jobb och sen är de ju Midsommarafton!!!


Söndag

Okej jag måste erkänna, Bröllopet var hur fint som helst!!! Blev ju nästan lite rörd asså :) Så spenderades min kväll igår, jobba samitidgt som man tjuvtittade på bröllopet hemma hos folk :) Kvällen gick rätt fort fast jag var helt slut efter en varm dag med kronisk huvudvärk.

Idag va de jobb i vanlig ordning, heldag! Men jobbade med en av mina favvisar, va damp på Hög nivå!! :) Haha! Dagen har gått hur fort som helst, men jag känner nu att jag är helt slut i kroppen efter en 6dagars vecka. Behöver verkligen min lediga dag imorrn!!! :) Blir nog en hel del sola om vädret blir lika fint som dom lovat! :)

Ska försöka smida lite planer inför midsommar också! ;)

Nu har vi precis ätit middag och snart blir det en lång promenix med Smilla <3

Helg och ett himlans tjat om bröllop

Vilken kanal man än tittar på så pratas de bröllop. Jätte kul för dom, men jätte kul för mig när de är över! :) Alla bra program försvinner ju! ;) Haha! Nu har jag precis käkat frulle och tagit på mig mjukisbyxan, man får de när man jobbar helg :) 12-22 pass, men tiden går så fort :)

Fredag

Idag blev det jobb till halv 1. Skit tråkigt väder hela dan, men de gör inge, speciellt inte när de började åska och blixtra. Hur mysigt som helst. Speciellt när himlen gör allt så mörk att gatubelysningen tänds vid klockan 5 ;)
Har blivit en slappar eftermiddag framför tvn, och en riktigt god middag :) Är min jobbhelg nu i helgen, vilket betyder ta de lugnt och jobba för min del hela helgen. Men börjar 12 imorrn så behöver inte slockna så tidigt ikväll :)

Har precis vart på en långpromenix med vovven så nu ligger vi alla tre utslagna på soffan :) Provade att gå med Smilla lös idag, de gick hur bra som helst, Duktig dog! :)

Nu blir de tv och nagelmåleri ;) En dusch kommer absolut stå på schemat ;)

Torsdag

Shit vad den här veckan har gått fort?!!!

Jobbade måndags och tisdags, kan va därför tiden gått så jäklarns fort :) Igår va min lediga dag den här veckan, kände att jag verkligen inte ville sitta hemma. Så vi ringde lillebror och han kunde va hundvakt, Smilla verkar gilla och va hos honom så henne gör de nog inte så mkt ;) Sen bar det av mot Täby. Va rätt länge sen jag va där, och de märktes, köpte inte bara en grej ;) Blev lite skor, lite tröjor, lite de och lite de :) Tog de för en gångskull lite lugnt, vi brukar alltid stressa oss igenom Täby, men nu stressade vi inte ett dugg. Vilket gjorde att de tog rätt många timmar, men de gör inge :) När vi kom hem blev det storstädning och middag :)

Nu har jag precis sminkat mig, ska klä på mig nu tänkte jag och ta en promenix med Smilla. Sen blir det frukost och iväg för jobb 12-22. Jobbar med Linda så kommer garanterat bli en rolig kväll! :) Sen blir det jobba imorrn och resten av helgen :)


....

Helgen blev väldigt lyckad. Angelica och Timpa kom vid ett tiden, Bulle kom efter en stund och sen åkte vi ner och gick en tripp i den lilla staden Norrtälje :) Skulle gå och fika men de slutade med en glass i de kalla vädret. Men men... Åkte sen till blygis för att inhandla de jag hade glömt ;) Tog en sväng förbi Laila och Jonas som va nere vid båten, så där satt vi i blåsten och guppade ett tag :) Sen hem och börja göra iordning middagen, då hade Fredda hunnit sluta jobba också. Sen startade en riktigt trevlig kväll med spel & för mkt mat :) Kvällen avslutades på Mobergs, vilket också va kul. Va skit länge sen jag va där kom jag på...
Sen efterfest hos oss och Bulle haka på dit också, han fick sova på soffan med Fredda fast i en sittande ställning :P

Dagen efter bestog av en kö in i duschen, tur att jag va först ;) Sen frulle och slappande i soffan. Jag och Angelica tog en promenix med Smilla och grabbarna basta, eller inte Bulle. Sen va de självklart Pizzatime ;) Fredda pappa va över en snabbis också. När vi vaknat till liv blev det lite kubbspelande :) Sen rullade stockholmarna hem och jävlar vad jag städa :)



Fredag och Ledig helg!!!

Va till veterinären med Smilla igår, hon va sååå duktig :) Sen blev det hem och somna på soffan och vidare för jobb 17-22. Vette sjutton vart dagen tog vägen, fort gick den :) Hämtade och skjutsade lillebror på natten också, snäll syster som man är :)

Idag va vi till lillebror och lämnade Smilla så vi kunde åka och handla. Blev en sväng nere på stan och matköp på blygis. Tog lite längre tid än beräknat eftersom det var så sjukt mkt folk inne i Norrtan, men vi fick våra ärenden gjorda iaf :) Så nu är allt handlat inför morgondagen :) Har också hunnit med att STORstäda idag, så nu är det rent och snyggt :) Gäller att passa på när man är ledig. Sara va precis här och sa Hej, Hej Hej. Fick lite bilder som togs när jag va ner och sa hej i parken :) Nu blir det snart middag och promenix med hunden.

Imorrn kommer Angelica och Timpa på finbesök, dom kommer vid ett tiden, då ska vi nog ta en tripp i Norrtälje stad och sen troligtvis åka och bada eller nått. På kvällen blir det grillning, kubb och dryck i alla dess former :)

Aa juste Grattis till alla studenter!! Tycker samtidigt synd om er när ni fick så dåligt väder, men studenten är ju alltid studenten. En dag man aldrig glömmer om man inte druckit för mkt vill säga ;)

Grattis på födelsedagen Slickus!

Idag blev det jobb och sen tårtkalas hemma hos Slickus :) Sen en snabb sväng med Sara upp till Bulle för att säga Morsning korsning :) Nu har jag precis kollat klart på Göta Kanal 3, ingen höjdare :(


Tisdag

Va ledig igår!! :) Skjutsade mamma ner till naprapaten, stackars liten hade nackspärr. Blev en sväng hem för lite frukost och sen tillbaka hem till mamma, vi åkte till lillebror och lämnade Smilla ett tag, sen blev det en rejäl sväng på stan. Gäller att passa på när man är ledig och kan fixa hundvakt nån timme :) Men Smilla & Lillebror är bästisar nu så hon klagar nog inte ;) Fredda slutade inte jobba förrän nio, så de blev en lång dag. Men jag hann laga middag, städa och duscha två gånger ;)

Idag
har jag jobbat 7:30-16:30, jobbade med Linda så tiden gick jävkligt fort, skönt att ha henne tillbaka ut på rådmansövägarna igen :) Sen blev det en tripp hem till mamma och hämta en galen hund ;) Slappade vid datan när jag kom hem, sen blev det promenix med Smilla och dusch. Nu har jag precis lagat middag och ätit den, glo lite på tv och vänta på att gubben ska komma hem kanske? :) Han slutar nio idag också, mördardagar :(

Imorrn
blir det jobb i vanlig ordning! Aa juste, såg att det skulle bli kallt och regna på fredag, stackars Studenter :(


Fredag

Jobbade ju kortdag i onsdags, sen blev de en tripp till Wallby-trädgård med mamma :) Blev också en sväng in till blomsterlandet, kom hem med en hel del ;) På kvällen blev det inoljning av altanen, blev hur snyggt som helst ;)

Igår va min lediga dag den här veckan, sen va vi in och hämtade lillebror och till jysk och köpte dynor till våra utemöbler ;) Sen blev det fixa altanen som nu är skit fin :) Höll på att rensa slänten och klippa gräset halva dan också, duktigt!!! På kvällen blev det grillning och en simtur i svärmors badkar :) Gäller att passa på när dom är bortresta ;) Dom är i götet för idag tar Jimpa studenten, HurraHurraHurra! :)

Nu har vi vaknat, käkat frulle och fixat och donat. Jag är redo för ett arbetspass 12-22, underbart att sitta i en bil när det är såhär fint väder :/ Men men... Jobbar kortdag imorrn så jag hoppas verkligen på soooool!!! Jobbar iaf med Johanna ikväll, så kvällen kommer inte bli tråkig :)

Hela helgen består av jobb, men ledig nästa helg!!! :)

Tisdagen den 1 juni, år 2010!

Glömde visst bort bloggen för en sekund.

I helgen va de jobb på schemat och i lördags en skittrevlig "hejdå" fest hos Tessan, för hon och Tilda sticker utomlands ett bra tag dom små jävlarna ;) Lev livet innan de är försent, jo jag tackar ja! :)

I söndags va det morsdag, va med hela packet till Rimbo för mat och fika hos mormor och morfar, år och dar sen jag va där sist :/ Men mysigt var de :)

Annars har det inte hänt så mkt, va på kurs hela dagen igår. Hade lite smått jätte ont i baken kan man ju lugnt säga ;) Sen fick Big brother ta Smilla ett tag så vi kunde åka och storhandla på kvällen, träffade Johanna och Hellan på blygis så åkte med dom och träffade Mickan och Sara :)

Idag va det kurs på schemat igen, men bara 4h som tur va :) Åkte hem till lillebror och käkade lunch och nu har jag plockat och diskat lite, ska ut och starta en maskin tvätt tänkte jag :) Ikväll kommer farmor troligtvis hit för att kolla in min lilla lya och min lilla Smilla :)

Imorrn
blir det jobb, halvdag ;) Nice! Sen ska jag åka iväg och handla en sväng med moder mi :)

RSS 2.0