Fredag och Ledig helg!!!

Va till veterinären med Smilla igår, hon va sååå duktig :) Sen blev det hem och somna på soffan och vidare för jobb 17-22. Vette sjutton vart dagen tog vägen, fort gick den :) Hämtade och skjutsade lillebror på natten också, snäll syster som man är :)

Idag va vi till lillebror och lämnade Smilla så vi kunde åka och handla. Blev en sväng nere på stan och matköp på blygis. Tog lite längre tid än beräknat eftersom det var så sjukt mkt folk inne i Norrtan, men vi fick våra ärenden gjorda iaf :) Så nu är allt handlat inför morgondagen :) Har också hunnit med att STORstäda idag, så nu är det rent och snyggt :) Gäller att passa på när man är ledig. Sara va precis här och sa Hej, Hej Hej. Fick lite bilder som togs när jag va ner och sa hej i parken :) Nu blir det snart middag och promenix med hunden.

Imorrn kommer Angelica och Timpa på finbesök, dom kommer vid ett tiden, då ska vi nog ta en tripp i Norrtälje stad och sen troligtvis åka och bada eller nått. På kvällen blir det grillning, kubb och dryck i alla dess former :)

Aa juste Grattis till alla studenter!! Tycker samtidigt synd om er när ni fick så dåligt väder, men studenten är ju alltid studenten. En dag man aldrig glömmer om man inte druckit för mkt vill säga ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0