Slappar dag...

I måndags va jag och köpte min efterlängtade dator i Uppsala. Blev såklart en sväng in på ikea också, där köpte vi ett skrivbord, stol och en massa småskit som vanligt ;) Igår blev de ju då förstås städa och plocka iordning och en hel del dator :)
Idag har vart den slappaste dagen någonsin, somnade på soffan efter jobbet och sen har jag suttit i soffan med datan i knät mestadels av kvällen ;) Man får göra de ibland ;) Nu Idoooool!!
Min nya pärla!

Snart helg

Igår blev det en sväng ner på stan med Johanna & Slickus, hittade lite onödigt skit, men sånt är alltid bra att ha nån gång ;) Sen blev det självklart idol på kvällen :)

Nu sitter jag på jobbet och har rast, bara fyra timmar kvar, sen tar jag helg!!! Ikväll vette sjutton vad som händer! Men imorrn blir det kanske Täby, har inte riktigt bestämt oss men jag skulle vilja köpa mina efterlängtade skor :) Wiiiie! Blir troligtvis utgång imorrn också ;)

Aa juste! Igår va jag på möte angående mina planer inför i vår och dom kommer nog bli ungerfär som jag har planerat, om inte bättre ;) Men jag ska inte hoppas för mkt som vanligt, får va glad åt de sen när allt är klappat och klart istället ;)


Jobb...

Började jobba igår efter en vecka hemma och sjuk. Gick hur fort som helst, men inte lika kul att jobba helg. Jobbar nu också, bara två timmar kvar sen får man åka hem :)  Tog lite extrapass imorrn och på tisdag så jag förlorar inte så mycket på att ha vart hemma i veckan :)

Idag när jag kommer hem blir det leka frisör, vet precis hur de ska bli, ska bara försöka få till de också ;)

Här var det ju dödare än i graven...

Har inte haft tid med den här lilla bloggen, inte lust heller för den delen. Men jag får väl slänga in ett litet inlägg. Sammanfatta sommaren lite kanske, eftersom jag inte har bloggat på hela sommaren.
Kommer knappt ihåg va vi har gjort men...
Vi va till Tynningö några dagar i mitten av sommaren, sen en vecka uppe i stugan i Finland. Alltid lika härligt! Efter en mkt kort semester på två veckor kände jag att lite mer skulle inte sitta helt fel så jag tog några dagar till.
Finland

Sen hände de sjukt tragiska den 8e Augusti kl 17:00. Smilla min älskade lilla hund blev påkörd. Helt galet, usch, värsta jag vart med om i hela mitt liv. Önskar inte ens min värsta fiende något sånt. Saknar henne hela tiden :( Min lilla bebis. Så då fick de bli att va sjukskriven ett tag. Börjar kännas lite bättre nu, en månad senare. Men det är fortfarande tomt, men nu har man iaf börjat fatta.
RIP Min bebis <3


Usch ja....
Sen har jag fyllt år också, den 26 Augusti. Firade min födelsedag med släkten och den 28 hade vi kräftskiva och sen utgång. Jävligt rolig kväll måste jag säga :) Riktigt lyckad, men inte kul att städa dagen efter ;)

Nu är det tråkig höst som gäller! Jag sitter här hemma och är dunder förkyld, har vart de en vecka snart. Håller på att bli tokig på att hosta hela tiden!!! Nu i höst, eller ja förhoppningsvis inom en snar framtid har jag lite planer ;) Men dom är hemliga för tillfället ;) Hhihi!
Nej nu ska jag göra nått vettigt, kan ju inte ligga här på soffan hela dagen ;) Även om man är sjuk så måste ju disken diskas :)

RSS 2.0