Onsdag

Tiden går fort när man har roligt, redan onsdag lixom :) Gubben har precis stuckit iväg till jobb och skola, så nu sitter jag här med en hyper hund ;) Har vart lite duktig och betalat räkningar och fört över massa pengar och sånt, så nu är de klart :) Ska snart hoppa ini duschen hade jag tänkt :) Skulle vilja åka ner på stan, men finns inte tid till de :( Men men.. får kanske bli imorrn istället :) Ikväll blir det jobb 17-22, jävligt chill tid!!

Tisdag

Som sagt jobb 12-16 idag, riktig chill dag ;) Hade Smilla med mig på jobbet, hon var Hur duktig som helst!!! :) Sen hem och slappa en sekund. Åkte till bror min för att säga hej, träffade Tessan på parkeringen så snackade lite med henne också :) Hemma hos bror fick jag nått ryck och städade hela hans lägenhet, har nog aldrig sett ett så stökigt hem nån gång. Men nu är det fint!!! :)
Kom precis hem, har tryckt i oss lite middag, som blev ett halvt fiasko, Fredda är inte så duktig på att laga mat när han är hungrig, har ont i huvudet och är stressad. Slutade med all pasta i slasken ;) Haha! Har hunnit dammsuga av och torka golven är hemma också, så nu förtjänar jag att slappa i soffan ;) Imorrn blir det jobba kortkväll!! :)

Måndag

Idag blev det ingen sovmorgon inte, nej, Smilla ville inte sova mer ;) Blev en lugn morgon, med tv-tittande, dusch och fix :) Fredda kom hem vid två tiden, så åkte vi och hämtade lillebror och sen hem till mamma. Där fick Smilla va en stund medans vi åkte och handla lite, hon verkar iaf trivas där :) Blev även middag hos mamma, alltid nice med gratismat ;)
Nu har vi städat av lite här hemma och sitter nu och glor på tv :) Imorrn blir det jobb, ändrad tid till 12-16! Nice!!!


Studenten...

Jag blir faktiskt lite småsugen på att ta studenten igen nu när jag sitter och kollar igenom bilder från studenten. Kanske att man hoppar upp på ett flak i år igen ;)


Städdag på hög nivå!

Skrubba skrubba skrubba! Herrejesuskristus vad jag har städat ordentligt idag ;) Legat på golvet och skurat för hand. Skrubbat hela duschen så nu jävla blänker den ;) Haha! Va precis upp på en fikapaus hos svärmor, nu ska jag nog fortsätta plocka och fixa :) Duktiga jag!!!


Söndag

Jobbat hela veckan! :)

I fredags blev det kubbkväll hemma hos oss, Trevligt Trevligt!! :)

Igår va mamma Smilla-vakt så vi kunde åka och handla, behövdes verkligen!!! Sen kom Bulle över, då blev det lunch och kubbspelande :) Sen en sväng in till norrtan för glass och en sväng ner till badplatsen, skit varmt i vattnet ;) Smilla vågade nästan bada hela kroppen ;) Blev en lugn filmkväll igår, vilket aldrig är fel ;)

Idag är det regn, vilket behövs, mina blommor dör ju :( Då får man också passa på att kolla på film och sitta vid datan, utan att ha dåligt samvete :)

Imorrn är jag ledig, får se vad jag ska hitt på! :)

Sommar på G, eller vad?

Älska detta väder, hoppas för guds skull att det håller i sig ett bra jävla tag!!!!


Idag är idag!

Jobb idag, 7:30- typ 12, jobbade över lite har inge riktig koll på när jag sluta. Smilla va med och jobbade och de gick jätte bra :) Men imorrn får hon va hos svärmor, lite för varmt i bilen när det är så himlans vart ute :) Gick jätte bra att åka bil också! Duktig tjej!

Kom hem och tvättade och städade lite. Sen när Fredda kom hem blev det fika uppe hos svärmor, rabarberpaj, de betyder sommar hos den familjen ;) Smilla fick stanna kvar där uppe och leka med Molly så vi äntligen kunde åka ner till apoteket och åka och handla lite mat, självklart en sväng in på hm också ;) Hemma sen blev det kubb och stek i solen ;) Nu ska jag fixa middag eftersom de tydligen är min tur, ikväll blir det film och ansiktsmasktime ;)

Imorrn blir det jobb! :)

Ledig i det underbara vädret!!!

Sista lediga dagen idag, har gått sjukt fort. Ledig ända från tors-mån, 5 dagar är ju aldrig fel ;) I fredags jobbade Fredda så jag va hemma med Smilla. Mamma och brorsan va över på fika och precis när dom åkt kom Linda över :) Sen på kvällen va Johanna och Sara här och kollade in vår lilla sötnos :)

I lördags blev det toppen väder, då blev det sola och en snabbis in till nt. Fixa och dona inför kvällen grillning och självklart ännu mer besök. Mamma och Darxi va över, sen kom Freddas pappa över på en fika :) På eftermiddan kom Ankan & Adem också. Sen va de äntligen dags för grillning!! Bulle, Moii, Jag, Fredda & Smilla såklart :) Riktigt mysig kväll kanske lite för mkt alkohol, men sånt händer!! :)

Igår va det lika fint väder som lördagen, så de fick bli en utedag även då. Pappa och Marie va över och titta på Smilla :) Sen fick Smilla träffa Molly för första gången, vilket gick sketa bra :)

Nu har jag och Smilla precis kommit hem, va till mamma ett tag så lillebror fick träffa Smilla. Sen blev det en sväng ner till parken där Sara, Emelie och Hannah låg och stekte. Dom hade också en liten hund där som Smilla inte kunde slita sig en sekund från att leka med, helt galen!! :)


Fredag redan?!

Redan fredag!?? Kors i taket!!!

Hämtade Smilla igår, lilla plutt!! Gick hur bra som helst och hon var hur tyst och lugn som helst. Gick mkt bättre än vad jag trodde och hon gjorde bara inne en gång, Duktig tjej!
Natten gick också bättre än vad jag trodde, vi sov nere i vardagsrummet så hon inte skulle känna sig så ensam och för att vi skulle kunna komma fort ut, utan att behöva klättra ner för stegen =p... Fredda jobbar idag så natten fick bli min uppgift, men jag är pigg ändå :) Nu har vi lekt, vart ut och pinkat och jag har städat, diskat och håller på att tvätta. Har smällt ihop en kladdkaka eftersom jag får finbesök idag :)

Idag blir det en hemmadag så Smilla verkligen ska känna sig bekväm, vilket hon redan verkar göra ;) Men imorrn blir det iaf grillning med Mooiii & Bulle, Smilla har ju träffat dom mkt förut så hon är van :)

Söndag

Helgen är nu över!!

Igår blev det en tripp in till nt, mötte på farmor som självklart va tvungen att bjuda över oss på fika. Men det gjorde inte så mkt, hade ju tid så... Sen blev det hem och va kattvakt, satt uppe hos svärmor hela kvällen medans dom va ute på landet. Käkade middag där uppe, glodde på tv, och självklart bada badkar!! :) Färgade håret också för ovanlighetens skull men det blev ingen skillnad, lite mindre utväxt kanske =p..

Idag städade vi ordning efter oss däruppe, och sen blev det en ryck i tvättstugan också. Va över till mamma en sväng och åkte med dom och handla(blir billigare så, speciellt om man glömmer plånboken hemma). Tack!! :)
Fredda fick som han ville också, efter många veckors tjat, han fick tid att koppla in min baslåda. Skit tråkigt att vara assistent :/ Haha! Men nu är det klart och rutorna kommer sprängas vilken sekund som helst ;)

Imorrn blir det jobb i vanlig ordning, jobbar bara tre dagar den här veckan sen ledig i fem dagar. Har faktiskt tagit ledigt eftersom vi får hem Smilla på torsdag!! :)

4 Dagar kvar!


Äntligen den efterlängtade Helgen!

Jobbade idag 7:30-16:30 med Sara idag :) Gick bra, skönt att jobba med nån man har saker gemensamt med och inte bara jobb :) Hem för dusch och smälla i sig en macka. Sen kom pappsen förbi med en grill, vilket jag förstog att han skulle göra. Bar tacka och ta emot!
Nu ska gubben min åka in och handla lite, blir grillat idag. Och jag förbereder resten här hemma.

Är ledig hela helgen, känns Hur skönt som helst!! Har ingenting planerat över huvud taget, vilket känns ännu skönare!! En sak som är säker är att vi är Maja-vakt :)


Torsdag

Jobbar kort kväll ikväll, skönt ibland!!!!

Har precis duschat, fixat mig och vart ut med Molly. Hon hade nått konsigt för sig och drog nästan ner hela mig i diket, sjukt envis och jag kunde verkligen inte dra emot, upp kommer hon med en skit stor orm. Sen sprang hon runt skit mallig med den i munnen och den levde, usch!! ;)

Skulle åkt och shoppat med en "kompis" idag, men det blir nog inget av med de. Och det är bra för jag har en massa att göra. Det får bli en tvätt dag idag, skulle vilja hinna ner på stan en snabbis innan jobbet också.
Fredda jobbar idag, intro, så jag är själv hemma så då får man titta på vilka tvprogram man vill!!! :)

Imorrn är det fredag!! Då blir det jobb 7:30-16:30 med Sara :) Kulit!! :)

7dagar kvar nu!!

En dag med Moiiii!

Slapp morgon med hemma spa. Blev inte nått sova ut här inte, först sitter Fredda och skrapar filtallrik och sen får jag ett sms av Mickan. Det va min sovmorgon de ;) Till kvart i 8 iaf ;) Jaja, slappa i soffan framför sista Andra Avenyn är ju inte helt fel de heller ;)
Sen blev det på med ansiktsmask och raka ben, vilket behövdes ;) Släkt med apan? Svar: Ja!

Åkte till Moii och hälsa på den frun och självklart lilla Smilla :) Jävlarns va söt hon är :) Blev fika, skit snack och massa valp valp & valp! :) Fredda kom efter nån timme och de blev varma mackor ;)

Skulle åkt till Tessifluff men de blev ändrade planer, får bli nån annan dag, och då hinner jag köpa den present jag tänkt ;) Hihi!

Va och slösade lite pengar också såklart, först blev det de sista till Smilla och sen grejer till vår lilla trädgård. Har hållt på där ute några timmar nu, är helt slut!!! Nu blir det snart middag kan jag tänka mig :)






Haha kolla in brunisens Min ;) Hahahaha! Sicket monster ;)

Tisdag

Jobbade hela helgen och så mkt mer blev det inte. Görla i söndagskväll, alltid en rolig underhållning på veckans tråkigaste dag.

Igår
blev det också jobb. Blev lunch hos Linda, länge sen nu, alltid lika trevligt! :) När jag kom hem från jobbet va jag utlåst, Fredda hade åkt till skolan och glömt lämna nyckel till mig. Skitförbannad la jag mig på soffan uppe och svärmor, låg och halvsov så det va väl rätt skönt ;)

Idag har jag jobbat, helt slut!!!! Orkar knappt röra mig ;) Pappsen va precis här med nya utemöbler, bussigt!!! Slapp man slösa flera tusenlappar på de också ;) Känns som en jävligt skön lättnad faktiskt. Får se om det står en grill på altan inom en snar framtid också, verkade nästa så ;)

Nu står middagen och väntar och ikväll blir det Bara slappa framför tvn.

Imorrn ska jag & Mickan kanske åka till Rimbo och hälsa på Tessifluff och lilla bebis <3 Är ledig imorrn, känner att jag verkligen behöver de. Ska åka och köpa lite stolsdynor och sånt hade jag tänkt också. Ville åka och hälsa på valpen också men inge kul när Moiii jobbar :( Så de får kanske bli till helgen eller nått. Nu är det ju bara 9 dagar kvar tills den får komma hem till oss <3

RSS 2.0