Fredag

Jobbade ju kortdag i onsdags, sen blev de en tripp till Wallby-trädgård med mamma :) Blev också en sväng in till blomsterlandet, kom hem med en hel del ;) På kvällen blev det inoljning av altanen, blev hur snyggt som helst ;)

Igår va min lediga dag den här veckan, sen va vi in och hämtade lillebror och till jysk och köpte dynor till våra utemöbler ;) Sen blev det fixa altanen som nu är skit fin :) Höll på att rensa slänten och klippa gräset halva dan också, duktigt!!! På kvällen blev det grillning och en simtur i svärmors badkar :) Gäller att passa på när dom är bortresta ;) Dom är i götet för idag tar Jimpa studenten, HurraHurraHurra! :)

Nu har vi vaknat, käkat frulle och fixat och donat. Jag är redo för ett arbetspass 12-22, underbart att sitta i en bil när det är såhär fint väder :/ Men men... Jobbar kortdag imorrn så jag hoppas verkligen på soooool!!! Jobbar iaf med Johanna ikväll, så kvällen kommer inte bli tråkig :)

Hela helgen består av jobb, men ledig nästa helg!!! :)

Kommentarer
Postat av: angelica

Åh så du e ledig när vi kommer? Va bra! :) Ja tänkte att ja skulle försöka fixa hundvakt åt alice men om ja inte hittar nån, får ja ta me henne då? Fast ja antar att vi ska gå ut på kvällen va? och de kanske blir lite knas att lämna dom ensamma tillsammans.. Smilla kanske tror att alice e en liten leksak haha!

2010-06-08 @ 10:47:11
URL: http://angelicamariepatricia.blogg.se/
Postat av: angelica

Jaha aj då.. hoppas han blir ledig då :p Haha aa de va precis de ja tänkte! Men tims pappa älskar alice så förhoppningsvis så kommer hon att få va där så :) Okej men vi får se va som händer då, lite grill blir de väl iaf :)

2010-06-08 @ 19:15:52
URL: http://angelicamariepatricia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0