Helgen

Fredagen bestod av bad med bulle & fredda. Sen på kvällen blev det grillning och poolparty hemma hos Fredda, måste erkänna att det var riktigt roligt. Och som vanligt kom skrattattackerna när vi skulle somna så blev lite senare än tänkt. Vaknade upp i världens varmaste sovrum och en hel del märken på vissa från kvällen ;) hahaha!

lördagen va man lite små seg, men inte så farligt! Hellan åkte hem en snabbis så vi glodde på en film under tiden. Sen blev det hämtning av tv-spel och sånt ;) Vidare ner till arenan för middag och sen hem till Fredda igen =) Kollade lite film, spelade lite och drog upp bil ur diket. Kvällen slutade med att Freddas rygg va förstörd och vi åkte hem och sov =)

Vaknade sent idag, har hostat hela natten, usch! Tog de lugnt, glodde på film och duschade. Åkte in och träffade hellan en sväng sen hem och storstädade. Hittade hur mkt roligt som helst när jag städade under sängen, bla bärbara telefonen som vart borta hur länge som helst, mitt minnesskort till kameran som vart borta ännu längre, och hur mkt lypsyl som helst ;)
Kvällen får man se hur den spenderas ;)

Tjing <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0