1/12

Herregud! Redan 1:a December!! Hänger inte riktigt med :/ Men har iaf hunnit pynta pytte lite och mer lär de inte bli ;) Är ingen riktig julfantast.

Jahopp va har jag gjort den senaste tiden. Jobbade en hel del förra veckan, Johanna & Hellan va över i torsdags och kollade mammas pojkar med oss =) Fredag blev det inflyttningsförkrök med middag och sen Mobergs, skit kul kväll :) Aa juste, hann åka till Thuns på dagen också :)  Lördag va seg dag, låg typ på soffan hela dagen, städade lite efter kvällen innan och lagade en skit god middag. Jävla hemmafru! ;) Fick en liten snabbvisit av Johanna, Daniel, Hellan, Malin o Patric på kvällen också :)

I söndags va vi hemma och gjorde lite vettigt :) Igår va jag faktiskt också ganska duktig, åkte in och köpte lite grejer och sen hem och fixa och storstäda. Ganska tråkigt och va ledig när ingen annan är de. Men idag hoppas jag på att få träffa Söt-Johanna :)


Kommentarer
Postat av: Moa

fyy fan va ja tycker ni är söta :D

2009-12-01 @ 17:52:57
URL: http://mnordgren.blogg.se/
Postat av: mamma

det var på tiden, trodde du glömt bloggen. Vad duktig du är och ni är jättesöta (på bilden i alla fall )nej skojar bara ha det bra, kram

2009-12-01 @ 18:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0